2012. július 31., kedd

Emeld meg rezgésszámodEmeld meg rezgésszámod!Raney 2012. július 26.
Copyright © 2012 Raney http://raineymariehighley.com All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
“Suggestions for Raising Your Vibration”


A mai cikkem „Tanácsok a rezgésszámod növeléséhez” kiemelt cikk a Tudatos Élet Hírei-ben: http://consciouslifenews.com/suggestions-raising-vibration/1132502/. Elolvashatod itt is:

Tudatos Élet Hírei – Emeld meg rezgésszámod!

Tanácsok a rezgésszámod növeléséhez

Az emberi élet mai, felgyorsult időszakában fontosabb, mint valaha, hogy figyelmet fordíts a saját rezgésedre. Figyelsz a fizikai testedre azzal, hogy tiszta és szerves ételeket fogyasztasz és pozitív energiával teli vizet iszol? Az elmédet örömteli gondolatok és ösztönző megerősítések töltik be? Az energiádat olyan tisztán tartod, ahogy csak lehet azzal, hogy őszintén, becsületesen élsz, nagylelkűen (elnézően) beszélsz, kifejezed a háládat, feltétel nélküli szeretetet sugárzol és megosztod a fényed a világgal?

Itt találsz néhány kiegészítő javaslatot rezgésszámod megemeléséhez, amit a víz fejlett és intelligens fajtái adnak, mint ahogy leírtam az új könyvemben is: “The Water Code—Unlocking the Truth Within” („ A vízbe zárt kód – a belső igazság felfedése”)

• Igyál sokkal több vizet, mint amennyit jelenleg iszol. Figyelj arra, hogy a napi átlagnál kétszer annyi vizet fogyassz. Így a méreganyagok gyorsabban elhagyják a szervezeted és felgyorsul a természetes fejlődési folyamatod.

• Energizáld a vizet, amit iszol az üveg külsejére vagy a kristályvíz tartójára írt pozitív szavakkal, szakrális geometriai ábrákkal, gyönyörű színekkel és szeretettel teli képekkel. Helyezz egy tiszta, energizált kristályt – mint például a rózsakvarc vagy ametiszt – a vizesüvegre. Adj hozzá természetes forrásból származó forrásvizet vagy üveges vizet. Helyezd a vizesüveged napsütötte helyre vagy oda, ahol a hold fénye éri (a telihold a legjobb) 72 órával a fogyasztás előtt. Ezt úgy hívjuk, hogy a víz „harmonizálása”.

• Tanulj a természettől. A természetnek története van. Olyan ősi eredete van, mint magának a Földnek. Emlékezz arra, hogy kik a valódi tanítóid. Több információ is elérhető számodra, csak tudnod kell, hol keresd. Kezdd azzal, hogy figyelsz a természetre. Tölts annyi időt, amennyit csak lehet csendes magányban, egy csodás környezetben.

• Kezdd el beilleszteni a szemmel nem látható dolgokról alkotott nézeteid a mindennapi életedbe. Ide tartozik az a teremtő erő, melyet az energia szándékos irányításával hozol létre. Kezdd a napod pozitív szavakkal és megerősítésekkel. Használd a képzeleted, vizualizáld (jelenítsd meg) a tökéletes napod. Idézz fel rendkívüli, csodálatos eseményeket az életedből és a világból. Légy az úttörője ennek a saját életedben és vezess másokat a saját példamutatásod által.

• A tested úgy lett megalkotva, hogy optimális vitalitás (életerő) állapotában létezzen. Őrizd meg a tested harmonikus zenei és vibrációs frekvenciák (rezgésszámok, hullámok) használatával. Ezt megteheted a testeden történő hangvillák használatával vagy felemelő frekvenciákra való odafigyeléssel. Ilyen például a szeretet frekvenciája, ami 528 Hz. Ez nemcsak a rezgésed emelésében segít, hanem abban is, hogy megőrizd fiatalos külsődet és egészséged. Kezdd azzal, hogy ezeket beépíted a mindennapjaidba. Ezzel nagyon hamar óriásit tudsz elérni.

• Értsd meg, hogyan működik a tested energiaellátása. Az energia ételből, gondolatokból, érzelmekből és környezeti besugárzásokból származik. Ha nem megfelelő energiahordozót fogyasztunk, az olyan, mintha egy elektromos autó meghajtásához gázolajat használnánk. Egy testtől nem várható el a fejlődés, ha nem megfelelő üzemanyaggal látják el.

