2013. május 28., kedd

Ima a világbékéért


Ima a világbékéértRobbyne, Fehér Farkas

Sződd a hálót!

Fehér Farkas utazásai

Copyright © 2013 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Weave the Web – A Prayer for World Peace  – May 18, 2013  – White Wolf Journeys – http://www.whitewolfjourneys.com/


Folytatódott az ajtók megnyílása, és úgy találtuk, utunk napról napra változik. Régen megtanultam, hogy bízzak a véletlen találkozásokban, hiszen mindig a varázslat és bölcsesség ösvényéhez vezettek. Az egyik véletlen találkozás elvezetett egy másik véletlen találkozáshoz, mintha ezt az utat úgy szőtték volna, mint egy ősi művészi hímzést. Úgy tűnt, hogy mindnyájunkat összeköt egy aranyszál, mely a szívünknél sző össze bennünket. Ahogy elkezdtük ezeket a varázslatos találkozásokat, elvezettek a megfelelő személyhez, aki a kirakós következő darabkáját bírta, valamint rendelkezett a következő ajtó megnyitásához a kapcsolattal.

A szándék, melyet azon a napon belehelyeztem a Mennyország Templomába [Temple of Heaven] a Napfogyatkozás idején az volt, hogy igazodjak a megfelelő egyénekhez és a helyes forrásokhoz, melyek támogathatnak engem az álom megjelenítésében. Az álmom valóra vált. Az álom, hogy legyen erőm és útmutatásom, a föld meggyógyításához, hogy meggyógyítsam a múltat, mind magamban, mind az egész világra kiterjedő [globális] közösségben, és hogy az új álom lenyomatát hagyjam a sárkány vonalakban. Ami épp kibontakozni készült, az bármin túlmutatott, melyet el tudtam volna képzelni.

Utunk elvezetett bennünket most Hung Kong-ba, ahol megáldottak minket ezen a napon azzal a lehetőséggel, hogy találkozzunk Jing Kong-gal, egy Hong Kong-ban lakó magas lelki [spirituális] mesterrel. Ami most ismét előforduló témává válik számomra, amikor belépek ennek a finom és együtt érző férfinak az otthonába, az egy érzelemhullám volt, mely megtöltötte szívem.

Körbenéztem a szobában, a képekre a falon, és hamarosan ráeszméltem, hogy ez a lelki tanító világvezetőkkel találkozott minden nemzetből. Erőfeszítés nélkül dolgozott egész életében, hogy imádkozzon a békéért és hogy a részvét [szánalom / együttérzés], szeretet és megbocsátás ösvényét tanítsa. Ez a gyönyörű lélek most 87 éves. Az elkövetkező három órát történetek megosztásával töltöttük. Megosztotta velünk, hogy amikor megszületünk, mindnyájan a tiszta szeretet kifejezésre juttatásai vagyunk. Ismét a szeretetté kell [muszáj] válnunk, hiszen a szeretet az, mely az emberiség egészét elviszi a béke és összhang helyére. Ez az, mely felé szükséges törekednünk lelki gyakorlatunkban.

Amikor Jing Kong értesült az andara kristályról és az EB-ről, az obszidián kőlényről, beleegyezett, hogy megáldja a szeretet kristályát és az EB-t egyaránt. Megosztottam vele utam 1999-től, mely elvitt engem minden földrészre, hogy imádkozzak a békéért, gyógyítsam azokat a vidékeket, ahol vért ontottak. Megosztottam vele azt a történetet, amikor elvezettek New York-ba a becsapódás helyéhez [Ground Zero-hoz], valamint a véletlen találkozást, mely elvezetett engem Galipoli tengerpartjára Törökországba, az AnZac napján, illetve a találkozásomat egy buddhista szerzetesnővel Kambodzsában, ki megváltoztatta életem örökre, ahogy elvezettek engem a kivégzések helyszíneire, hogy imádkozzak, és meggyógyítsam a földet. Csendesen meghajtotta fejét, és ráhelyezte kezét az obszidián koponyára. Ahogy megfogta az EB-t, úgy tűnt, hogy közvetlenül a szívemhez szól, amikor azt mondta, „menj, és gyógyítsd meg Kínát, menj, és imádkozz a békéért. Öt évünk van ennek megtételére.”

