2013. február 8., péntek

Sződd a hálót - 2013-02-06Sződd a hálót!

Robbyne - Fehér Farkas utazásai

"Mi Lenne Ha...?"


Copyright © 2013 Robbyne - White Wolf Journeys. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Weave the Web – What If? - Feburary 6, 2013 White Wolf Journeys – http://www.whitewolfjourneys.com/Mi lenne, ha sosem nyitnátok meg szíveteket, hogy szerelmesek legyetek, mert félnétek, hogy ismét megsebeznek? Mi lenne, ha soha semmi újat sem próbálnátok ki, mert félnétek, hogy kudarcot vallotok? Mi lenne, ha képtelenek lennétek megbocsátani, és kihagynátok azt az örömöt, melyet egy haragtól és csalódottságtól mentes szív megtapasztal?

Azon bámulatos energiákkal, melyek most elérhetők számunkra, mindegyikőnk egy útkereszteződésnél áll, és rendelkezik egy [kedvező] lehetőséggel, hogy maga mögött hagyja régi történetet, és valami újat alkosson. Ez hihetetlen bátorságba telik, hogy az ismeretlenbe lépjünk előre, hogy merészeljünk álmodni és bízni. ... hogy tovább higgyünk, még akkor is, amikor álmaink nem jelennek meg [manifesztálódnak] azonnal. ... hogy odafigyeljünk a tudó szívre, amikor a gondolkodó fej megpróbál közbeavatkozni, azáltal, hogy megkérdi... hogyan, hol, mikor? A jutalmak e bátorság felleléséért, a tudó szív meghallgatásáért és a múlt magunk mögött hagyásáért, messze távol esnek az újrapróbálkozás félelmének útjától.

Február 10-én átéljük 2013. második Újholdját. Ez a kínai Újév is, a kínai asztrológia szerint a Vízisikló évét kezdjük el. Minden hónapban újholdkor rendelkezünk egy lehetőséggel, hogy ismét felajánljuk szándékainkat, személyes kívánságlistánk áttekintése és megújítása révén. Pontosan tudva, mit akar az ember bevonni életébe, ez nem mindig könnyű. Az Újholdra való felkészülés része a megbizonyosodás, hogy tiszták vagyunk szándékainkat illetően. Az Újhold egy üres lapot teremt meg, melyen hangosan kimondjuk álmainkat.

A sötét hold a teremtéssel, megjelenítéssel [manifesztációval], születéssel és újjászületéssel áll kapcsolatban. Amikor a célok kitűzéséhez, vagy jövőtök további tervezéséhez érkezik el, nincs jobb idő a kezdéshez, mint az újhold idején. A Vízisikló éve a lelkiség [spiritualitás] igazságát hozza el. A kínaiak ezt a jószerencse évével azonosítják. A siklót [kígyót] a bölcsesség és gyógyítás / gyógyulás jelképének tekintik. Mondák szólnak Buddháról, aki az állatvilágból előhívta azokat, akik segítenek emlékezni az emberiségnek. A kígyó volt az, amely a hatodik állat volt, mely válaszolt a hívásra.

Mivel a kígyó levedli bőrét, így levetkőzhetjük káprázatainkat [illúzióinkat] és korlátainkat. Történelmünk egészén keresztül a kígyókat számos monda övezte, összekapcsolva őket a teremtéssel, termékenységgel és átalakítással. A kígyót a belső látás képviselőjének is vélték. A kígyó szelleméhez való kapcsolódás segíthet nekünk létrehozni és elnyerni a tisztaságot, ami a bölcsességet illeti, melyet szükséges előidéznünk a gyógyító adományok megjelenítéséhez, amelyeket mindnyájan elhozunk a világba.

Az elkövetkező Újholdat megelőzően, tisztázzátok, mi a személyes új álmotok, és alkossatok meg egy álom-táblát. A "Mi lenne ha" helyett összpontosítsatok a "Mi Van"-ra, mindnyájan rendelkezünk önmagunkban a varázslattal, hogy bármit megalkossunk, melyre vágyunk, ha hiszünk benne. Alkossatok meg egy álom táblát egy darab vörös habszivacs táblán. A vörös az a szín, mely működésbe hozhatja [aktiválhatja] és erővel ruházhatja fel álmainkat. Egy álom tábla, mely a képek, rajzok, fotók, szavak és üzenetek bármilyen kombinációját tartalmazza, a megerősítés formájában. A táblán helyezzetek el képeket és a szavakat, melyek mindannak a vizuális képei, melynek megteremtésére vágytok. Álmodjatok a szerelemről, és helyezzetek el képeket szerelmet ünneplő párokról. Álmodjatok a szolgálat új módjairól, és rakjatok ki képeket arról, mit szeretnétek tenni. Álmodjatok helyekről, ahová elutaztok, és helyezzetek el brosúrákat és képeket táblátokra. Ha meg tudjátok álmodni, megteremthetitek.

A szeretet mindent erővel / hatalommal ruház fel, tehát hívjátok meg a szeretetet otthonotokba, azáltal, hogy rózsaszín rózsaszirmokat raktok bejárati ajtótokhoz. Nyissátok ki az ajtót, és szívélyesen fogadjátok be a szeretetet. Újholdkor gyújtsatok meg egy vörös gyertyát álom táblátokkal szemben, és csukjátok be szemeteket. Álmodjatok egy új élet megéléséről, ahol mindazt megtapasztaljátok, melyet rátettetek táblátokra. Rakjátok álom táblátokat valahová, ahol minden nap láthatóan megpillanthatjátok. Ahogy ránéztek a táblára, mindazért adhatok hálát, amit teremtetek. Minden újholdnál rendelkeztek egy [kedvező] lehetőséggel, hogy erőt adjatok álmaitoknak és kívánságaitoknak, melyeket az álom táblátokra helyeztetek fel. Folyamatosan higgyetek, és folytassátok az álmodást. Az álom tábla egy nagyon hathatós eszköze a varázslatnak, tehát legyetek óvatosak, mit álmodtok, hiszen meg fogjátok jeleníteni. Egy új álmodásában hajlandónak kell lennetek a régi elengedésére!

Gazdag és varázslatos újholdat, valamint az összes álmotok és kívánságotok beteljesülését kívánva,

Szeretet és szivárványok: RobbyneHa szeretnél csatlakozni a „Sződd a Hálót” programjához, és meg szeretnéd kapni az elkövetkező eseményekről a friss információt, kérlek, vedd fel a kapcsolatot Robbyne-nal a www.whitewolfjourneys.com honlapon.


Copyright © 2013 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Robbyne http://www.whitewolfjourneys.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumi-tudatossag.blogspot.hu/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/


A szerzői jogokra vonatkozóan...


Az ezen az oldalon leközölt tartalmat felhasználni a szerző és a fordító írásos hozzájárulásával lehet.

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.
Hopi jóslat

"Amikor a madarak lehullnak az égből, és az állatok pusztulnak,

megannyi színből, osztályból, hitvallásból való emberek egy törzse érkezik majd meg a Földre,

akik cselekedeteik és tetteik által ismét zölddé változtatják a Földet.

Őket a Szivárvány harcosaiként fogják ismerni.”

Hopi jóslat [Forrás: www.earthwisdomfoundation.net]

Red Crow [Vörös Varjú] üzenete a világnak:

Indigenous Native American Prophecy (Elders Speak part 1)
(magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?v=ZMLszxp4Js0