2012. szeptember 25., kedd

Sződd a hálót - 2012 szeptember 13

Harmadik nap – Stonehenge ereje és varázsa


Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Weave the Web – Day 3 – The Power and Magick of Stonehenge – 13 Sep 2012 – White Wolf Journeys – http://www.whitewolfjourneys.com/


A 44 hatalma / ereje megváltoztatta az időjárás előrejelzést, és egy gyönyörű korareggellel ajándékoztak meg bennünket, ahogy beléptünk Stonehenge szent szentélyébe. Ez a kő monumentum galaktikus számítógépként szolgál, működésbe hozva az egyén személyes időzítését. Stonehenge egy igen férfias energiát hordoz, és a régi önvaló halálának egy helyeként szolgál. Két csoportként léptünk be, egymás kezét fogva, kígyóként mozogva, hogy működésbe hozzuk a kígyó és sárkány vonalakat, melyek e tájon futnak keresztül.

Az első csoport belépett a szent kövek közé, és egy nyitó szertartást adott elő, hogy megtiszteljék ezeket az ősi lényeket, és szabadjára engedjenek bármilyen nehézséget, mely a földön belül maradt. Minden egyén megengedte önmaga azon részének, aminek meg kell halnia, hogy átalakítsák a kövek között, mialatt a második csoport a külső körben sétált szent füsttel, egy védőpajzsot megalkotva. Ahogy az első csoport távozott, a második lépett be kéz a kézben, és egy második kígyó energiaként mozogva a kövek között.

Itt, elhelyeztük az EB-t, az obszidián koponyát e fennkölt kövek közepén. Az obszidiánt használták a sámánok és látók, hogy megértsék és meggyógyítsák a múltat, és hogy meglássák, mi nyugszik az egyén előtt a jövőjében. Az EB fő keret komputerként szolgál e kő lények bölcsességének befogadásához, és képesek segíteni e személyes időzítés működésbe hozatalában, a félelem és kétely kitisztításában, azért, hogy az egyén előre tudjon lépni teljes lehetőségébe [potenciáljába]. Ahogy elkezdtem énekelni a köveknek a éneklő kristály tállal, a kövek nekiláttak visszadalolni.

Ez a második csoport akupunktúrás tűkként szolgált, elhozva a fény magasabb frekvenciáit a kövekbe, és a szent földbe, megengedve múltjuknak, hogy meghaljon, és felkészüljön az új kezdetekre. Világos volt, hogy a legnagyszerűbb felelősség, amivel mi, emberi lényekként bírunk most az, hogy mindent megtegyünk, hogy felemeljük saját rezgéses mezőnket, azért, hogy mi lehessünk a fényhordozók, és a szépség, harmónia, egyensúly, alkotókészség [kreativitás] és szeretet vénuszi minőségeinek kifejezői. Ez csupán akkor fordulhat elő, amikor az egyén megengedi a káprázatok [illúziók], félelmek régi útjainak és a múlt karmikus mintáinak meghalni.

Utazásunk folytatódott Stonehenge férfi energiájából, a halál helyéről Avebury szent kőköréhez, a születés és megújulás helyére. Egy nagyon nőies energiát éreztünk itt. A számomra leginkább kedvelt része Avebury-nek a misztikus tündérfák [helye]. Itt leültünk e nagy álló, magas fák közé, hogy rátaláljunk utunkra vissza a gyermeki ártatlansághoz és az unikornis helyéhez.

A csillaglények megajándékoztak egy különleges mulatsággal, hiszen egy gabonakört teremtettek éppen a tündérfák mellé. A három kígyó visszaigazolta, hogy működésbe hoztuk a kígyó és sárkány vonalakat, hiszen folytattuk utazásunkat a szent vidéken keresztül, felajánlva imáinkat, és megtöltve szeretettel a kristályrácsot.

Oly erőteljes volt a fizikai testünkön átrezgő energia, ahogy a földön feküdtünk a gabonakör közepén. Energizáltak bennünket, és feltöltöttek fénnyel, ahogy egymás kezét fogtuk. Hálás voltam a csillaglényeknek, hogy ezt a bizonyos mezőt választották arra, hogy üzenetüket itt hagyják, mivel ez SIMA felszínen volt, a tündérfáktól gyalog megközelíthető távolságon belül.

Folytatva ezt a varázslatos napot, összegyűltünk a szent kőkörben, mely sok termékenységi szertartás helyszíne volt évezredeken keresztül. Csoportunk ismét kéz a kézben egy szent kört hozott létre a köveken belül. Ez a személyes megújulás helye volt, hogy életet adjunk álmainknak és vágyainknak. Ismételten, ahogy elküldtük a szeretet energiáját, ez nagy távolságban volt érezhető. Charlene-t ismételten megközelítette egy idegen, aki érezte az azon a reggelen a csoportunk által létrehozott energia erősségét és nagyságát. Újbóli visszaigazolás, hogy beteljesítettük azt a rendeltetést, melynek megtételére mindnyájunkat felhívtak.

Napunk még nem fejeződött be, azonban e hathatós reggelt és délutánt követően a Holbrook Ház felé vettük az irányt, hogy pihenjünk, és csendben üljünk, mielőtt visszatérnénk csoportként az éjjel a Chalice forrásnál.


Ha szeretnél csatlakozni a „Sződd a Hálót” programjához, és meg szeretnéd kapni az elkövetkező eseményekről a friss információt, kérlek, vedd fel a kapcsolatot Robbyne-val a www.whitewolfjourneys.com honlapon.Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Robbyne http://www.whitewolfjourneys.com/Translated into Hungarian by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/
A szerzői jogokra vonatkozóan...


Az ezen az oldalon leközölt tartalmat felhasználni a szerző és a fordító írásos hozzájárulásával lehet.

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.
Hopi jóslat

"Amikor a madarak lehullnak az égből, és az állatok pusztulnak,

megannyi színből, osztályból, hitvallásból való emberek egy törzse érkezik majd meg a Földre,

akik cselekedeteik és tetteik által ismét zölddé változtatják a Földet.

Őket a Szivárvány harcosaiként fogják ismerni.”

Hopi jóslat [Forrás: www.earthwisdomfoundation.net]

Red Crow [Vörös Varjú] üzenete a világnak:

Indigenous Native American Prophecy (Elders Speak part 1)
(magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?v=ZMLszxp4Js0