2013. június 19., szerda

Visszatérés Svájcba
Visszatérés SvájcbaRobbyne, Fehér Farkas

Sződd a hálót!

Fehér Farkas utazásai

Copyright © 2013 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Weave the Web – Returning to Switzerland  – White Wolf Journeys – http://www.whitewolfjourneys.com/

Rendkívüli történhet az átlagember életében, amikor az ember megnyílik a Föld varázslatának látatlan világára. Amikor az ember elindul egy varázslatos ösvényen, meg kell adnia magát egy nagyobb hatalomnak, hiszen találkozni fog olyan dolgokkal, melyeket sosem fog megérteni. Ha nem éljük sorsunkat [végzetünket / rendeltetésünket] gyakran érezzük magunkat az élményünknél az egyidejűségen [szinkronon] kívül. Híján leszünk az örömnek, szenvedélynek, és időnként a bőségnek és szerető kapcsolatoknak, és mégis, mindig is ez volt az, aminek megtapasztalására szántak minket.

Legnagyobb felelősségünk, hogy mélyen és feltétel nélkül szeressünk, ahogy mindennapi életünk során gyakoroljuk a könyörületet.

Energiánk egy láthatatlan, élő elektromágneses mező. A test több mint egy vevőkészülék [receptor], több mint egy fizikai jármű: ez a legfinomabb tudatos tudatosság hangszere [készüléke], közvetlen összeköttetéssel a lélekhez.

A hangterápiát most széles körben elismerik, mint az egyik legerősebb rezgéses gyógyító módszert. Az alkalmazások és technikák széles körével, a hangterápia kombinálja a pontos folyamatokat az ösztönös megérzésen alapuló [intuitív] beavatkozással. Az anyaméhben az anya szívdobbanásának első meghallásától kezdve lényegében a hangot a gyógyító energia természetes formájaként tapasztaljuk meg. A hang összhangzata [harmóniája], vagy felhangja hathatós eredményeket kelt az elzáródások feloldásában a szövevényes energiamezőben. 

Az esszenciális olajok ugyanazt a funkciót szolgálják a növényekben, mint a vér az emberi testben. Összetett [komplex] kémiai alkotóelemei az embert megtisztítják, védik, oxigénnel látják el, táplálják, illetve terápiás előnyöket nyújtanak.

A spirituális tanító Robbyne Svájcban privát meghallgatásokat és tanfolyamokat tart, illetve gyógyít az éneklő tálak által keltett rezgésekkel, növényi esszenciákkal, stb., melyről a részleteket a honlapján lehet elolvasni. 


Szeretet és szivárványok,

Robbyne

Ha szeretnél csatlakozni a „Sződd a Hálót” programjához, és meg szeretnéd kapni az elkövetkező eseményekről a friss információt, kérlek, vedd fel a kapcsolatot Robbyne-nal a www.whitewolfjourneys.com honlapon.


Copyright © 2013 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Robbyne http://www.whitewolfjourneys.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumi-tudatossag.blogspot.hu/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/


A szerzői jogokra vonatkozóan...


Az ezen az oldalon leközölt tartalmat felhasználni a szerző és a fordító írásos hozzájárulásával lehet.

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.
Hopi jóslat

"Amikor a madarak lehullnak az égből, és az állatok pusztulnak,

megannyi színből, osztályból, hitvallásból való emberek egy törzse érkezik majd meg a Földre,

akik cselekedeteik és tetteik által ismét zölddé változtatják a Földet.

Őket a Szivárvány harcosaiként fogják ismerni.”

Hopi jóslat [Forrás: www.earthwisdomfoundation.net]

Red Crow [Vörös Varjú] üzenete a világnak:

Indigenous Native American Prophecy (Elders Speak part 1)
(magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?v=ZMLszxp4Js0