2012. szeptember 14., péntek

Avalon varázslata
Avalon varázslata

Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Weave the Web – The Magic of Avalon – 11 Sep 2012 – White Wolf Journeys – http://www.whitewolfjourneys.com/


Spirituális zarándoklatunk első napja az Istennő szívébe

A varázslat azonnal elkezdődött, ahogy csoportunk kezdett megérkezni. Nem lehettünk volna jobban áldottak egy szebb elhelyezéssel utazásunkhoz a szívbe, mint a Holbrook Ház.

Messze eltávolodva a kettősség szétszórt energiájától, mely Glastonbury-ben létezik, egy 19 000 négyszögölnyi [17 acres] tündérföldön találtuk magunkat.

E szent táj energiáját támogatta egy 44 lélekből álló csoport összegyűjtése nagyon gyorsan. Hálás voltam a támogatásért a látatlan világtól, és e gyönyörű lelkek elkötelezettségéért, akik válaszoltak egy hívásra, hogy segítsenek a vénuszi minőség lehorgonyzásában. Mindenféle társadalmi helyzetből, sok különböző országból egy újra egyesített család érzete volt erős. Egy nagy cédrusfa tartotta az egyensúlyt ezen a földön, és minden személyt táplálta a sok ággal, mely kinyúlt, hogy átölelje azokat, akik válaszoltak a hívásra.

Az első éjjelen leszögeztük szándékunkat aziránt, amit ez az út jelentett mindnyájunknak, tisztaságot, útmutatást és vezetést kérve. Egy imát, melyet minden nap elmondok, csoportként ismételtünk meg. „Vigyél engem oda, ahová akarod, hogy menjek! Hadd találkozzak azokkal, akivel akarod, hogy találkozzak! Mondd meg nekem, mit akarsz, hogy mondjak! Tarts meg utadon! Mutasd meg nekem, vezess engem, én készen állok továbblépni!”

A következő reggelen felébredtünk, és az első zarándoklatunkat Tor-hoz tettük meg. Körbejártuk ezt az ősi helyet, követve azoknak a nyomdokait, akik e tájon évezredekkel ezelőtt jártak, spirálisan felfelé emelkedve egy csendes meditációban. Egyesültünk a tetőn, és egy kört alkottunk meg, középre helyezve az andara kristályt, és elmondtuk az egységesség és egység imáját. Egy gyönyörű Istennő lépett elő Avalon fátyla alól a maga pompájában, két szent segítővel. Eljött, hogy megfigyelje és átérezze annak a lényegét, melyet létrehoztunk. Most egy együtt álló egyetlen fény voltunk, ahogy a 44 lélek az összpontosított szándékkal megvilágította a kozmikus hálót. A Papnő megosztotta Charlene-vel, hogy érezte a szeretet és fény energiáját, melyet a csoport teremtett.

A Tor egy nagyon férfi energia, és mégis egy kaput [portált] hoz létre, biztosítva a zarándoklatot megtevők mindegyikének a lehetőséget, hogy maguk mögött hagyják a múltat, és a korlátlan lehetőség kapuján átlépjenek. Ez a Vénusz telihold reggelje volt, és a 44 közül ki-ki meghozta a maga elkötelezettségét, és átlépett ezen a kapun.

Azon az éjjelen, a pompás fa lény alatt együtt teljesítettük Vénusz telihold szertartásunkat. Én a természet világától éreztem a szeretet adását. Avalon nemcsak egy hely, mely a látatlan világban létezik, ez egy olyan energia, mely az emberek szívében létezik. Avalon szelleme és emlékezete mélyen megindította szívem.

Ha szeretnél csatlakozni a „Sződd a Hálót” programjához, és meg szeretnéd kapni az elkövetkező eseményekről a friss információt, kérlek, vedd fel a kapcsolatot Robbyne-val a www.whitewolfjourneys.com honlapon.Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Robbyne http://www.whitewolfjourneys.com/Translated into Hungarian by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/
A szerzői jogokra vonatkozóan...


Az ezen az oldalon leközölt tartalmat felhasználni a szerző és a fordító írásos hozzájárulásával lehet.

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.
Hopi jóslat

"Amikor a madarak lehullnak az égből, és az állatok pusztulnak,

megannyi színből, osztályból, hitvallásból való emberek egy törzse érkezik majd meg a Földre,

akik cselekedeteik és tetteik által ismét zölddé változtatják a Földet.

Őket a Szivárvány harcosaiként fogják ismerni.”

Hopi jóslat [Forrás: www.earthwisdomfoundation.net]

Red Crow [Vörös Varjú] üzenete a világnak:

Indigenous Native American Prophecy (Elders Speak part 1)
(magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?v=ZMLszxp4Js0