2013. augusztus 22., csütörtök

Asztrológia


Planetáris információ frissítése

Robbyne, Fehér Farkas

Sződd a hálót!

Fehér Farkas utazásai

Copyright © 2013 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Weave the Web – Planetary Update: August 2013  – August 5, 2013 – White Wolf Journeys – http://www.whitewolfjourneys.com/


Ha világotok felpörgött, és magatokat robbanékony helyzetekben találtátok az elmúlt két hétben, érzelmek sorát átérezve, és bizonytalan talajon állva, akkor érzitek a Nagy Szextil együttállás legutóbbi hatását, mely július 29-én történt meg. A hat bolygó hihetetlen ilyen igazodásához felvezetve, mely egy hatágú Dávid csillagot alkotott, az energia nem csekélyebb volt, mint vad és durva. Arra tervezték, hogy mindent felhozzon mindenkiben. Emlékezzetek, még mindig az összes bölcsesség feldolgozásában vagyunk, melyet a Szaturnusz – mely a karma bolygója – illetve a Merkúr legutóbbi retrográd ciklusával adtak át nekünk. Ez a nagy szextil égitest elrendezés ugyanaz az együttállás, amely a Harmonikus Összhang [konkordancia] idején tűnt fel 2003 novemberében.

Az asztrológiai Dávid csillag egy ritka és egyedi együttállás, mely megnyitja az emberek tudatának kapuját. Megalkot egy energiát szívünk megnyitásához, megengedve számunkra azt, hogy fogékonyabbá váljunk. Ez egy lehetőséget biztosít számunkra, hogy tudatára ébredjünk annak, kiket és miket engedünk be szent helyünkre, illetve hogy mit választunk. Két háromszög – egy lefelé mutat, a másik pedig felfelé – képviseli a férfi és női isteni egységet, logikus gondolkodó elménk egységesül az isteni tudó szívünkkel. Amikor a két Nagy Hármas összeszövődik ezen együttálláson belül, az eredmény a nagy feszültséggel teli [stresszes] jellegek [aspektusok] egyesülése [kombinációja]. Az együttállás nyomást gyakorol ránk, hajtva minket, hogy azonnali változtatást hozzunk azért, hogy egy nyitást hozzunk létre a harmonikusabb energiák számára. Csupán amikor kitisztítottuk a torlódást okozó [megakadt] energiát, akkor tud az átalakító energiaáramlás áthaladni rajtunk a vágyott álmainkhoz.

Ahol ellenálltunk, a változás most a legfőbb elsőbbséget élvezővé vált. A leckék még inkább kihívóak lesznek, ha nem adjuk meg magunkat. NINCS TÖBB kifogás, nincs többé a múlt megismétlése.

Egy másik tiszta figyelmeztetés érkezik el ezzel az együttállással. Hagyjátok abba azt, hogy ugyanarról a régi történetről beszéltek hangosan, különben természetesen megismétlitek azt. SENKI MÁS HIBÁJA, csupán a tiétek, ha folytatjátok ugyanannak a régi játszmának a lejátszását, és vártok valamire, hogy megváltozzon. Ha úgy érzitek, valaki folytatja azt, hogy kihasználjon benneteket, HAGYJÁTOK ABBA, hogy magatokat egy olyan helyzetbe hozzátok, ahol megengeditek nekik ezt. Ha úgy érzitek, valaki bírál benneteket, emlékezzetek: tanuljatok egymástól. Szívünkre vehetjük a kritikus szavakat, viszont emlékezhetünk arra, hogy saját szavaink is valakit erővel ruházhatnak fel, vagy elerőtleníthetik, így szavainkat majd gondosabban választjuk meg a következő párbeszédben, amibe belebocsátkozunk.

Minél jobban [szavakkal] hangot adtok feszélyezettségeteknek egy helyzetet, vagy személyt illetően, amit nem értetek meg / nem fogtok fel az, hogy ezen szavak rezgései létrehozzák ugyanannak a dolognak a megismétlését, amiről panaszkodtok. Ezekkel az energiákkal nem könnyű dolgozni, viszont az egyik jelentős kulcs, ami segít: hagyjátok a múltat a MÚLTBAN. Ma egy új nap van. Összpontosítsatok arra, amit meg akartok teremteni, és nem arra, ami a múltban történt. Abban a pillanatban, amikor ismét meglátogatjátok a múlt vétkét, vagy sérelmét, mellyel bírtok, most hozza el ezt az energiát a közvetlen „most”-ba.

Személyes élményem: összpontosítsunk arra, amit ma tudunk megtenni, hogy több örömöt hozzunk el életünkbe. Minden nap rendelkeztek egy lehetőséggel, hogy megalkossátok saját boldogságotokat, vagy tehetetlen kudarcérzeteteket [frusztrációtokat]. Megadták nekünk ezt a választást, tehát válasszatok bölcsen. Azokban a pillanatokban, amikor nem pörgök, azt választom, hogy azokat a személyeket vizsgáljam meg, akiknek IGENIS megengedtem, hogy az összhang hiányát [diszharmóniát] hozzák létre, hiszen angyalaim támogatnak engem utamon a változások meghozatala érdekében. Felhatalmazva engem ennek megtételére azáltal, hogy megteremtsem pontosan azt a helyzetet, melyet választanom kell a változtatáshoz.

Mindnyájan rendelkezünk ezekkel az angyalokkal életünkben, néhányan többel, mint mások, mindazonáltal őket az Isten / Istennő küldte, hogy támogassa növekedésünket, ha más szemmel tekintünk rájuk. Azok a személyek ezek az angyalok, kik felbosszantanak [irritálnak] minket, csalódást okoznak nekünk, elárulnak bennünket és megsértenek minket.

Ezen a napon találjatok rá a varázslatra, és használjátok a legutóbbi együttállás energiáit, hogy támogassa terjeszkedéseteket és növekedéseteket.

Szeretet és szivárványok a Shasta-hegyről,

Robbyne


Ha szeretnél csatlakozni a „Sződd a Hálót” programjához, és meg szeretnéd kapni az elkövetkező eseményekről a friss információt, kérlek, vedd fel a kapcsolatot Robbyne-nal a www.whitewolfjourneys.com honlapon.


Copyright © 2013 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Robbyne http://www.whitewolfjourneys.com/


Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumi-tudatossag.blogspot.hu/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/


A szerzői jogokra vonatkozóan...


Az ezen az oldalon leközölt tartalmat felhasználni a szerző és a fordító írásos hozzájárulásával lehet.

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.
Hopi jóslat

"Amikor a madarak lehullnak az égből, és az állatok pusztulnak,

megannyi színből, osztályból, hitvallásból való emberek egy törzse érkezik majd meg a Földre,

akik cselekedeteik és tetteik által ismét zölddé változtatják a Földet.

Őket a Szivárvány harcosaiként fogják ismerni.”

Hopi jóslat [Forrás: www.earthwisdomfoundation.net]

Red Crow [Vörös Varjú] üzenete a világnak:

Indigenous Native American Prophecy (Elders Speak part 1)
(magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?v=ZMLszxp4Js0