2011. június 16., csütörtök

Spirális felemelkedés a Szeretet rezgéseiben a Földön


Spirális felemelkedés a Szeretet rezgéseiben a Földön

2011. június 13.

UPSPIRALLING IN VIBRATIONS OF LOVE ON EARTH
© Takeli MMagdalen

Legdrágább Szív Barátaim, itt vagyunk, hogy kalauzoljunk titeket: a Fény Tanácsa vagyunk, akik felölelik azt a Lemuriai Energiát, aki számotokra Kancellárként, Mária Magdalénaként és Lady Kwan Yinként ismert: itt vannak a Jelenvalók, akiket Jézus mesterként, Kirael mester tanácsadóként, Michael, Gabriel és Metatron arkangyalként ismert részetekről; Uriel arkangyal szintén tudatja jelenlétét, ha a szükség úgy adja. Összpontosításunk, Isteni ösvényünk Takeli energiájában egyesült, ahogy magát ismeri, hogy Kalauzoljuk ösvényeiteket a Szeretet felemelkedő spiráljába a Földön, a nagy változás és átalakítás e korában.

Miért gyűltünk itt össze? Azért, hogy részesei legyünk növekedéseteknek: biztosítandó, hogy bennetek van annak a megértése, ami most a Föld síkján történik, hogy találkozzatok az összes eseménnyel, és újra összpontosítsátok energiáitokat a legnagyobb Szeretetben. Ennek érdekében elmagyaráznánk nektek, mennyire Tisztelnek és Szeretnek titeket, a legmélyebben, legteljesebben, a legmélyrehatóbb mértékben… hiszen ti vagytok azok, akik egységbe rendeztek egyre mélyebben és megerősödve magatokban, az Igaz természetek saját megismerésében: Fénylényekként.

A Föld súlyossága rátok nehezedhet: emlékezzetek, hogy fordítsatok figyelmet arra, hogy mindig van választás az észlelésetek helyét illetően. Ahogyan megválasztjátok, hogy felismerjétek most a Szív ajándékait, melyek özönlenek hozzátok nagy és mélyreható mértékben, mely oly fontos számotokra, hogy biztosítsátok Létezésetek helyét a Szeretet és Gyógyulás ezen új rezgésében, mely a negyedik Fény, ahogy minden nap most afelé haladtok.

Most minden elmúló nap Feltételekkel terhelt: rezgésszámok kódolásaival, mely bennetek fog felemelkedni, folyamatosan, hogy tisztítson, és megtisztítsa számotokra ösvényeteket az akadályoktól. Akkor hol van a legsimább követendő ösvény? Mindig és Örökkön az ösvényetek most, hogy tovább ragyogtassátok Szereteteket: nemcsak a titeket körülvevő világba, hanem mindenekelőtt, az Önvaló tudatosságának legmélyebb helyeibe – önmagatok részébe, mely beszél, ír, mely mindent megtesz, amelynek minden egyes nap részesei vagytok.

Ne hagyjátok, hogy a kimerültség visszatartson az Önvalón belüli Szeretet megismerésétől: ami önmagatoknak az a részecskéje, mely most bennetek lakozik.

Hiszen elrendelték, hogy a Fény Fényre fog derülni, hogy az Öröm ugyanígy jobban létrejön, és így tovább. Kiegyensúlyozás és Gyógyulás: azok a helyek, amiben nem bírtok Szeretettel, mindenki, aki vágyik rá, keresztülmehet a fátylakon más dimenziókba, melyek a leginkább illeszkednek a fejlődés megértésének saját ösvényeiben.

Engedjétek meg e kor Szenvedélyének, hogy felemelkedjen bennetek: nem csupán azokért, melyeket látszólag behelyeztek ösvényetekbe, amelyeket újra kell hangszerelni egy hathatósabban támogató folyamattá számotokra – most kell Ünnepelni a DNS szálak megértését, melyek sejtes szerkezetetek mindegyikében átszőttek. Ünnepelni kell az Isteni Akarat megértését, mely oly összefüggően beleszőtt a négy testes szervezetetekbe: a Létezésnek egy helyébe, mely az Egyensúlyban van, Fényetek egész és teljes hangszerelésében, hogy pontosan ott legyen, ahol lennie kellene, hiszen ez a legnagyszerűbb beteljesedése a szükségletnek, és saját Fejlődési folyamatotoknak.

