2013. május 8., szerda

Újhold / Napfogyatkozás
Sződd a hálót!
Fehér Farkas utazásai


Planetáris friss információ

2013. május 6.

Újhold / Napfogyatkozás

Copyright © 2013 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Weave the Web – New Moon/Solar Eclipse  – May 6, 2013  – White Wolf Journeys – http://www.whitewolfjourneys.com/


2013. május 9, vagy 10.


A fogyatkozások hármasságának közepén vagyunk. Először volt a telihold április 25-én, a másodikat megtapasztaljuk az újholddal / napfogyatkozással május 9-én / 10-én, attól függően, hol helyezkedik el az ember, és a harmadik lesz a telihold / holdfogyatkozás május 25-én. A fogyatkozások jelzik azt, hogy szükséges változnunk. Ezek lehetőségek, hogy egy újjászületést éljünk át. A fogyatkozás egy csillagászati esemény, mely akkor fordul elő, amikor egy tárgy az égen egy másik árnyékába mozdul el. A napfogyatkozás akkor történik meg, amikor a Hold a Föld és a Nap között helyezkedik el. A napfogyatkozások, csakúgy, mint a rendszeres újhold, egy új kezdetet jelöl, vagy egy új kibontakozó irányt. Egy személyes szinten a nagy események az életben gyakran akkor történnek meg, amikor egy fogyatkozás megtörténik, egy esemény, mely a fogyatkozással hozható kapcsolatba, amely egy évvel azelőtt, vagy maximum két évvel azután élhető át. Még ha nem is azonnal tiszta, mi a jelentése, talán időbe telik az áthaladó bolygónak, hogy működésbe hozza azt.

Ez a bizonyos fogyatkozás segít nekünk tisztábban megvizsgálni szolgálatunkat, a pénzzel kapcsolatos hitrendszerünk alapját. Kifejezésre juttatjuk ajándékainkat a szolgálatban, ami a szívből jön, vagy a pénz által hajtott motivációnk forrásából. Lesz lehetőségünk felfedezni hitünk magját, hogy meghatározzuk, vajon a félelem hajt-e minket, a hiányba vetet hit, és annak a káprázata, amit gondolunk, hogy vajon azzal vagyunk-e szemben, amiért lelkünk elérkezett ide megtenni. A napfogyatkozás idején a Nap pillanatokra fedésben van, és érezhetjük magunkat a „sötétben” és elveszve. A Bika jegyében az újholddal / napfogyatkozással, az újhold szerfelett megváltoztatott energiáját használhatjátok a Bika „bőség” energiájával, hogy elkezdjetek megjeleníteni [manifesztálni] egy felemelkedettebb szintről, és szert tenni a tisztaságra / világosságra és betekintésre önmagatok kifejezésre juttatásának új módjaiban.

A napfogyatkozás idején a Napra való meditálás megerősíti belső erőnket / hatalmunkat. A Nap az önbizalom bolygója, az atya, hatalmunk / erőnk forrása. A fogyatkozás szó szerinti jelentése az elfogadás, hogy „elnyeljünk”, vagy befogadjunk. Ez egy erős nap, hogy behozzuk a fényt bármely helyzetbe, mely egyensúlytalanságot teremt. Egy fontos idő, hogy meggyógyítsuk a múltat, azáltal, hogy más szemmel nézünk. Egy helyzet, vagy egy személy feletti ítélkezés helyett lássátok meg, hogy a tapasztalás valójában hogyan segítette lelkünk növekedését. Ez egy hathatós idő a harag, irigység, valamint a sötétség, vagy árnyék energiák bármely fajtájának eltávolítására, mely elhomályosítja elképzelésünket [víziónkat], és megakadályozza, hogy teljesen megéljétek az élet ünneplését. Van lehetőségünk a múltat meggyógyítani, azért, hogy megalkothassuk jövőnket. Nem csupán magunknak, hanem megalkothatjuk az egységesség és egység együttes [kollektív] elképzelését [vízióját] az egész világra kiterjedő [globális] közösség számára. Minden ima és gondolat felerősítésre kerül ebben az energiában.