• Étrendedhez használj tiszta, rózsaszín Himalája sót. Próbálj meg egy kis sót tenni a vízbe, amit iszol vagy az ételhez, amit eszel és még a bőröd felszínére is. Az ionizált és a normál tengeri sónak más a rendeltetése, ezért légy oly szíves, kerüld el, ha tudod. A tiszta Himalája só egy nagyon fontos energiavezető, és a méreganyagoktól is megtisztít. Ahogy a testeden átmegy, felszívja és eltávolítja a sűrű energiákat. Végül segít megtartani téged egy mindent átható, magasabb rezgési frekvencián és így fizikai testedbe több fény jut.

• Állítsd meg a halál körforgását és engedd, hogy tested elhagyja a halál rezgése. Ez energetikailag összeegyeztethetetlen az élettel és a hosszan tartó létezéssel, valamint káros az egészségre és a jólétre. Válassz élő energiahordozót, tudj arról, hogy egy olyan jövő vár rád, ahol nem lesz szükség ételre az élet megtapasztalásához. Képes leszel fényen és vízen élni és ez nem lesz megterhelő számodra.

• Fogadd be a napfényt a vízen keresztül. Tölts naponta valamennyi időt azzal, hogy egyenesen a napból veszel fel információt, mert ez a legtisztább forrása a számodra is elérhető „híreknek”. Elméletileg ezt az információt akkor is megkaphatod, ha vízbe merülsz. Ez jelenthet egy napsütéses napon az óceánban vagy egy medencében történő úszást, illetve fürdést vagy tusolást olyan helyen, ahol a Nap egyenesen rád süt. A víz elősegíti a tested értelmi részébe történő fényfelvételt.

• Tölts időt azzal, hogy lefekszel a Föld felszínére, fekszel, és energiát veszel fel tőle - így újra fel tudod tölteni a tested. Meglepődsz majd attól, milyen óriási előnyök származnak ettől a gyakorlattól.

• Ne feledd, hogy mindannyian össze vagyunk kötve és tudd, hogy ez tudományos szinten azt jelenti, hogy minden cselekedet és gondolat energetikailag össze van kapcsolva, és hatással van minden létező élettapasztalatára. Próbáld meg elfogadni a személyes gondolataid és tapasztalataid társadalmi felelősségét.

• Fedezd fel a kimondott szavak hihetetlen nagy fontosságát és az óriási hatásukat a létezésed megtapasztalására.

• Kezdd el bevezetni életedbe a színterápiát érzelmi, fizikai, mentális és spirituális egészséged, valamint a hosszú élet elérése érdekében. Értsd meg, hogy az agyad több szegmensből áll és hogy minden egyes rész fogékony (érzékeny) egy bizonyos színre. Egy bizonyos szín alkalmazása meg tudja gyógyítani és energizálni tudja az agyat és megindítja a nem használt részek működését. Amíg folytatod utadat ezen az ösvényen, meg fogod tapasztalni, hogy a tudomány jövője tekervényesen kapcsolódik a színterápiához. Ezt úgy hívjuk, hogy Színkoordináció és Gyógyítás.

• Szerezz tudást, tapasztalatot különböző gyakorlatok segítségével arról, milyen fontos a víz testeden történő átáramoltatása, a vízben való elmerülés, a hő, a tudatos szándék és a víz szájon át történő bevitele.

A vízzel kapcsolatos több információ és üzenet miatt olvasd el a legújabb könyvemet, melynek címe: “The Water Code—Unlocking the Truth Within” („ A vízbe zárt kód – a belső igazság felfedése”), mely kapható az Amazon.com oldalon és saját honlapomon: www.raineymariehighley.com. http://consciouslifenews.com/suggestions-raising-vibration/1132502/ http://raineymariehighley.com/2012/07/check-out-my-article-in-todays-conscious-life-news/

Check out my article in today’s Conscious Life News! by Rainey
My article, “Suggestions for Raising Your Vibration” was selected as a featured article in today’s Conscious Life News: http://consciouslifenews.com/suggestions-raising-vibration/1132502/.
Forrás: http://raineymariehighley.com/2012/07/check-out-my-article-in-todays-conscious-life-news/

Copyright © 2012 Raney http://raineymariehighley.com All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

Translated by / fordította: Vénusz
Fényvilág PressA szerzői jogokra vonatkozóan...


Az ezen az oldalon leközölt tartalmat felhasználni a szerző és a fordító írásos hozzájárulásával lehet.

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.
Hopi jóslat

"Amikor a madarak lehullnak az égből, és az állatok pusztulnak,

megannyi színből, osztályból, hitvallásból való emberek egy törzse érkezik majd meg a Földre,

akik cselekedeteik és tetteik által ismét zölddé változtatják a Földet.

Őket a Szivárvány harcosaiként fogják ismerni.”

Hopi jóslat [Forrás: www.earthwisdomfoundation.net]

Red Crow [Vörös Varjú] üzenete a világnak:

Indigenous Native American Prophecy (Elders Speak part 1)
(magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?v=ZMLszxp4Js0