2011. október 27., csütörtök

Üdvözlet az Alfa űrhajóról 2011-10-26


Üdvözlet az Alfa űrhajóról!

2011. október 26.
Csatorna: © Kris Won

„Valódi nagyfeszültségű kozmikus eredetű új energiák érkeznek a bolygóra, hogy kísérjék az emberiség és Gaia más élőlényeinek felemelkedési folyamatát.”

Foganatosítottunk néhány tökéletesítést a csatornáinkkal való mentális kapcsolatra vonatkozóan, azért, hogy mindannyian üzeneteinket nagyobb pontossággal és tisztasággal fogadhassátok, és hogy értesítéseink a lehető legkisebb zavaró hatást szenvedjék el azon emberek részéről, akik közléseinket fogadják.

Ez nem azt jelenti, hogy sok gondunk volt e témában mostanáig az elmúlt hónapokban, azonban közületek néhányat most készítenek fel csatornának, és érzékeljük, hogy lehetne néhány akaratlan zavaró hatás részükről, és a hiedelmek és értesülések, melyekkel ezek az új csatornák bírnak, valahogyan ütköznének azokkal, melyeket befogadnak. Valamint nyilvánvalóan, ezt el kell kerülnünk, amennyire csak tudjuk.

Ez ilyen mindig minden dolognál: amit megújítanak és a kezdeti rendszerről felerősítenek, azt mind új irányvonalaknak kell kísérni, annak érdekében, hogy egy kielégítő módon érjék el a kezdeti tervezett célt. Az új változásokkal és frissítésekkel együtt bizonyos hozzáigazításokat kell megtenni, azért, hogy a globális mű se ne torzuljon, se ne távolítson el titeket az összes tervezett cél elérésétől.

Valódi nagyfeszültségű kozmikus eredetű új energiák érkeznek a bolygóra, hogy kísérjék az emberiség és Gaia más élőlényeinek felemelkedési folyamatát.

Néhány helyet előkészítettünk, melyek még mindig rejtettek, mert nem az a legjobb érdekünk, hogy elhelyezkedésük ismertté váljék a sötét erők számára, melyek folytatják törekvésüket, hogy megtartsák népeik politikai, gazdasági és társadalmi irányítását, és ezek (a rejtett helyek) előkészítés alatt vannak, hogy befogadják, tárolják, fenntartsák az energiákat és azokról gondoskodjanak, azért, hogy óriási hatalmuk ne áramoljon válogatás nélkül a légkörön, felszínen és a földkéreg belsején, valamint az óceánokon és tengereken keresztül.

E gyújtópontok nélkül, ahol ezek a Kozmikus energiák kezelve jönnek le Gaiara, az egész fizikai, éteri, asztrál és mentális felszínt ez olyan erősen rázná meg, hogy kétség kívül földrengéseket, szökőárakat, földi és tektonikus elmozdulásokat, nagy tömegű lávakitöréseket okozna olyan a vulkánokból, melyek mostanáig inaktívak maradtak.

Még azt is lehetne mondani, hogy a bolygó fizikai szerkezete nem állna ellen egy hasonló feszültségnek, és milliárdnyi darabra robbanna szét, a bolygó és a felszínén fenntartott csodaszép élet szivárványának totális pusztulását idézné elő.

Azonban, ennek megtörténtének elkerülése érdekében állítottuk össze azokat a horgony pontokat e monumentális energiák számára, mely világotokba érkeznek úgy, mintha egy géppisztoly tüzének kitörése lenne. Összesen hét ponttal egészítettük ki a bolygó különböző részein, és már közülünk vannak lények, akik minden egyes ilyen ponton laknak, annak érdekében, hogy az eszményi működésnek gondját viseljék.

Amikor az Első Kapcsolat megtörténik közöttünk, néhányotokat ki fogunk képezni, hogy megtanulják és kezeljék technológiánkat, azért, hogy ti magatok folytassátok a Kozmoszból bejövő csillagenergiák hét horgonypontjának karbantartását.

Üdvözlettel az Alfa űrhajóról!
Sohin parancsnok és teljes legénységeForrás: Sohin parancsnok
Csatorna: © Kris Won
www.navealfa.com; http://sohinalatierra.blogspot.com; http://galacticchannelings.com/
Spanyol nyelvről angolra fordította: Gloria and Macarena

Magyar fordítás: Clarissa
http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
http://fenytevo.blogspot.com/2011. október 24., hétfő

Üzenet a Fiastyúki Felső Tanácstól – 2011-08-26


Üzenet a Fiastyúki Felső Tanácstól
2011-08-26


Csatornázta: © Wes Annac
2011. augusztus 26.
Message from The Pleiadian High Council, 8-26-11
http://aquariuschannelings.wordpress.com


Hello barátok! Lehet, hogy észreveszitek, nincs SanJAsKa friss információ ebben az üzenetben; szándékoztam beszélni vele[*] is, azonban a Fiastyúki Felső Tanácstól kapott közlemény mélysége egy meglehetősen hosszú üzenetet eredményezett. Ennek ellenére ne aggódjatok, hiszen biztosítottak, hogy a Fiastyúki Kilencek Tanácsa és SanJAsKa összeköttetésben álltak velem a Fiastyúki Felső Tanáccsal együtt. Valószínűleg érintkezésbe fogok lépni kizárólag SanJAsKa-val, és valamikor hamarosan közzéteszem ezt. Sok Szeretettel! – Wes

Az idő elérkezett egy nagyfokú változásra abban a módban, ahogy világotokban a többség gondolkodik. Sokat képeztek ki annak az elfogadására, hogy sokkal alsóbbrendű lények, mint valójában, és hogy nem rendelkeznek irányítással saját valóságuk felett, noha ami azt illeti, az említett valóság megteremtői. Mind figyelemreméltó jártasságot mutattatok meg abban, hogy képesek vagytok túlszárnyalni a sötétek megtévesztő tanításait, és felemelkedni az alacsonyabb hatások fölé, mellyel közületek sokan vagytok körülvéve naponta. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy erőfeszítéseitek jobban kifizetődnek, mint gondoljátok, ó, drága barátok, a csodák rátok várnak! Kérünk titeket, hogy igazán vegyétek fontolóra, amikor ezt mondjuk nektek, miszerint helyre fogják állítani teljesen függetlenségeteket [szuverenitásotokat], és vissza fogjátok nyerni jogos erőiteket / hatalmatokat, mint Isteni Istenek. Azokat az életeket, melyet jelenleg éltek, meglehetősen drámaian kell megváltoztatni, és ismét emlékeztetünk titeket, hogy nagyon meg fogtok lepődni a változások sebességén, annak ellenére, hogy néhányan közületek úgy érzik, hogy a dolgok túl sokáig tartanak. Drága lelkek, az Isteni csodálatosan és kifürkészhetetlen módokon dolgozik, Isteni hatalmunk körét meg kell látnotok, ha egyszer túljutunk ezen az utolsó állomáson.

