2013. július 15., hétfő

Hogyan szeretsz

Hogyan szeretsz majd?


Robbyne, Fehér Farkas

Sződd a hálót!

Fehér Farkas utazásai

Copyright © 2013 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Weave the Web – How Are you Going to Love  – July 9, 2013 – White Wolf Journeys – http://www.whitewolfjourneys.com/


A Rotopounamu tó az a szent tó, mely a smaragdzöld követ őrzi a déli féltekén, és a hathatós vízi sárkány otthona. Jóval azt megelőzően, hogy a területet Aotearoa-ként ismerték, a hosszú fehér felhők területeként, és jóval azelőtt, hogy az Új-Zélandként ismert országgá vált, e föld az ősi Lemuria része volt. A föld szent a Waitaha, a sárkányvonalak őrzői számára. Ez a terület egy gyengédebb és békésebb világ emlékét őrzi. Ez a nővér örvény Avalon szent vizeihez közvetlenül összekapcsolt az északi féltekén, Glastonbury-ben, Angliában.

E misztikus smaragdzöld tavat a Föld pörgő vízörvényeként azonosítják, mely hívta lelkem, miután a sárkány Tibet titokzatos tavában beszélt szívemhez. 18 gyönyörű lélek érezte szintén a kavargást szívében, és csatlakozott hozzánk, hogy imádkozzunk az egységért, és énekeljünk a tó sárkány szelleméhez. Az ősi misztikusok énekeket, hangokat és szertartásokat alkalmaztak, hogy nyitva tartsák a Föld csakráját, vagy örvényét. Mivel egyre több ember éber és emlékszik e régi szertartási módokra, tisztelve Nagy Föld anyánkat az ősi Föld vallás gyakorlása révén, mely mindenkihez tartozik, kiemelkedő változás történhet. A kapcsolat a Föld és köztünk, emberek közt kölcsönös. Közvetlenül és finoman hatunk egymásra. Amikor összegyűlünk egy szertartás megtartásához és a látatlan világ tisztelésére, mindegyikőnk mélyrehatóan meghatódott és megváltozott. Amikor az ember közel áll egy működő örvényhez, energiával tölti fel az, hogy a dolgokat úgy látja, amilyenek valójában, multidimenziósan és az isteni forrással összekapcsoltan.

Gyerekkorom óta álmodtam erről a földről, nem Új-Zélandként, hanem amikor Mu szíve, és Lemuria civilizációja volt. Itt van az, ahol szívem a leginkább otthon érzi magát a Földön, és ahol lelkem szárnyal. Ez azért van, mert ez a föld egy nagyon-nagyon régi lenyomatot őriz, azt, amikor világunk összhangban és egységben élt. Égtem a vágytól, hogy ezeken a földeken sétáljak és emlékezzek. Ezért VAGYOK ÉN itt. Ez az a föld, mely dalra fakasztja szívem. A régi szövetség az emberi és a látatlan világ között, az ősi sárkány rejtjel tudatomban égett, és vezércsillagomként szolgált még a kétely és kihívás idején is.

Számos gyönyörű lélek gyűlt össze, hogy megtisztítsa és gyógyítsa magát, ahogy válaszoltak Waitaha és a csillaglények hívására. Eljöttünk, hogy egyként álljunk együtt, hogy létrehozzuk a fény egy pillérjét annak érdekében, hogy beleszőtt legyen abba a finom hálóba, mely a Föld anyát övezi. Ezen a különleges napon egy hathatós lélek csatlakozott, Te Keru Pounamou, ki a Waitaha bölcsességét hordozta, és megnyitotta a kaput csoportunknak a látatlan világba való belépéshez.

Ahogy a vizek szélén álltunk, mi mind beleegyeztünk erőnk visszanyerésébe, valamint hogy a szépség ösvényén járjunk. Megosztottuk az obszidián kőlényt, a sámánok kövét, útmutatást és bölcsességet kérve, megosztottuk a gyönyörű andara kristályt, a feltétel nélküli szeretet kövét, és mi mind imáinkat, a béke és egység látomását helyeztük bele a kőbe, majd betettük azt a smaragdzöld tóba.

Végül egy csodaszép tiszta kvarckristály szívet adtunk tovább, melyet működésbe hozott mindegyikőnk személyes fénye, hogy csatlakozzunk egymáshoz. Imádkoztunk a békéért, imádkoztunk a kozmikus háló gyógyulásáért, ahol az erőszak és sötétség még mindig létezik, imádkoztunk önmagunk gyógyulásáért, hogy elengedjük az igaztalanságot és a gondolati [mentális] gyötrődést, mely hozzákötött minket a káprázat földi tapasztalásához, imádkoztunk vezetőinkért, hogy helyesen válasszanak, és helyesen döntsenek globális közösségünkért. Imádkoztunk azért, hogy véget érjen az ítélkezés és elkülönülés, és imádkoztunk a nagyobb tisztaságért, hogy előre lépjünk igazságunkban.