Ahol érzékelitek, hogy mozdulatlanság van, amikor elmozdulással bírnátok, kérdezzétek meg az Önvalót, „mikor van itt az ideje az elmozdulásnak, úgy, hogy élvezzem ennek élményét?” Ugyanakkor, azok, akik vágynak a nyugodt időkre, a békére, és így tovább: alkossátok meg ennek lehetőségeit, melyet most élveznétek, már, ahogy múlnak a napok.

A Szeretet körülöttetek van: hasznosítsátok a legteljesebb lehetőségeitekig: Tiszteljétek, Ünnepeljétek és Éljétek életeteket benne. Áramlani fog hozzátok, belőletek és bennetek, egy szüntelen és állandó áramlásban: ez Ünnepli a változást, mindennek az elmozdulását, mely a Szereteten kívül van, ismét a Szeretetbe .

Mindennapi életetek során úgy TŰNHET, hogy az a Létezés tere hiányzik, mely megfelelő az ösvény számára, hogy rezegtesse magát oly módon, mely hatalommal felruházó számotokra. Hangsúlyosan állítanánk: sokkal több számotokra rendelkezésre álló választással rendelkeztek, mint amit esetleg megválasztotok, hogy felismerjétek, melyek előjönnek, hogy megmutassák nektek hiányotokat, és hangsúlyozni kell a kívánalmakat irányotokba, hogy mélyebben, szélesebben és szabadabban nézzetek, korlátok nélkül, melyekhez látszólag kötöttek vagytok.

Gondolkozzatok velem egy percre: mi a helyzet, ha lenne egy hatalmas, a Világegyetem látszólagos ürességében lebegő Lelki entitás: megkívánnátok magatoktól az ételt, vizet a Létezés e teljességében? Valóban nem: a Fény, melyek vagytok erőfeszítések nélkül fogadja a Forrásból, azt, amire vágyik és megkíván saját jólétéért.

A Földön mi az út? Nem az, hogy biztosítsák, hogy vannak korlátozások, melyeket az útba helyeztek, azért, hogy megtapasztalhassátok az élet drámáját az érzelmi testben a legteljesebben? Legalábbis ennek tűnhet.

Minden Fény Igazsága az, hogy TI VAGYTOK a Világegyetem Léte: abban részesültök, melyet megkívántok, csekély erőfeszítéssel ösvényeteken, míg magatokra nem helyezitek a fátylat, mely azt mondja nektek a harmadik dimenzió tudatosságának folyamatos állításában, hogy egy bizonyos módon kell viselkednetek a munkahelyeteken, melyért a pénzügyi rendszeretek ellenszolgáltatását kapjátok.

E fátyoltól való mentesülés érdekében meg kell engedni tudatosságotoknak a Létezéseteken belüli szabadságot: hogy utazzatok ilyen módon, ahogy kiléptek a harmadik dimenzió mátrixából, a Meditációtokon, Imádságotokon keresztül, a látszólagos tétlenség és Alkotóképesség idejében: hogy félretegyétek a bal agy tudatosságát, és előrehozzátok azt, mely a jobb agy tudatossága, mivel ez a helye a hozzáférhetőségnek az Útmutatáshoz, hogy elvezessen titeket az Egyensúly ösvényére. Önmagatok része, mely az Örökkévaló és Isteni Tudatosság mindig keresni fogja energiátok Kiegyensúlyozását oly módon, mely titeket a legjobban szolgál, a tapasztalás minden egyes pillanatában, AHOGY MEGENGEDITEK, HOGY TELJESÜLJÖN AKADÁLYTALANUL.