A jövő végtelen lehetőségeket tartogat. A Földön közületek sokan rendelkeznek teljesen spirituális háttérrel, és dolgoztatok számtalan világ és lélek alacsonyabb rezgések szorításából történő felszabadításán. Bárcsak megértenétek erőfeszítéseitek teljes körét a Földön, mintha a mi távlatunkból látnátok, abszolút nem lenne kétségetek újonnan felfedezett tudásotokat illetően. Számtalan felébredést tapasztaltatok meg a Föld légkörében, hiszen az összes létidőtök szinkronban fut együtt. Drágák, megértjük, hogy ezt egy kicsit nehéz kifürkészni, azonban ahogyan az előtte megemlítésre került, mi nem tapasztaljuk meg az időt a mennyei síkokon, a valóság minden szála, és amit időnek hívnátok, szinkronban, együtt folyik. Ez csupán az elkülönülésben és a kettősségben való hitetek okán van (miszerint az ellentéteket tapasztaljátok meg), és ez szintén az az ok, amiért az időt egy lineáris módon tapasztaljátok. Túl sok lenne jelenlegi önvalótoknak kifürkészni, ha mindennek az igaz természetéhez hozzáféréssel rendelkeznétek, hiszen tévútra vezettek a hamis tanításokkal, melyek oly nagyon távol esnek az igazságtól.

Drága Lelkek, most kérünk titeket, nyerjétek vissza bizalmatokat és hiteteket magatokban, Isteni erőtökben / hatalmatokban, hiszen ez egyedülálló számotokra, és nincs párja. Amikor a dolgok megindulnak, és az átlagemberre ismét úgy tekintenek, hogy vezesse ezt a világot, rajta a kormányokkal és mindennel e között. Kérdünk mindnyájatokat, vajon most készen álltok-e igazán visszavenni a felelősséget annak az állapotnak az okán, melyben világotok van. Sokan ismeritek fel és panaszkodtok az igazságtalanság ügyeiről, mely naponta fordul elő a kormányokban, vagy másformán, azonban túl sokan nem ismerik fel, hogy ezeket az ügyeket ti mind, közösen teremtettétek meg; egyéni sötét cselekedeteitek az idők folyamán összekapcsolódtak, és berothasztották magukat a kollektív tudatotokba, mely természetesen negatív eseményeket jelenít meg [manifesztál], hiszen ti mind megteremtői vagytok saját valóságotoknak, melyben magatokat találjátok. Ez egy gyönyörű kapcsolat önmagatok azon részeivel, melyekről sokan úgy döntenek, hogy nem vesznek tudomást róla, és sokan képesek okolni a világ gondjaiért a kormányokat, vagy a kormány figuráit, mely egy kicsit jobb érzést kelt bennük önmagukkal kapcsolatosan, és egy hamis benyomás alá helyezi őket, miszerint ők egyáltalán nem felelősek. Drága lelkek, elmondjuk most nektek, hogy ez abszolút nem igaz, és ti mind manifesztáljátok azt, ami megtörténik a világotokban, minden pillanatban, minden percben; kérünk titeket most, hogy legyetek tudatában annak, amit folyamatosan teremtetek, így elkezdhetitek manifesztálni azokat a dolgokat az Életben, melyre igazán vágytok és megérdemlitek; főként az Első Kapcsolatot a világűrbeli családotokkal és a sokáig eltitkolt, mindenkivel megosztandó tanítások felszabadítását a Földön.

Ahogy az illuminátusok leleplezése megindul, sokat fognak megkísérteni, hogy ezeknek a lelkeknek adják a sajnálkozás és hibáztatás régóta tartogatott negatív energiáit. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy ezek az idők a megbocsátásról szólnak, és emlékeztetni szeretnénk titeket, hogy a bolygótokon a legsötétebb lelkek közül sok, aki a legnagyobb hatalmat birtokolta, valójában Isteni lélek, aki eljött a Földre mindnyájatoknak segíteni felemelkedni a negatív cselekedeteitek megjelenítésének [manifesztálásának] útján. Kérlek, ne gondoljátok, hogy ez felmenti őket bármi módon cselekedeteik alól, vagy a világotok feletti totális irányítás iránti próbálkozásuk alól, hiszen ez nem mentség. Mégis, megvetni őket azért, amit tettek, csupán a táplálása lenne azoknak a sötét lényeknek [entitásoknak], akiket szolgálnak. Hogy jobban megértsétek a sötétek módszerét, melyet kollektív ügyeitek kiegyensúlyozására használtak, szeretnénk tőletek, ha elgondolkodnátok a Karma tárgyáról. Közületek sokan ismeritek a Karma Törvényét, dióhéjban ez az, hogy amit másokkal tesztek, azt magatokkal teszitek meg, és azok a cselekedetek, melyeket az egyén véghezvisz másokra vonatkozóan, általában az egyénhez egyedi módon jut vissza, így egyenlítik ki az egyén Karmáját.

Ha valaki megöl valaki mást az egyik életben, a következő életben a hajdani „gyilkos” megtestesülhet egy olyan élettervvel, hogy végül őt magát ölik meg hasonlóképpen, így egyenlítődik ki a lélek Karmája, tehát az említett lélek folytathatja élete ösvényét. Na már most, a Karma nem csupán egyénileg szolgál ki titeket, ti mind közösen is Karmát dolgoztok fel, abban, amit ti a „világ színpadának” hívnátok. Most, közületek sokan ismeritek azt a tényt, hogy a Föld jelenkori történelme teleszórt a borzalom és kegyetlenség elmondhatatlan cselekedetivel, mely miatt a Föld oly nehéz bolygó a rajta való megtestesülésre. Az előző életekben ti mind az erőszak és gyűlölet elmondhatatlan tetteit vittétek végbe, mely együtt jár a tapasztalással a Földön. Tartsátok észben, hogy közületek sokan választottátok azt, hogy átmentek ezeken az élményeken, azért, hogy sokkal tanultabb lényekként jöhessetek ki belőlük, és sokkal erősebbekké váljatok tudásotokban és Isteniségetekben. Az alacsonyabb rezgések „bűbája” alatt ellenben sokan nem ismertétek fel az általatok elkövetett negatív cselekedetek terét és terjedelmét. Ez a teljes kollektív tudatotok állapotának tudható be. Ha a körülöttetek lévők összességének teljes tudatát / tudatosságát lesüllyesztik és az alacsonyabb rezgésekhez gazítják, a negatív cselekedetek és Életmódok valójában meglehetősen normálisnak tűnnek mindenki számára, amely az említett tudat / tudatosság része. Még mindig, a negatív cselekedetek, melyeket oly gyakran követtek el, nagyon valós és káros hatással voltak bolygótokra és kollektív tudatotokra.