Amikor imáinkat befejeztük, a Waitaha bölcsesség őrző, Te Kuru Pounamou, útnak eresztette a követ a szent tóba, ajándékunkat vissza a látatlan világnak. Ki-ki megígérte azon a napon, hogy nyílt szívvel szeret, ítélkezéstől mentesen, és hogy a fény kifejezésre juttatásaként éli az életet. Megidéztük a sárkány szellemét, és a tónak énekeltünk a kristálytálakkal. Mind az obszidián kőlényt, mind az andara kristályt, a feltétel nélküli szeretet lemuriai kövét behelyeztük a Sárkány Szellem tavába. A Sárkány Szellem tavából Tibetből az északi féltekéről a vizet, Morgaine barlangjának vizével egyetemben, Avalon Chalice forrásából, az Európából ajándékozott vizet a kilenc szent helyről mind behelyeztük a Rotopounamu tóba. Az egység és gyógyulás imáját őrző élő vizeket sok földről. A forgó vízörvényből gyűjtöttünk vizet, melyet most lelki utunkra viszünk, a tündérek elvarázsolt földjeire Írországba, Skóciába és Avalon látatlan világába szeptemberben. [Az úttal kapcsolatos bővebb információ megtalálható Fehér Farkas honlapján, ha valaki szeretne csatlakozni.]

Csoportunkból sokan folytatták sétájukat az igéző erdőn keresztül, melyről úgy tűnt, minden lépéssel felélénkül. Éppúgy, ahogy énekeltünk a tónak, és az erdő szellemeihez, az erdő átölelt mindegyikőnket, és visszaénekelt. Egy misztikus köd kezdett a tó körül mozogni, éppen úgy, ahogyan Avalonban tette. A sárkány éber volt, az erdő lényei örömteliek voltak. Ez valóban egy jelentős nap volt, ahogy az emberi és a látatlan világ közötti szövetséget elismerték és újra felállították.

Minden nap megválasztjuk, vajon feltétel nélkül fogunk-e szeretni, minden nap megválasztjuk, hogyan fogunk élni. Minden nap el kell köteleznünk magunkat annak, hogy a szépség ösvényén járunk, hogy meghalljuk szívünk halk hangját. Nem számít, mik a kihívásaitok és küzdelmeitek, mindnyájunknak a tőlünk telhető legjobbat kell megtennünk, hogy ragaszkodjunk hitünkhöz, és hogy a fény kifejezései legyünk, felébresztendő azokat, akik éppen most moccannak, ahogy megkezdik útjukat hazafelé. Mi vagyunk a változás, mi vagyunk a fény.

Mivel a Szaturnusz a karma bolygója, most kezd előrefelé haladni, az újhold idején, kötelezzétek el magatokat e szavak kimondása által:

„Drága Isten / drága Istennő... Mutasd meg Nekem, hol akarod, hogy legyek... Add meg nekem azokat a kimondandó szavakat, melyek erővel töltenek fel, bátorítanak, gyógyítanak, és másoknak reményt hoznak... Segíts nekem, hogy megtudjam, mikor vagyok saját utamon kívül... Mutasd meg nekem... Vezess engem... Kész VAGYOK ÉN előrehaladni...”

Szeretet és szivárványok: RobbyneHa szeretnél csatlakozni a „Sződd a Hálót” programjához, és meg szeretnéd kapni az elkövetkező eseményekről a friss információt, kérlek, vedd fel a kapcsolatot Robbyne-nal a www.whitewolfjourneys.com honlapon.


Copyright © 2013 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Robbyne http://www.whitewolfjourneys.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumi-tudatossag.blogspot.hu/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/


A szerzői jogokra vonatkozóan...


Az ezen az oldalon leközölt tartalmat felhasználni a szerző és a fordító írásos hozzájárulásával lehet.

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.
Hopi jóslat

"Amikor a madarak lehullnak az égből, és az állatok pusztulnak,

megannyi színből, osztályból, hitvallásból való emberek egy törzse érkezik majd meg a Földre,

akik cselekedeteik és tetteik által ismét zölddé változtatják a Földet.

Őket a Szivárvány harcosaiként fogják ismerni.”

Hopi jóslat [Forrás: www.earthwisdomfoundation.net]

Red Crow [Vörös Varjú] üzenete a világnak:

Indigenous Native American Prophecy (Elders Speak part 1)
(magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?v=ZMLszxp4Js0