2012. szeptember 25., kedd

Sződd a hálót - 2012 szeptember 15

Sződd a hálót


Hazatérés az Istennőhöz


Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Weave the Web – Day 3 – Returning Home to the Goddess – 15 Sep 2012 – White Wolf Journeys – http://www.whitewolfjourneys.com/


Mi mindnyájan az Istennőből érkeztünk, és hozzá kell visszatérnünk. Ezek a szavak visszhangoztak tudatomban, ahogy beléptem a szent kertekbe. 44 fős csoportunk összegyűlt ezen az éjjelen, hogy visszatérjen az Istennőhöz, ahol a fehér kristályvizek forrásánál várakozott, mely a Chalice forrásból patakzott. Itt volt az, hogy 2003-ban utazásom az Andara kristállyal valóban elkezdődött.

Ennél a bizonyos forrásnál, ahol a szent forrás patakzik van az, ahol az andara kristály titokzatosan ismét feltűnt, ahogy visszahozták a fátylon át Avalon elvarázsolt világából az emberi világba. A feltétel nélküli szeretet ajándéka. Az andara a teljes kört átutazta a Harmonikus Összhang első éjjelétől, amikor a kard és a kehely egyesült 2003. november 8-án, és eltűnt, miután szívről szívre adta a 33 fős csoport, kik válaszoltak a hívásra. Most, 9 év elteltével végül hazatértem. Egy egész életen át tartó utazást követően visszahoztam az andara kristályt a varázslat helyére, miután elvittem az összes világrészre. Ez nem lett volna lehetséges e 44 fős gyönyörű csoport együttes energiája nélkül. A 44 az angyali szám, jelentve az egyetlen és isteni küldetést. Most ajkamat kellett megharapnom, hogy visszatartsam könnyeim, ahogy elmerengtem a szertartások százain, melynek részese voltam azon éjjel óta, valamint a felébredt lelkek ezrein, akik szívük felett tartották az andara kristályt, és a békéért és egységért imádkoztak.

Az Istennő hatalmára pillantottam vissza, és ahogyan utat teremtett számomra, hogy belépjek a Pentagonba Washington DC-ben. Itt elvezettek engem egy helyre, hogy helyezzem az andara kristályt a földre, annak a kellős közepén, ahol 20 000 férfi és nő dolgozik a háborúért. Egy ösvényt nyitott meg, hogy újholdkor megtörténjen, ugyanakkor a tizenhárom nagyanya bölcsesség őrző először találkozott, hogy imádkozzon az összes élőlényért a bolygón. Olyannyira megtiszteltetve és mélyen alázatosnak éreztem magam, hogy oly sok lélek között álltam a világ minden táján. A szivárvány nemzet visszatért, és mindnyájunk emlékezett.

Együtt, ismét megfogtuk egymás kezét, egy kígyó vonalat megalkotva, átszőve a kerteket a fehér vizek, és a felvilágosultság vizeinek helyéig. 44 lélek állt együtt, imádkozva, hogy legyen erőnk a Szépség Ösvényét járni, az egység látomását megtartani, tudván, hogy mindnyájan előrelépést tettünk a fény kifejezéseként, hiszen a Nő hívott, és mi mind válaszoltunk. Szívemben tudtam, hogy ezrek csatlakoznak hozzánk a világ minden táján, valamint ismételten tudtam, hogy jövőre visszatérek a varázslat e helyére.

Szívemnek olyan érzés volt ez, mintha felszakadna a szeretettől, melyet azon az éjjelen alkottak meg a Chalice Kertekben. Beletettük utolsó kristálykvarcunkat a forrás szent vizeibe, és köszönetet mondtunk családunknak, hogy egymásra találtak. Valóban egy család voltunk, és a mai éjjel volt az ünneplés ideje.

Mi mind ráleltünk helyünkre a kertekben, hogy csendben legyünk, és figyeljünk az útmutatásért. Felváltva léptünk bele a vörös vizekbe, mely olyan gyógyítást kínált a lelki zarándoknak, aki messze utazott, hogy visszatérjen az Istennőhöz.

Ígéretet tettünk, hogy ismét felállítjuk a szövetséget az emberi világ és a varázslat világa között. Szívemben a gyermek örömteli volt. Otthon voltam. Utazásunk ide befejeződött. Sokan térnek vissza haza, azonban az út folytatódik, mivel reggel 21-en távozunk Roslyn-ba, Skóciába.


Ha szeretnél csatlakozni a „Sződd a Hálót” programjához, és meg szeretnéd kapni az elkövetkező eseményekről a friss információt, kérlek, vedd fel a kapcsolatot Robbyne-val a www.whitewolfjourneys.com honlapon.Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Robbyne http://www.whitewolfjourneys.com/Translated into Hungarian by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/

A szerzői jogokra vonatkozóan...


Az ezen az oldalon leközölt tartalmat felhasználni a szerző és a fordító írásos hozzájárulásával lehet.

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.
Hopi jóslat

"Amikor a madarak lehullnak az égből, és az állatok pusztulnak,

megannyi színből, osztályból, hitvallásból való emberek egy törzse érkezik majd meg a Földre,

akik cselekedeteik és tetteik által ismét zölddé változtatják a Földet.

Őket a Szivárvány harcosaiként fogják ismerni.”

Hopi jóslat [Forrás: www.earthwisdomfoundation.net]

Red Crow [Vörös Varjú] üzenete a világnak:

Indigenous Native American Prophecy (Elders Speak part 1)
(magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?v=ZMLszxp4Js0