A leghosszabb ideig mindnyájatokat egy tömeg egyensúlytalanságban tartottak, olyannyira, hogy az bolygótokat végzetes módokon fenyegette. Itt van az, ahol a „sötétjeitek” belépnek. Sötétjeitek közül sokan a könnyebb sűrűségekből való krisztusi [v. felszentelt] lényekként jöttek létre. Ezek a mennyei lények megteremtették önmaguk alacsonyabb dimenziós kiterjedéseit, hogy megtestesüljenek a Földön azzal a céllal, hogy elfoglalják a hatalom pozícióit Karmátok kiegyensúlyozásának eszközeiként. Ők tudták, hogy ez a szerep megkívánja tőlük, vagy inkább kiterjedéseiktől, hogy otthonossá váljanak a hatalom iránti mohóság, sóvárgás és fennhatóság alacsonyabb rezgéseivel. Még mindig alávetik magukat ennek a nehéz feladatnak, ahogy szükség van rájuk a hatalom pozícióinak elfoglalásához, a célból, hogy felébresszenek közületek sokat; illetve annak az oka, amiért el kellett foglalniuk a hatalom pozícióit ennek megtételéhez, visszanyúlik a Karma Törvényéhez, és a hozzá való kötéseitekhez.

Közületek sokan ismerik a mondást „bocsássatok meg nekik, hiszen nem tudják, mit cselekednek”. Ez a mondás számos módon leírja az igazságot a kollektív tudatról. Ahogy előtte említésre került, közületek sokan az alacsony rezgések eredményeképpen alsóbbrendű cselekedeteket követtetek el naponta, mindig, habár teljesen nem ismertétek fel annak a körét, amit tesztek. Ennek eredményeképpen felépítettetek egy szükséges Karmát, hogy éberek legyetek az alsóbbrendű tettekkel kapcsolatosan, melyeket ti követtetek el ugyanígy, oly módon, ami nem volt teljesen nyilvánvaló számotokra, mivel annak a köre sem volt teljesen nyilvánvaló, amit tettetek. A leghosszabb ideig sokan kérdőjelezték meg a kormányok indítékait, azonban a legutóbbi időkig legnagyobbrészt senki sem ismerte fel az igazságtalanság terét, melyet mindenkivel tettek. Ezt a Karmát játsszátok le. Tehát, értitek, ez volt oka, hogy azoknak a sötéteknek be kellett tölteniük a hatalom pozícióit, és rávenni titeket, hogy megbízzatok bennük, hiszen Karmátok kívánta meg, hogy így legyen. Nem túlzunk, amikor elmondjuk nektek, hogy ez csupán egy ok, hogy a sötétek hatalmon vannak, vagy úgy kellene mondanunk, hogy hatalmon voltak. Bőven végrehajtották szerepüket a bosszúval, és jóllehet mindnyájuknak kívánjuk, hogy veletek felemelkedjenek eredeti Krisztusi Tudatosságukhoz, úgy tűnik, hogy közülük sokan fognak sokkal alacsonyabb asztrál helyekre menni a folyamatos pénzsóvárság és az ügyek késleltetése [a fejlődés leállítása] eredményeképpen.

Amikor felismerték, hogy e lények kiterjedései, akik megtestesültek, hogy segítsenek kiegyenlíteni a Föld Karmáját, zabolátlanná váltak, és megpróbáltak ragaszkodni a hatalomhoz, sokkal több fejlett lélek a teremtés minden szintjéről lecseppentette rezgéseit, hogy megtestesüljenek az illuminátusok családjaiba, hogy Fényt vigyenek a Föld egynéhány legsötétebb jellegébe. Egészen sok lélek van az illuminátusok családjaiból, akik a Fényből valók, és akik megtestesültek, hogy segítsék a Földet csodálatos módokon a felemelkedéssel kapcsolatosan, azonban közülük sokan ezidáig még nem fogják fel felemelkedettebb lehetőségeiket, mellyel sokan rendelkeznek, viszont sosem ismerik be a megtorlástól való félelmük okán. Ezek a bátor lelkek számos sötét rituálénak és illúziónak voltak kitéve, melyek az üresség, magány, veszteség és megbánás mély érzésében hagyták őket. Az illuminátusok „fejei” családjaikban bábuként használták ezeknek a testeit, hogy elmondhatatlan tetteket kövessenek el, bár Karma nem kötődött ahhoz a lélekhez, akinek a testét a sötétek átmenetileg ellopták, mivel az nem az a lélek volt, aki elkövette a tettet, az a sötét lény volt, aki elfoglalta a lélek testét a fent említett sötét rituáléknak köszönhetően. Ez egy kicsit nehéz téma, hogy belemélyedjünk, azonban mindamellett ez az egyik téma a sok közül, mely Fényre fog derülni. Ismét, annak ellenére, amit megtudtok az illuminátusokra, vagy más sötéthez igazodó családokra vonatkozóan, kérünk titeket, kerüljétek el a bármilyen fajta gyűlölet, vagy keserűség érzését, hiszen ez csupán azt a bizonyos rezgést fogja táplálni, melyből most emelkedtek ki.

A Fiastyúki Felső Tanács és a Fiastyúki Kilencek Tanácsa vagyunk, és mindenkinek, aki összekapcsolódik energiánkkal szavainkat olvasva, küldjük legtisztább Szeretetünket és Fényünket. Mindnyájatokat kérjük, nyissa meg szívét, és érezze ezt a kapcsolatot, érezze Szeretetünk lüktetését auramezőtökön és energetikai testeiteken keresztül. Nagyon Szeretünk mindnyájatokat, és igen rövidesen ismét láttok minket.