Mi a kulcs ehhez az új energiához? Az, hogy Teremtők legyetek… a Létezés teljes végtelenségének részecskéje, mely Létezés a Teremtő Forrás. Ilyetén, már megértitek, hogyan a legjobb elhelyezni magatokat a Földön: hogyan ismerjétek fel, amikor fogadtok, és amikor adtok, hiszen a Létezés helye kéri ezt tőletek, mélyen önmagatokban – azon a helyen, ahol félelem nem létezik, és a Szeretet uralkodik a legteljesebben és teljes mértékben. Tudni fogjátok a Lét ezen helyén, mi a leggyönyörűbb ajándék, melyet megválaszthattok, hogy felajánljátok az egésznek most: az, hogy e Szeretet helyén éljétek életeteket, mely mindig beburkol titeket, az Isteni Forrás részeként, melyek igazán vagytok, oly módon, mely a nagy kérés irányotokban. E lehetőségek várnak kibontakozásra bennetek: a Szeretet ösvényének lépcsőfokai, melyet önmagatok azon része választ meg, mely a Szeretet Tisztasága, mely TI vagytok egy másik dimenziós tudatosságban.

Érezzétek az energia lüktetését magatokban: tegyétek meg azt, melyet kérnek tőletek, hogy előre mozduljatok ösvényeteken bizonyos mértékben: tegyétek meg azt, amit kérnek tőletek, hogy újra feltöltsétek a forrást magatokban; és ha az utóbbi fordul elő, legyetek bizonyosak, hogy gyakran a hiány rezgése okoz egy mély fáradtságot tudatosságotokban; Lelketek Fényét kell újra feltölteni néhány élvezetes cselekvésen keresztül, félretéve a napi utat, ha még egy rövid időtartamra is, hogy egy új módja Teremtődjön annak, ahogyan rápillantatok Életetekre, mely hathatóssá teszi utazásotokat egy új Fényben, amely igazán megkívánt … a titok, hogy Meditáljatok … hogy megengedjétek a bal agy elfoglaltságának, hogy alábbhagyjon, azért, hogy önmagatok azon része, mely a Szeretet, a parkettre lépjen, mely lehet, hogy az ösvényeteket egy Szeretőbb módon Vezeti most számotokra.

A tudatosság ezen elrendezésében, a felfelé irányuló spirálhoz szorosan ragaszkodtok: nem eshettek le róla, csupán szándékotok szerint. Legyen meg a hajlandóság, hogy Bizalmatokban legyetek, mely az Istenség Forrása bennetek, mely mindig meg fogja mutatni nektek a helyeteket a Szeretetben – ez a természetes ajándékotok, a Szív Igazsága … engedjétek meg a belső figyelést, erősödést, ahogy félreteszitek gondjaitokat, és azt választjátok, hogy kapcsolatban vagytok önmagatok azon részével, ami Ismeri a Szeretetet.


És ez így van.


~~~~~~~~~~~~~~
Takeli
~~~~~~~~~~~~~~

© Takeli MMagdalen
Közvetítő, médium
Szignál sejt gyógyító

http://takeli.com
A magyar nyelvű fordítás: Clarissa -  http://fenytevo.blogspot.com/

All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!] Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel, a tartalom teljes marad, és tartalmazza a szerzői jogi közlést.


A szerzői jogokra vonatkozóan...


Az ezen az oldalon leközölt tartalmat felhasználni a szerző és a fordító írásos hozzájárulásával lehet.

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.
Hopi jóslat

"Amikor a madarak lehullnak az égből, és az állatok pusztulnak,

megannyi színből, osztályból, hitvallásból való emberek egy törzse érkezik majd meg a Földre,

akik cselekedeteik és tetteik által ismét zölddé változtatják a Földet.

Őket a Szivárvány harcosaiként fogják ismerni.”

Hopi jóslat [Forrás: www.earthwisdomfoundation.net]

Red Crow [Vörös Varjú] üzenete a világnak:

Indigenous Native American Prophecy (Elders Speak part 1)
(magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?v=ZMLszxp4Js0