Jelenleg Kínában vagyok, és a Mennyország Templomában leszek az andara kristállyal és az obszidián kőlénnyel a fogyatkozás idején, lenyomatot hagyva a Sárkány Vonalakban az imákkal, meggyógyítva a múltat és az egy egyesült világ elképzelését a szereteten keresztül. Ez egy végső fordulópont a saját életetekben a befektetés felé, és hogy az igaz kifejezést éljétek meg. Annak érdekében, hogy így tegyetek, abszolút ki kell tisztítani [muszáj] a káprázatot, a félelmet és a múlt fájdalmát, így megtisztulunk, hogy egy csodálatos új kezdetet teremtsünk. Egy szertartás található a következőkben, mely segíthet nektek a fogyatkozás ezen energiájával dolgozni.

A fogyatkozások felerősítik az újhold energiáját, és a szertartást a legjobb napfénynél elvégezni. Szükségetek lesz egy fehér gyertyára, tengeri sóra, tisztított, vagy forrásvízre, illatra, egy fehér rózsára, (ha nem találtok rózsát, használhattok más fehér virágot), sok gyönyörű papírból darabokat (a legjobb a pergament, vagy csodaszép írólap). Ha tudjátok, vegyetek egy szertartásos fürdőt, és azok számára, akiknek van „napfogyatkozás olajuk”, rakjatok hat cseppet a vízbe. Amíg a vízben vagytok, képzeljétek el, hogy a víz felold bármilyen elzáródást vagy félelmet, és megerősít benneteket abban, hogy készen álltok továbbhaladni, szembenézni félelmeitekkel, felölelni őket és továbblépni. Fürdőtök után, illetve azok számára, akik nem kívánnak fürdőt venni, a következő lépés az, hogy vesztek egy tál forrásvizet, és hozzáadjátok a tengeri sót. Veszitek a fehér rózsát, és belemártjátok a tál sós vízbe. Spricceljétek be vízzel magatokat a rózsával. Kezeteket helyezzétek bele a vízbe. Csukjátok be szemeteket, és képzeljétek el a bármelyik megmaradó félelmet, kételyt, vagy aggodalmat, mely beáramlik kezetekbe, és mossátok bele őket a vízbe. Gyújtsátok meg a fehér gyertyát, és meditáljatok el a gyertya jelképrendszerén [szimbolizmusán], az átalakulás lényegén [esszenciáján]. Kérjetek tisztaságot és igazságot a fogyatkozás ideje alatt. Az első darab papírra írd le, hogy az életed mely területeit kell átalakítani. Írjatok le egy megerősítést, mely az új céljaitokat támogatja. A következő papírdarabra utána írjátok le, mi tart távol benneteket célotok elérésétől. A papírra írjatok szavakat... Most elengedem és átalakítom ezt az energiát a forrás energiájába, mely minden érintett legfelemelkedettebb javára használható az Istennő nevében.

Gyújtsátok meg a papírt a gyertyáról és érezzétek az összes átalakítását. Minden elzáródást eltávolítanak, és új kapuk nyílnak.

Amikor érzitek, hogy energiátok tiszta, összpontosítsatok a szeretet küldésére, és az elképzelés az összes sárkányról, énekről és vonalról fénnyel kerül megvilágításra. Imádkozzatok az egységért, és kérdezzétek meg, hogyan lehettek annak a szolgálatára, hogy világra hozzátok a szépség, tisztaság, összhang [harmónia], egyensúly és szeretet minőségeit.

Egy varázslatos Újholdat kívánva,

Szeretet, szivárványok és csillagvény Kínából,

Robbyne

Ha szeretnél csatlakozni a „Sződd a Hálót” programjához, és meg szeretnéd kapni az elkövetkező eseményekről a friss információt, kérlek, vedd fel a kapcsolatot Robbyne-nal a www.whitewolfjourneys.com honlapon.


Copyright © 2013 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Robbyne http://www.whitewolfjourneys.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumi-tudatossag.blogspot.hu/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/


A szerzői jogokra vonatkozóan...


Az ezen az oldalon leközölt tartalmat felhasználni a szerző és a fordító írásos hozzájárulásával lehet.

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.
Hopi jóslat

"Amikor a madarak lehullnak az égből, és az állatok pusztulnak,

megannyi színből, osztályból, hitvallásból való emberek egy törzse érkezik majd meg a Földre,

akik cselekedeteik és tetteik által ismét zölddé változtatják a Földet.

Őket a Szivárvány harcosaiként fogják ismerni.”

Hopi jóslat [Forrás: www.earthwisdomfoundation.net]

Red Crow [Vörös Varjú] üzenete a világnak:

Indigenous Native American Prophecy (Elders Speak part 1)
(magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?v=ZMLszxp4Js0