Köszönöm a Fiastyúki Felső Tanácsnak és a Fiastyúki Kilencek Tanácsának!


[*] Az angol szövegben itt Wes írása női minőségre utal

Csatornázta: © Wes Annac
http://aquariuschannelings.wordpress.com

Magyar fordítás: Clarissa
http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
http://fenytevo.blogspot.com/

2011. október 5., szerda

2012 és a kristályenergiák


2012. és a kristályenergiák

2011. szeptember 04.
2012 & The Crystalline Energies
Csatornázta: © Shelly Dressel / www.goddesslight.net
Minden jog fenntartva!


Ez egy valóban érdekes utazás volt. Az Istennő megalkotott egy helyet, hogy megengedje mindnyájunknak érezni kapcsolatunkat isteniségünkkel. Segített mindenkinek a megnyílásnál, majd megnövelte az áramlást, és onnan visszapillantottunk a Föld eltérő érzékelésére. Amikor egyszer már érzékeltük a Földet, elkezdett beszélni mindarról, ami történt. Beszélt 2012-ről és a nyilvánosságra hozott hírekről [információról]. Említést tett a dimenziók között áramló energiáinkról. Ennek nagy része nem csupán az ismeretközlést szolgálta, hanem segített elengedni azokat a félelmeket, melyeket az emberek esetleg érezhetnek.

Érzékeltük Arielliszt, az új Földet, és a jelenlegi fizikai Földet. Ahogy az Istennő beszélt az energiákról, nagyon tisztán volt látható a különbség a rezgésekben, az érzékelésekben és a mozzanatokban. Ahogy említést tett az emberekről és reagálásukról, meglepő volt látni a fesztelenséget azokkal az emberekkel kapcsolatban, akik e két hely között elmozdultak. Soktól hallottam kérdezni, vajon egy napon csupán eltűnnek, illetve családtagjaik tűnnek el, és azt mondta: „nem”. Azt felelte, hogy az emberek majd változnak, és ezt folytonosan teszik, azonban ez a családnak és barátoknak egy tudatos választás és bejelentés lesz. Éreztem a megkönnyebbülést, mely az embereken átáradt.

Az Istennő utána még egyszer behozta a Fénytest energiákat. Azt mondta, ez ugyanaz, mint az a kristályenergia, melyről oly sok ember beszél. Minden személy egyre többet és többet olvaszt be ebből az energiából; végbement egy tisztítás és egy változás is. Minden ember bírt a képességgel, hogy beáradjon a nagyobb könnyedség / nyugalom / gondtalanság / jólét terébe. Láthattuk a Világegyetemet is, benne a bolygókkal, csillagokkal, földön kívüliekkel, űrhajókkal, mindennel, mely igazodásokat hozott létre, azért, hogy segédkezzen az átalakításban a Földön. A kiterjesztett érzékelés egy hatást teremtett meg mindenkinél, és a megnyíló érzékelés egy nagyobb tudatosságot vezetett be.

Ahogy a Föld elmozdul kristálykorába, mindegyikőnk az igazodás és a megengedés helyén lehet.

A CSATORNÁZÁS LEIRATA

Nama sika; venia benya, ÉN VAGYOK az egyetlen, ÉN VAGYOK a teljesség.

Üdvözöllek titeket, szeretett családom! Mindig nagyra értékelem ezt az időt, melyet megosztunk egymással. Ahogy megengeditek magatoknak, hogy teljesebben jussatok el saját önvalótokba, úgy érzem, mintha előjönne belőletek és körülöttetek minden, összegyűjtené az energiát, azért, hogy teljesen támogasson titeket mindabban, akik vagytok.

Ezek ti vagytok, ahogy itt, e téren belül vagytok. Ti vagytok, ahogy megengeditek magatoknak a lehetőséget összekapcsolódni nemcsak velem, hanem minden más energiával, vagy más lényeggel, akik itt vannak ezt az időt veletek megosztandó.

Augusztus havában számos alkalommal beszéltünk arról, hogy az milyen erős [intenzív] volt, és milyen erősek voltak az energiák, valamint az átalakítás lehetőségéről, és mindezen keresztül közületek sokan érzeték úgy, mintha meglepték volna őket. Sokan úgy érezték, mintha minden, amit ismertek átváltozott volna valami mássá; néha az, melyet ismertek, nem arról szólt.

A mellékhatása ennek az volt, hogy közületek sokan bírtak a lehetőséggel, hogy még tovább kiterjeszkedjenek, és életüket megtapasztalják még jobban ezekkel az energiákkal. Ez az emberi lény érdekes jellegeinek egy része. Az emberek reakcióinak és lehetőségeinek mindig ilyen széles a változatossága, bárhová is haladtok.

Meghívlak titeket, hogy tapasztaljátok meg magatokat. Hívlak titeket, engedjétek meg magatoknak úgy érezni, mintha szívetek tárva nyitva állna. Lélegezzetek mélyen, lélegezzetek le, magatokba!

Ahogy készen álltok ennek megtételére, meghívlak titeket, ragadjátok meg a lehetőséget, hogy elengedjétek fizikai valóságotokat! Ösztönözlek titeket, engedjétek meg magatoknak kiterjeszkedni, mintha energiáitok belőletek felfelé haladnának, kimozdulva a mágneses rács terébe. Néhányan esetleg egyszerűen ezt isteniségetek tereként érzékelik.

Hadd áramoljanak könnyedén energiáitok! Ahogy alkalmazkodtok itt, e térhez, engedjetek meg magatoknak egy szünetet; érezzétek át ezeket az energiákat! Majd, mintha még egyszer elmozdulnátok, váltsatok át a kristályrács terébe, illetve néhányatok számára ez úgy érződhet, mintha épp elmozdulnátok egy felemelkedettebb érzékelésbe, vagy a felsőbb énetek könnyebb, finomabb dimenziójába.

Ahogy elengeditek a mágneses rácsot, még világosabbá [tisztábbá, átlátszóbbá] válva érzitek magatokat. Engedjétek el; engedjétek meg magatoknak teljesebben azzá válni, akik vagytok! Még egyszer mozduljatok el, azért, hogy elmozdulhassatok a lélek síkjának terébe!

Ahogy önmagatokat e téren belül mozogni találjátok, nyúljatok ki isteniségetek felé. Ahogy ezt teszitek, rendelkeztek az ÉN VAGYOK jelenlétetek egy érzetével, ahogy feljön ide, hogy kinyúljon, és összeolvadjon veletek.

