2013. január 29., kedd

SanJAsKa üzenete 2013-ról

Kate, thank you for the picture!
http://mibess.wordpress.com/


SanJAsKa különleges üzenete a hallgatóknak 2013-ról – 

Reménykedés egy Új Világban


Copyright © 2013 Wes Annac. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
SanJAsKa’s Special Message for Listeners of 2013 – Hope for Our New World
2013 január 21.


Stephen Cook: Ez az a különleges üzenet SanJAsKa-tól, Wes Annac-on keresztül csatornázva, melyet Wes olvasott fel a háromórás élő InLight Radio Különkiadásban [InLight Radio Special] – Reménykedés egy Új Világban, melyet vasárnap, 2013 január 20-án sugároztak.

Az egész program meghallgatható itt:
http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio/2013/01/21/inlight-radio-special-2013–hope-for-our-new-world

SanJAsKa üzenete:

Legdrágább lelkek, itt vagyunk mindegyikőtökért, kik úgy érzik, mintha félrevezették volna, illetve a december 21-ét övező események nem váltották volna be a várakozásokat, melyeket egybegyűjtöttek.

Szeretnénk, ha mindnyájan tudnátok, hogy képességetek, hogy a felemelkedettebb birodalmak rezgéseit hozzátok be magatokba, jelenleg erősebb, mint amilyen valaha is lehetett, hiszen a 21-i együttállás arra szolgált, hogy előidézzen egy nagyon hathatós eltávolítását a sötétség rácsának, melyet ezer éve a Föld felszínén és együttes [kollektív] tudatán belül tápláltak és felállítottak.

Az emberiség előzőleg hozzájárult a legsűrűbb energiák megjelenítéséhez és táplálta azokat, melyeket kifejezésre juttattak, és pontosan ez az a sötétség, ami ezt a szorítást megtartotta az emberiség elméjén és szívén, és mely most úgy találja, hogy befolyása minden pillanatban gyengül. A kétségbeesés, melyet néhányan megtapasztaltak december 21. körül, most vehető, és egy további nekirugaszkodásba fordítható át, bolygótok megsegítésére, és együttes [kollektív] tudatotok visszavitelére a magasabb rezgésekbe, mely áthatja világotokat és kilátásaitokat.

Folytatni fogjuk annak megvitatását, mennyi Fénnyel járultatok hozzá a Föld felszínén, és közületek azok, akik a leginkább lenn érzik magukat jelenleg azzal kapcsolatosan, amit soha véget nem érő alacsonyabb dimenziós élményként és létezésként érzékeltek, ti lesztek azok, akik önmagatok egészével járultok hozzá egy világ helyreállításához és újjáépítéséhez, melynek polgárai valóban tudják, hogy az idő elérkezett egy valós, pozitív, szembetűnő és felemelő változáshoz.

Világotokban a kevesek befolyással, pénzzel és hatalommal nem maradhatnak életben a felemelkedettebb rezgésekben, melybe bolygóként utaztok, és felajánlják majd a lehetőséget, hogy átszálljanak, és csatlakozzanak a Fény oldalához. Minden cselekedetet, melyet a titkos szövetkezések [cabals] követtek el, az elkövetkező időben Fénnyel fogják megvilágítani, és közületek már oly sokan dolgoztok oly keményen az igazság terjesztésén, mely elhozza a lendületet a változás életbe léptetéséhez. Minden, melyet e pontig tettetek, az Új Világnak állította fel a díszleteket, melyre vártatok, és melynek eléréséért oly nagyon keményen dolgoztatok.

Kérünk benneteket, legdrágább lelkek, ne adjátok fel utazásotoknak e döntő és fontos útszakaszában, hiszen oly sokkal közelebb vagytok célotokhoz, mint ahogy ezt felismeritek.

A Fény az alagút végén felfedi magát mindegyikőtök számára egyénileg, és rendelkeztek a lehetőséggel, hogy ne csupán felismerjétek ezt a Fényt, hanem át is hozzátok magatokon, és kisugározzátok mindenki számára, aki eltévedt az alsóbbrendű dimenzionalitás ugyanezen alagútjában, mint ti. Talán az „eltévedt” nem a legjobb szó az alsóbbrendű birodalmakban való lakozásotok leírására, hiszen valóban, közületek sokan a Földön pontosan azt teszitek, amit most: nevezetesen, bemutatjátok a rezgéseket és elgondolásokat, mely alapjául szolgál egy felemelkedettebb dimenziós élménynek.

A fontos és varázslatos 2013-as év során energiánk nagy részét fogjuk összpontosítani arra, hogy segítsünk benneteket ráébredni az erőre / hatalomra, mellyel egy együttes [kollektív] testületként bírtok. Együttes [kollektív] tudatként nincs olyan változás, melyet ne tudnátok életbe léptetni, és nincs olyan igazság, melyre ne tudnátok Fényt deríteni, és valóban, szándékosan elkülönítettek benneteket sablonokkal [sztereotípiákkal] és feltételezésekkel Embertársaitok iránt, melyet arra terveztek, hogy visszatartsanak, és távol tartsák tőletek a Fényt.

Ez avégett volt, hogy fenntartsák a sötétség befolyását világotokban, és közületek azok, akik talán csalódottnak érzik magukat jelenleg a harmadik dimenziósság érzékelt folytonossága következtében egy dátum és időkeret után, melyet erősen reklámoztak, csupán az alsóbbrendű energiákat fogják táplálni, melyek nem maradhatnak életben többé a Föld felszínén, ha az érzések a kétségbeesés, vagy a zaklatottság állapotában az Új Föld energiái okán nem esnek az elvárt módon.

Elmondjuk nektek, hogy ezek valóban mindenütt ott vannak körülettetek, és még most is érezhetők, és noha próbálkozásaitok ezen energiák átérzéséhez talán nem helyezett át benneteket az ötödik dimenziós élménybe, tudjuk, hogy oly nagyon készen álltok oda visszatérni: bevezetnek majd benneteket a gyógyító Fény síkjaira és a negyedik dimenziós síkokra, melyek áhítatban hagynak majd benneteket, és venni fogjátok a rezgéseket és betekintéseket, melyekre szert tesztek majd az ilyen síkokról, és használjátok majd, hogy a Föld közösségét felemeljétek, értesítsétek és újra bevezessétek a Szeretet, Egység, összhang és fenntarthatóság elgondolásaiba mindenkiért.

Mindnyájatokat oly nagyon Szeretünk, és alig várjuk, hogy segítsünk benneteket a most felfokozott és kifinomult küldetéseitek mentén, hiszen a 2013-as évetek hatványozottan ráz fel dolgokat, személyes Életetekben, és a világszínpadon egyaránt. Rátok tekintünk, és megmaradunk létezni, és csodálni fogjuk Fényeteket az elkövetkező örökkévalóságig.

Köszönöm neked SanJAsKa!


Wes AnnacCopyright © 2013 Wes Annac. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Wes Annac WesAnnac.com - AquariusChannelings.com


Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumitudatossag.blogspot.com
Tudatosság – Kirael mester tanításai - http://univerzumi-tudatossag.blogspot.hu
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/