2012. augusztus 22., szerda

A belső szeretet

A belső szeretet


Copyright © 2012 Takeli MMagdalen. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
LOVE WITHIN – Message from Sananda – 14th August, 2012


A Fény Szeretett Szív Barátai, Ti, kik a Föld síkján a Fény fizikai elrendezésében körös-körül sétáló Mesterek vagytok jelen pillanatban, azért vagytok itt, hogy a Tudatban / Tudatosságban e Nagy Váltásról / Változásról gondoskodjatok, mely Földeteken most zajlik.

Az én időmben, ahogy az emberek Jézusként / Jeshuaként ismertek, gyakran beszéltem Mindenkinek az Atya nagyszerű Szeretetéről; hogy senki sincs, akitől elfordulna, senki sincs, aki ne boldogulna, ha elérnék benn saját Szív Fényüket, ott felfedezendő a Fény Örökkévaló Igazságát: miszerint a Szeretet az Utat mutató összpontosítás, az Erő, a Hatalom Benn, és Körülöttetek mindenben, Örökkön Örökké. Utat mutat nektek, Szeret Benneteket, és mindig felajánlja Nektek saját ösvényetek megválasztását a Szeretetek Magasabb szintjein.

Ez annak a Megismerésének helye, és mindig is az lesz, ahogy kutattok, és iparkodtok, hogy előre kinyúljatok a magasabb dimenziókba, Ti teremtetitek meg azokat a valóságokat itt a Földön, és ez helyénvaló; mely az Isteni Tökéletességben van. Az energiája az Anyaföldnek, magának Gaianak, a Létezés helyére emelkedett fel, mely a Szeretet minden valóságát bátorítja, hogy előtérbe kerüljön, hogy legyen a hasonló rezgéseknek, energiáknak egy csoportosulása, hogy a nagy Szeretet ösvényét biztosítsák és megerősítsék mindazok számára, akik ott járnának.

Ti, az Útmutatók, a Fénymunkások, most Teremtetek meg egy Váltást az Emberi Tudatban, hogy többé ne erőlködjenek a törekvés, egy anyagi cél megjelenítésének kedvéért olyan áron, hogy mások nélkülözzenek, annak érdekében, hogy azt [az anyagi célt] elérjék. A Szívből osztoztok egymással; Ti a Létezés, minden Élet, minden Fény Nagyrabecsülésében és Összhangjában élt életet teremtetek meg, nem számít, melyik ország, melyik faj, nem számít a múltban megteremtett anyagi előrehaladás. Ami most fontos Számotokra, a Fény összegyűjtése, mely megmutatja magát most, hogy a Szentség és Szeretet helye legyen mindenki számára, akik elmennének oda, az összejövetel helyére, Mindenki Tiszteletére és legteljesebb Megbecsülésére, akik részt vennének.

Nincs kényszerítés; csupán a belső Szeretet kifejezésre juttatása van, az Önvalóból azoknak, kik mernek. Talán felajánlják a válaszokat, ahogy az Útmutatást keresik; mégis, az afölötti ítélkezés nélkül, ahol más esetleg az ösvényen van, hiszen nem jár mindenki a Fényben? Így áll a dolog; és ahol a támogatásra és Útmutatásra nyújtott kéz ott van a rémület pillanatában, legyen az a nagy Részvétből való, hiszen Ti is sétáltatok ott azon a helyen egy más időben.

Az összejövetel e helyei – legyenek azok kicsik, vagy nagyok – azok, ahol Veletek a Fény Létezővé válik: hogy Jelenlétét megmutassák Nektek: benn lakik, és ez benn is létezik, a Szívnek és azoknak a tudatossága, kik a Fény Birodalmaiból érkeztek, hogy megérintsenek Titeket Szeretetükkel, Fényükkel, melyet most éreztek Ti, Mindenki Egysége, kik a Szeretetben utaznak Veletek minden pillanatban.

Kérik tőletek, hogy hozzátok napvilágra Magatoknak, és a körülöttetek lévőknek azt a Szeretetet, mely benn lakozik: részetekről megosztandó velük a tudatosságotokat elérő Szépség, Öröm, és élmények Nagyrabecsülése. Ahol Szeretetetek megérinti azt, amit láttok, vagy éreztek bizonyos formában, ez Fennköltté teszi mások szemében, hogy ők is talán most nagyra becsülhetik ezt a Szépséget, melyet velük megosztotok. Ahogy ezt a munkát végzitek, a Szeretetnek egy felemelkedését hozza világra abban a pillanatban, az Önvalón belül, a veletek résztvevőkön belül, mely a Földön a Fény Jelenlétének közösségéhez adódik.

Ne a pusztulásra, és a visszautasítókra összpontosítsatok; legyetek a belső Békében, miszerint Minden mindig az Isteni Tökéletességben van, hogy a Szeretet lépett előtérbe, és ott fog maradni, ahogy folytatja önmaga kiterjesztését a Föld élményének minden helyére. Ahogy Földetek síkjának drámája folytatódik e dimenziós folyamat lezárásában, legyen ez a színpadon az a színjáték, melyet megfigyelnek, mégsem vesznek benne részt. Összpontosításotokat vigyétek a hasonlóan gondolkodókkal való összejövetelekre, akik eljönnek, hogy részesedjenek benne, és kinyilvánítsák, tapasztalják az Egység és összekapcsoltság idejét azzal, mely a Lélek benn, illetve körülöttük. Teremtsétek meg ezeket az összejöveteleket; vegyetek részt rajtuk, hogy legyen az a Szívből jövő Szeretet megosztása, a napi folyamat felemelésének egy nagyszerűbb Megismerésébe, mely Örökkön örökké létezik, és Önmagát kifejezi benn, és körülöttetek mindenhol.

És ez így van.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Szeretet és Áldások a Szeretet Minden Szövetében

Takeli MMagdalen
Channel, Signature Cell Healer
Private Sessions available: http://takeli.com
Ph +61 417 941 905 (International)
Ph 0417 941 905 (Australia)
Skype takeli7


Copyright © 2012 Takeli MMagdalen. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Takeli MMagdalen http://takeli.com


Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/

A szerzői jogokra vonatkozóan...


Az ezen az oldalon leközölt tartalmat felhasználni a szerző és a fordító írásos hozzájárulásával lehet.

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.
Hopi jóslat

"Amikor a madarak lehullnak az égből, és az állatok pusztulnak,

megannyi színből, osztályból, hitvallásból való emberek egy törzse érkezik majd meg a Földre,

akik cselekedeteik és tetteik által ismét zölddé változtatják a Földet.

Őket a Szivárvány harcosaiként fogják ismerni.”

Hopi jóslat [Forrás: www.earthwisdomfoundation.net]

Red Crow [Vörös Varjú] üzenete a világnak:

Indigenous Native American Prophecy (Elders Speak part 1)
(magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?v=ZMLszxp4Js0