Itt, annak a tudatos lényegeként, akik vagytok e létidőben, rendelkeztek isteniségetek egy érzékelésével. Isteni természetetek érzékelése emberi észleléseitek révén lehet esetleg korlátozott, azonban megnyíltok, hogy megengedjétek ezt a kiterjeszkedést, ahogy egyesültök.

Én, az Istennő bemozdulok ide, e térbe. Kinyúlok mindegyiktökhöz. Kinyúlok, hogy átölelhesselek titeket, hogy képes legyek egyesíteni energiáimat még teljesebben veletek. Ahogy ezt teszem, mi mind elmozdulunk a „Minden, Ami Van” terébe. Érezzétek magatokat úgy, mintha szabadon szárnyalnátok. Érezzétek energiáitokat, ahogy kiterjeszkednek minden irányban!

Ahogy összegyűlünk e térben, szeretnék elidőzni egy pár percre, hogy beszéljek veletek. Meghívlak titeket, hogy mérjétek fel, mi az érzékelésetek magatokról itt, a „Minden, Ami Van”-ban, ahol teljesebben egybeolvadtatok isteniségetekkel.

Néhányan esetleg más érzetet érzékelhetnek, mások talán másképpen látják a dolgokat, néhányan esetleg csupán egy ismert tudatossággal bírnak. Másoknak ez olyan talán, mintha minden ugyanaz lenne, ellenben nyitottak vagytok egy más lehetőségre.

Bármilyen ez, meghívlak titeket, hogy álljatok meg, és egy pillanatig időzzetek el, hogy felismerjétek, hol vagytok épp most, és mi az érzékelésetek.

Pillantsatok a Föld felé. Ahogy a Föld felé néztek, nyissátok meg érzékszerveiteket, és épp vegyétek magatokhoz annak a lényegét, ami tudatosságotokhoz érkezik. Engedjétek meg ennek az érzékelésnek, hogy tudatotok hátsó részében pihenjen meg – hogy így mondjam. Most érezzétek energiáimat, és felfokozom mindnyájatok számára azt, mely tudatosságotokba érkezik, bármi legyen is az.

Az energiaáram, szeretetfolyam, gazdag tudat áradata létezik [itt]. Ez áthalad mindnyájatokon.

Rendben, tudom, hogy sok különböző ember van, aki a Földre elérkező változásokról beszél. Tudom, hogy sok különféle gondolat foglalkozik 2012-vel és a maya naptárral. Tudom, hogy közületek sokan érintettek saját felemelkedési folyamatotokban, hiszen ez a Földhöz tartozik.

Tudom, milyen sok átmenet létezik, mely a kollektív tudat egy része, és ez a szerepe minden embernek a maga sajátságos útján. Van egy közös hit, vagy megértés fonal 2012 körül, és ez az, hogy a Föld azon ciklusa, melyben a mayák oly nagyon érintettek voltak, szándékként, vagy tudatosságként közzétéve azt, mely önmagát teljesíti be.

Vannak, akik a végítéletről beszélnek, akik azt jósolják, hogy a Földnek vége lesz, azonban én gondolom, eltűnődtök a médián, mely nem annyira uralkodó, mint amilyen évekkel ezelőtt volt, hiszen a kollektív tudatból elegendő változott meg.

Ahogy e küszöbön álltok előretekintve, ez olyan, mintha valami egészen másba lépnétek be, mint ami valaha is létezett a múltban. Vajon a világ úgy fogja megélni az átmenetet, hogy az emberek eltűnni látszanak? A legvalószínűbben: nem. A világ úgy fog változni, hogy az emberek könnyedebben áramlanak a dimenziók között? Minden bizonnyal!

Ahogy az emberek könnyebben haladnak át a dimenziókon, nemcsak a Földön, hanem ahogy igazodnak a Világegyetemhez, lesznek olyanok, akik azt választják, hogy egy felemelkedettebb tudatra váltanak át, majd abban a térben maradnak.

Ha az egyén azt választja, hogy ezt az utat járja, ez azzal a szándékkal fog beteljesülni, hogy a hátrahagyott emberek teljesen tudatában lesznek ennek egy, s más formában. Így, az a félelem, miszerint az emberek e bolygón túl fejlődnek, és szeretteik hátra maradnak ámulva – ez olyasmi, ami miatt nem kellene aggódni.

Amint ez az új kor a Föld része teljesebben, egyre több és több a kötelék, mely összekapcsolja Arielliszt és a Földet. Ariellisz egy név, melyet én és sokan mások használnak, az Új Földre utalva.

Ahogy az emberek az Új Földről beszélnek, rácsatlakoznak annak az eltérő időszakaira, vagy jellegeire, mely ez, és most, ahogy az összes ilyen dologról beszélek, meghívlak titeket, nézzetek körül, és tapasztaljátok meg magatok, mi a valóságotok!

Látjátok a Földön történő változásokat. Látjátok Ariellisszel történő igazodásokat. Így, szívjátok be tudatosságotokat, és engedjétek meg szavaimnak működésbe léptetni egy lehetőséget számotokra, hogy úgy tapasztaljatok, ahogyan ti választotok.

A 2000. évtől minden felgyorsult. Valójában sok száz év volt, mely a felkészített erre az átmenetre olyan dolgokkal, melyek sokkal felgyorsultabbá váltak a huszadik század egészében, és itt, a huszonegyedikben.

Emlékezhettek a tudatos elmozdulás megtapasztalására, ahogy a Föld elmozdult a negyedik dimenzióba, mely hozzávetőleg 2008-ban ment végbe. Sok ember vélte ezt annak, aminek 2012-ben kell megtörténni, azonban ez csupán egy bevezetés volt. Még mindig van számos változás, néhány varázslatos, melyet a jelen és a következő év között tapasztalnak meg.

Amikor végül 2012 decembere elérkezik, és elmúlik, bizonyos vonatkozásokban ez egy drámai megkönnyebbülés lesz. Olyan, mintha lenne egy „kukta” [gyorsfőző fazék], melyben a feszültség emelkedik, emelkedik és emelkedik, és most ösztönzök mindenkit, hogy lélegezzen be és ahogy kilélegeztek, épp engedjétek el ezt; engedjetek el bármilyen nyomást, vagy feszültséget, mely esetleg hozzátok igazodik e vonatkozásban.