Ahogy lefényképeztük, mosolyognom kellett, ahogy azt gondoltam magamban, most, ez a gyönyörű lélek együtt volt szintén az EB-vel, ahová felfüggeszti majd az EB képét. Bizonyos módon, az EB, az obszidián kőlény, egy látomást tart meg a világvezetők számára. Csupán el kell őket érnünk. A szereteten keresztül, kétség nélkül tudtam, hogy kitalálunk. Jing Kong a Világbéke Konferencián fog beszélni. Az üzenete a szeretet. Megmutatta nekünk beszédét. Olyan egyszerű volt: szükségünk van a szeretetre. Elhelyeztük az andara kristályt a szeretet szóra, és megtartottuk az imát a szeretet visszatéréséért. Ezt a napot azzal a nagy tisztasággal fejeztük be, hogy Tibet valóban hív minket. A nagy lelki [spirituális] bölcsesség forrása. Volt gyógyítás, melynek meg kellett történnie ezeken a földeken is. Meg kell gyógyítanunk a múltat, hogy felemeljük az energiát ahhoz, hogy egy új álmot teremtsünk.

Az aranyszál folytatta, hogy most Nanjing-hoz szőjön, ahol megtudtam, hogy egy templomban, épp a legutóbbi időkben, 2008-ban, egy régész újra felfedezte Buddha korona koponyacsontját, mely több mint ezer évvel ezelőtt tűnt el. 2008 áprilisában egy kínai régész váratlanul felfedezett egy föld alatti helyet a Dhanggan templom romjaiban, melyet a Song dinasztia (960-1279) alatt építettek.

Annak az évnek a júliusában találtak egy domborműves sírkövet a kriptában. Ezen a bevésett írás azt mondja, hogy a kastély „Asoka király Hét-Kincs Pagodáját” őrzi, mely tartalmaz arany és ezüst koporsókat Sakyamuni parietális csontjával (koronacsakra csontjával). A kiásott sarira alakja és formája tökéletesen illeszkedett azzal, melyet a történelemben feljegyeztek. Azt mondja, hogy 2.500 évvel ezelőtt Sakyamuni híve visszaszerzett egy parietális csontot, négy fogat, két lapockacsontot, és 84.000 gyöngy alakú sarira-t Sakyamuni Buddha elégetett hamvaiból. A Buddha relikviák általában jól elrejtettek az ősi templomokban, és távol tartják őket a nagyközönségtől, és igen tisztelik Buddha követői, és nemzeti kincsként tartják számos buddhista országban és területen. Ahogy az aranyszál folytatta, hogy a többi véletlen találkozáshoz szőjön minket, egy másik nagyon finom és bölcs személlyel találkoztunk, aki most leszervezte számunkra, hogy elmenjünk a templomba, és együtt legyünk a koronacsonttal.

Azon a napon, mialatt a lelki vezetővel ültem együtt, értesültem az erőszak szörnyű tetteiről, melyek Nanjing-ban történtek a háború során. Tudtam, vezéreltek, hogy eljöjjek a föld gyógyításáért. 300.000 kínait öltek meg az invázió alatt Japánból. Először elmegyünk a Buddha koronacsontját őrző templomba, és utána elvisznek, hogy meggyógyítsam a földet.

Ahogy átsétáltunk a reptérre, hogy beszálljunk járatunkra Nanjing-ba, hamarosan tudomásunkra jutott, hogy gépünk most két órát késik. Amit nem tudtam, az volt, hogy a sors éppen számos dolgot hozott mozgásba, ahogy folytattuk, hogy felkészüljünk az utazáshoz nyugatra, mely elvezet majd minket Tibetbe a teliholdra, a holdfogyatkozásra, a WESAK ünnep idején.

Csatlakozzatok hozzánk holnap, ahogy a  békéért való imádkozás és Kína tájainak gyógyításának ezen elképesztő utazása folytatódik.


Robbyne

Ha szeretnél csatlakozni a „Sződd a Hálót” programjához, és meg szeretnéd kapni az elkövetkező eseményekről a friss információt, kérlek, vedd fel a kapcsolatot Robbyne-nal a www.whitewolfjourneys.com honlapon.


Copyright © 2013 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Robbyne http://www.whitewolfjourneys.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumi-tudatossag.blogspot.hu/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/

A szerzői jogokra vonatkozóan...


Az ezen az oldalon leközölt tartalmat felhasználni a szerző és a fordító írásos hozzájárulásával lehet.

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.
Hopi jóslat

"Amikor a madarak lehullnak az égből, és az állatok pusztulnak,

megannyi színből, osztályból, hitvallásból való emberek egy törzse érkezik majd meg a Földre,

akik cselekedeteik és tetteik által ismét zölddé változtatják a Földet.

Őket a Szivárvány harcosaiként fogják ismerni.”

Hopi jóslat [Forrás: www.earthwisdomfoundation.net]

Red Crow [Vörös Varjú] üzenete a világnak:

Indigenous Native American Prophecy (Elders Speak part 1)
(magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?v=ZMLszxp4Js0