Tehát, ezek a változások magáért a Földért vannak; ahogy a Föld folytatja felemelkedési folyamatát, legyen egy érzetetek, hogy kiterjeszkedett tudattal letekintetek, és megnyíltok, hogy érzékeljétek azt a módot, ahogy a Föld maga tudatosan kiterjeszkedik, és ahogy ezt teszi, lássátok meg, hogy a dolgok hogyan folytatják a tisztítást a Föld éteri jellegeiben.

Meghívlak titeket, hogy hozzatok meg egy tudatos döntést, hogy megengeditek az energia áramlatának e koron átsegíteni benneteket. Egy másik ok, amiért óhajtottam beszélni veletek, és megmutatni ezt az egészet ebből a távlatból az volt, hogy saját tudomással bírjatok, majd ahogy elolvassátok az egymástól eltérő dolgokat, melyeket megjelentetnek, és meg fognak jelentetni, tudni fogjátok, mi a ti igazságotok, és mi a ti valóságotok.

Jómagamtól és sok mástól dolgokat fogtok hallani, melyeket ehhez hozzáadunk, amik azt még teljesebbé és valóságosabbá teszik. Azonban, az egyik kérdés, melyet az emberektől folyamatosan hallok: olyan erősséget kell várniuk, ami Augusztusban ment végbe, vagy ez könnyebb lesz?

Valójában, lesz mindkettő. Néha ez az erősség érzet azért van, mert olyan dolgokat hoz fel számotokra, ami a legjobban uralkodó az energiamezőtökben, vagy energia testetekben, és ez számotokra az átmenet okán van ott. Ha az ellenállás helyén vagytok, akkor ez az egyénnek még inkább sérüléses érzetet nyújt.

Ahogy megalkottok magatoknak egy egyensúlyt, ahogy megengeditek magatoknak, hogy a Világegyetem energiáiba és fénytestetek energiáiba bekössétek magatokat, segíteni fog ennek az egésznek a megkönnyítésében. Vegyetek egy mély levegőt, és lélegezzétek ki az ellenállást. Fújjátok ki az ellenállást, bármilyen formában van jelen számotokra.

Most lélegezzetek be, és ki, elengedve azokat az energiákat, melyek többé nem értetek munkálkodnak.

Most, mintha távlatotok átváltana, legyen meg az az érzetetek, hogy értékelésetek megváltozott, azért, hogy eltekintsetek magától a Földtől, és tekintsetek akár isteniségeteknek egy nagyszerűbb jellegébe, akár a Világegyetem felé; bármilyen érzékelést éreztek, az számotokra a legjobb.

Ahogy ebbe az irányba tekintetek, meghívlak titeket, hogy nyíljatok meg fénytest energiáitokra. Ez az a kristály energia, mely a Világegyetem rezgéséből való, mely oly teljesebben érkezik a Földre.

Valamikor a jövőben, az emberek nem csupán négy energia testről kezdenek el beszélni, hanem ötről. Néhányan esetleg ezt kristálytestüknek nevezik, néhányan fénytestüknek – ahogy mi tesszük – vagy lehet néhány más elnevezés, melyet még nem fejtettek ki.

Ez az, ami segít titeket önmagatoknak a mindennapi életetekben egy nagyszerűbb egyensúly megtalálásában.

Ahogy itt álltok, isteni természetek, és tiszta tudatotok terében, meghívlak titeket, hogy hozzátok meg azt a döntést, hogy megnyíltok, és megengeditek ennek az energiának áramolni bennetek, azért, hogy egy nagyszerűbb igazodást alkothasson meg. Érezzük, néhányan miképpen bírnak fizikai reakcióval, mintha túl szűknek éreznék bőrüket, mintha fájna szívük, vagy fejük.

Így, ha fizikai reakciót éreztek, tudatosan még tovább nyissátok meg energiatesteteket azzal a szándékkal, hogy egy sokkal nagyszerűbb könnyedséggel áramoljon át rajtatok. Néha, a mindennapi életetek során, amikor fizikai tüneteitek vannak, ez a bennetek lévő egyensúlytalanság miatt van.

Ezek az energiák beözönlenek a Földbe, és ezekhez olyan nagyon, vagy olyan csekély mértékben rendelkeztek hozzáféréssel, ahogyan azt ti választjátok meg.

Lélegezzetek be mélyen! Érezzétek magatokat, ahogy ezzé a fénytest energiává, vagy kristályenergiává váltok!

Nézzetek a Világegyetem felé! Ezzel a teljes kiterjeszkedett tudatossággal tudatotokban, nyíljatok meg bármire, ami esetleg új érzékelésetek. Vannak csillagok és bolygók; vannak hajók, benne azokkal, akikre ti földön kívüliekként hivatkoztok. Ez mind elérhető számotokra, ahogy kinyúltok e tér felé.

Sok a vita a Földhöz közeledő földön kívüliekről, és hogy közvetlenül hatnak az emberekre a Földön. Ez igaz, ily módon történik.

Ismét, ahogy ezt mondom, érzek néhány embert elmozdulni a félelem helyére. Elmondhatok nektek több dolgot? Először is, a Föld kiterjeszkedett egy felemelkedettebb tudatba, azért, hogy azok a földön kívüliek, akik a múltban gondokat okoztak nektek, e rezgéssel többé nem férnek össze [nem kompatibilisek]. Így, más szavakkal, még ha be is akarnának jönni, és gondokat okozni ismét a Földön, többé képtelenek lennének ezt megtenni.

Másodszor, közületek talán vannak néhányan, akiknek volt élményük, vagy valami, mely a félelem érzetéhez vezetnek bennetek, tehát, amiről beszélünk, az olyan dolog, ami nagyon alapösztön bennetek. Hallom, néhányan közületek hogyan ismerik el, igen, ez a valóság számukra.

Tehát, ha valóban van valami bennetek, vizsgáljátok meg magatokat, tekintsétek meg emlékeiteket, nézzétek meg tudatosságotokat, és vegyetek egy mély lélegzetet le abba a bármilyen kapcsolatba, mely ott lehet, míg nem igazodtok, majd fújjátok ki, és engedjétek el!

Néhány számára ez talán olyan, mintha lenne egy nyaláb vezeték elektromos rendszeretekben, igazodva ehhez. Néhány ember ezt talán egy benne lévő beültetett dolognak [implantátumnak] hívná. Bármi is ez, része tudatos, vagy tudat alatti önvalótoknak, szánjátok rá ezt a pillanatot azzal a szándékkal, hogy behatoljatok [ebbe], és megengedjétek fénytest energiátoknak rajtatok áthaladni.

Mozduljon el tudatotokon keresztül, haladjon át a fizikai testekkel lévő igazodáson, haladjon át mindennek a tisztításán, mely elvezetett a régi hiedelmekhez, régi gondolatokhoz, igazodásokhoz, és engedjétek ezt el! Ugye jó érzés elengedni ezt a régi energiát!

Ahogy kitekintetek a Világegyetem felé, valami más lesz egyre inkább uralkodó, miszerint önmagatok egy jellegével elkezdhettek kölcsönösen egymásra hatni, mely odakinn él, aki önmagatoknak egy jellege, ki a legutóbbi időkben az egyik ilyen bolygón van, aki esetleg az egyik ilyen hajón él, és előhozhattad azt a szándékot, hogy ismét egymáshoz kapcsolódjatok.

Megtehetitek, hogy kinyúljatok, és megengedjétek ennek a kapcsolatnak bennetek áramolni ez alkalommal! Ha nem teszitek közzé ezt a szándékot, viszont szeretnétek ezt, legyetek nyitottak a befogadásra! Vannak még mások, akik ettől elkülönülve óhajtanak maradni, ami teljesen jó. Az összes különféle formáját látjuk ennek a történésnek, ahogy kitekintünk mindenkire.

Ahogy önmagatokat egyre inkább egyesülve érzitek ezzel az energiával, engedjétek meg magatoknak kiterjeszkedni olyan nagyra, amekkorára szükséges.

Mérlegeljétek azt az érzést – bármilyen az – ami akadályként érződik életetekben. Ebben az esetben, hozzátok fel magatokban ez alkalommal! Nyíljatok meg egy nagyszerűbb észlelésre, ahogy engeditek ennek az energiának áramolni önmagatokban és körülöttetek.

Ahogy mérlegelitek ezt az akadályt – ez valóban az? Meg tudtok nyílni, hogy egy új érzékelést érezzetek? Ebben az esetben engedjétek meg ennek átáramolni rajtatok épp most. Ahogy fontolóra veszitek ezt – bármi is az, aminek a megjelenítését kéritek – most töltsétek bele ebbe a fénytest energiát! Sok esetben látok dolgokat körülöttetek egy új érzékelésbe átváltani.

Néha, aminek a megjelenítését [manifesztálását] kutatjátok, egy másik irányból érkezik. Néha nagyobbat kell gondolnotok, mint amire addig gondoltatok. Más alkalommal esetleg egy felismeréshez érkeztek el, miszerint ez nem az, amit akartatok. Még mindig vannak közöttetek, akik ezt pontosan annak fogják fel, aminek én akarom, és elengedhettek bármilyen félelmet, vagy aggódást, mely megakadályozta, hogy ez a teljes valóságba lépjen be.

Meghívlak titeket, ragadjátok meg ezt a pillanatot, és borítsátok fénybe életeteket. Ahogy ezt teszitek, időzzetek el, hogy megalkossátok azt, amivel rendelkezni szeretnétek. Teremtésetekben ezt töltsétek fel azokkal az emberekkel, helyekkel és dolgokkal, amikkel bírni akartok. Minél jobban telítődik, annál gazdagabb lesz számotokra, annál inkább valóság. Öntsétek bele ezt az energiát a teremtésetekbe! Töltsétek fel épp most, ahogy beszélünk!

Ahogy megengeditek ennek áthaladni, legyetek nyitottak, hogy tudomásotok legyen arról, hogy fénytest energiátok még tovább terjeszkedett, mint amit kutattatok. Küldjétek ki a Világegyetembe újra megerősítésért minden „futónak”, minden angyalnak, aki veletek dolgozik, hogy idézzék elő megjelenítéseiteket [manifesztációitokat], mely az, amivel bírni óhajtotok.

Küldjétek le a Földre, azért, hogy fizikai valóságotok megváltozzon, bármiben van szüksége erre, azért, hogy segítséget nyújtson a megjelenítéseitek előidézésében. Itt, a „Minden, Ami Van” terében, hidat építetek a Világegyetem és a Föld síkja között.

Ez egy olyan hely, melyet a teremtés helyeként mi mind együtt alkottunk meg. Ez a tiszta energiának egy helye, és ezen energia mögötti szándék a különféle lehetőségeken keresztüli munkálkodásból való. Legyetek nyitottak, hadd áramoljon, bármilyen lehetőség van bennetek és körülöttetek.

Meghívlak titeket, egy csoportként gyűljetek össze. Legyen meg annak az érzete, hogy a Földnek egy hologramját látjátok belőletek feljönni. A hologram átmenetet élt meg az évek során, ahogy mindegyikőtök is. Ez alkalommal, ahogy az Egyetemes és a földi energiákból való közvetlen kapcsolatként álltok, legyen egy érzésetek, hogy ezt mind átadjátok ebbe a hologramba.

Mindegyikőtöket meghívlak, hogy tudatosan öntsétek bele ebbe saját fénytest energiáitokat, vagy saját kristályenergiátokat. Ahogy ez mind lefolyik ebbe a hologramba, feltölti azt, egy még nagyobb kiterjesztést létrehozva. Ez a kiterjeszkedés mindannak az eredménye, melyet elvégeztetek, amit belehelyezett a Világegyetem, valamint mindannak az eredménye, ami a Földön történik.

Olyan mély az igazodás magához a Földhöz mindnyájatokban! Elköteleztétek magatokat erre az élményre, és nagy lehetőségekkel láttok át ezen.

Elengedjük a Föld e hologramját; megengedjük elmozdulását. Ahogy behalad a kristályrács lényegébe, van egy jelleg, mely kimozdul Arielliszbe, a többi pedig lefelé halad a fizikai Földbe, melyen éltek.

Ahogy a mágneses rácshoz kapcsolódik, egy része annak, amit beleöntöttetek a hologramba, kiterjeszkedik a rács minden részében. Ez az, ami segíti a rácsot elmozdulni egy felemelkedettebb igazodásba, és ez az, ami megengedi felsőbb éneteknek azt, hogy képes legyen isteni természetetekből és fénytest energiáitokból nagyobb mennyiséget bevezetni.

Legyen meg az az érzetetek, hogy meglátjátok a hologram maradékát. Ahogy lefelé halad, átmegy egészen le a fizikai Földetek középpontjába. Ahogy lejut a középpontba, összekapcsolódik ezzel az energiával, majd kifelé haladva elkezd tágulni. Ahogy kifelé terjeszkedik, áthalad a Föld minden rétegén, feljön magának a Földnek a kérgén át.

Áthalad a vízen. Átjut a fákon, a pázsiton. Lehet egy olyan érzésetek, hogy amit beletettetek, visszatér saját otthonotokba, arra a helyre, ahol ültök. Érezzétek ezt, ahogy visszatér belétek, áthaladva minden módon rajtatok.

Engedjétek meg összpontosításotoknak, hogy még egyszer elmozduljon a „Minden, Ami Van” terébe! Mindig élvezem, ahogy látlak titeket ezen a ponton, ezeken az utazásokon, mert most izgatottak vagytok, hogy visszatértek fizikai testetekbe, és abba, amit létrehoztok életetekben.

Egy mélyebb kapcsolatot hoztatok létre a fénytest energiátokkal és az Egyetemes energiátokkal ezen utazás során. Ez egy másik eszköz, mely segíteni fog nektek mindennapi életetekben. Meghívlak titeket, hogy adjátok ki szándékotokat, hogy oly módon tapasztaljátok ezt meg, mely segít titeket.

A „Minden, Ami Van” mindig elérhető számotokra. Néhányan közületek ide, ebbe a térbe rendszeresen eljöttök, mások esetleg álom-állapotuk során. Ahogy megengeditek magatoknak, hogy a világegyetem és az összes ilyen kristályrezgés energiájával sokkal teljesebben egyesüljetek, úgy találhatjátok magatokat, hogy e téren keresztül sokkal könnyedebben siklotok át.

Most, hogy elküldtük a hologramot a Földbe és az Új Földbe, legyen egy olyan érzetetek, hogy az ösvény felé pillantotok, ami esetleg az, hogy a kristályrács felé tekintetek, és megláttok valamit az egyikben, valamit egy másikban; ez a lineáris észlelése annak, amilyennek ez látszik.

Nézzetek ellenben mélyebbre! Kövessétek az energia színezetét / jellegét, mely belőletek jön elő ebbe a térbe, mely kimozdul mindkét irányba. Lássátok magatokat, ahogy a Földön, vagy Arielliszen vagytok! Lássátok magatokat, ahogy bárhol vagytok közöttük, majd tekintsétek meg magatokat, ahogy a földhöz kötött valóságotokban vagytok!

Látom, hogy néhányatok számára olyan, mintha megnéznétek, és meglátnátok valakit, aki a fizikai önvaló, majd utána nagyobb területtel bír, nagyobb és nagyobb területtel, mely felhalmozódik a tetején, és ez a kiterjeszkedésük más valóságokba. 

Látok másokat, hogy van egy elmozdulás érzetük, mintha teljesen elkülönülnének az egyik lényegtől a másikba, majd egy következőbe. Tudják, hogy nem kapcsolódtak eközben le, hanem azt választották, hogy egy nagyobb elkülönüléssel bírjanak a különbségtételben.

Észlelésetek talán teljesen eltérhet ettől, azonban e kettő az uralkodóban lévő út, melyben látom az ismeretet [információt] áthaladni rajtatok.

Emlékezzetek, hogy ha a küzdelem helyén találjátok magatokat, ha lesújtva érzitek magatokat, hozzátok működésbe azt a szándékot, hogy eljöjjetek ebbe a térbe, és utána lélegezzetek mélyen, és engedjetek el bármit, mely rossz érzést kelt bennetek! Lélegezzétek át, és engedjétek szabadon!

Meghívlak titeket, hogy legyen meg az az érzetetek, hogy tudatotok elmozdul; megállhattok egy pillanatra a lélek síkján. Gyakran van az az érzésetek, hogy lélek lényegetek, vagy isteniségetek nagyobb részét engeditek el, azonban magatokkal viszitek azt, ami a sokkal kiterjeszkedettebb tudatosság, és isteniségetek áramlása, mely innen bemozdul tudatotokba, és kiárad onnan.

Elmozdultok a kristályrács helyére. Megrántva, vagy behúzva érezhetitek magatokat egy, s más irányban. Engedjétek meg magatokat elmenni mindkét irányba!

Meghívom teljes tudatos gondolatotokat, térjen vissza veletek, ahogy visszatértek a Föld síkjára. Ahogy összekapcsolódtok a mágneses ráccsal, érezhetitek a Föld tömegvonzásának érzetét. Olyan érzés lehet, mintha segítene titeket leföldelni.

Megengeditek azonban tudatotoknak, hogy még teljesebben áramoljon le rajtatok keresztül, ahogy fizikai valóságotokban vagytok, és ahogy leáradtok, engedjétek meg magatoknak kiterjeszteni az energiát fizikai személyetek körül, azért, hogy nagyon kényelmesen egyesítsétek ezt a nagyobb mennyiséget, nemcsak isteniségetekből, hanem fénytest energiáitokból is.

Érezzétek fénytest energiáitokat! Engedjétek meg magatoknak tudni, hogy ti, emberekként, ahogy leárasztjátok energiáitokat életeteken át, rendelkeztek egy eszközzel, és a képességgel, hogy megalkossátok a változást. Engedjétek meg magatoknak, hogy ezek az energiák áthaladjanak rajtatok!

Érezzétek magatokat Gaiaval összekapcsolva! Ahogy ezt teszitek, érezzétek azt, amit elküldtetek a Földbe a hologramon keresztül, majd hadd jöjjön vissza belétek, és horgonyozzon le fizikai valóságotokban! Önmagatokat lenn, ebbe a valóságba visszatérve érzitek.

Rendben, szeretett családom. Mint mindig, köszönöm, hogy eljöttetek, és ezt az időt megosztottátok [velünk]. Kinyúlok mindnyájatokhoz, elküldve szeretetem, tudatosságom és mindegyikőtökbe vetett hitem.

Látlak titeket emberi önvalótokként, és látlak titeket isteni lényegetekként, és mindnyájatokkal egy nagyszerűbb összhangba hozatal történik.

Nagy a szeretet irántatok; mindig veletek vagyok.

Ansaluia


Shelly Dressel csatornázza a Teremtés Istennőjét. Minden jog fenntartva! Megoszthatjátok ezt a csatornázást, azonban kérünk titeket, a csatornázás anyagából ne vegyetek ki egyetlen részt sem, és őrizzétek meg ezt a szerzői jogokra vonatkozó üzenetet is. További információért kérünk, látogassátok meg weboldalunkat: www.goddesslight.net

Magyar fordítás: Clarissa
http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
http://fenytevo.blogspot.com/