2011. január 24., hétfő

A hatalommal felruházottság ösvénye


A hatalommal felruházottság ösvénye
Paths of Empowerment
2011. január 18.

Legdrágább Szív Fényeim, ÉN VAGYOK a Fény jelenléte, aki számotokra Uriatéként ismert. Én is veletek vagyok, ahogy utaztok a dimenziós folyamatokban mindennapjaitok során most az energiák minden szinten történő változásának és átalakításának ezen korában.

Sok mindent jövendöltek nektek: sok fog most továbbra is felszínre törni jóslatként és így tovább. Amit mondok nektek, ez: rakjátok félre ezeket az elképzeléseket, hiszen képlékenyek: ami megtörténik, az az Igazságban, Bizalomban és Szenvedélyben az Isteni Kegyelem megértése, minden Szívben, ami hajlandó érzékelni és befogadni azt.

Nincs ok a riadalomra, hogy a nagy katasztrófa látomásai lesznek. A változások az energiában kemény időjárást okoznak, áradást, és így tovább: mégis, mindegyikőtöket a Teremtés Szerelmében biztonságban megtartják majd az ilyen időkben, hogy a Föld játékasztalán elmozdítsátok magatokat pontosan ott, ahol lennetek kell, hiszen ösvényeteket fel kell tárni a legteljesebben, és a legvibrálóbb módon most számotokra.

Ismét mondom: végtelenül Szeretnek titeket, és minden, ami létezővé válik saját Fény ösvényeteken ezen a Földön, a küzdelem felett tart meg titeket, hogy teljesítsétek sorsotokat: a Béke, Szerető körülmények látomásának megalkotásának egyikét, e monumentális átmeneten belül a harmadikból a negyedik Fénybe, és azon túl.

Az a Fény, ami ti vagytok, gondosan megállapította az összes lehetőséget számotokra, és ezekből kivetítette a legtökéletesebb folyamatot, melyet megtervezhet, a megválasztott élmények hasonulásához ez alkalommal minden életetektől idáig, és tovább abba, melyet jövőnek tartotok. Figyelnek rátok minden lehetséges pillanatban, hogy megtapasztaljatok oly módon, hogy mialatt megengedik nektek az utatok megválasztásának szabadságát, mégis közelről figyelnek, és visszatartanak a minden gyógyulásának teréhez, mely megköveteli ösvényeteken azt, hogy az Isten Szerelmét gyakrabban tapasztaljátok meg az átmenet idejére való felkészülésetek során, azoknak, akik erre készen állnak.

Legyetek semlegesek családtagjaitokkal; hiszen őket Elvezetik, hogy vegyék fel veletek a kapcsolatot, amikor itt az idő számukra a tökéletességben; azok, akik nem, még mindig elérhetőek lesznek az átmenet folyamatához, mert jelen lesztek számukra tudatosságukban, inkább Szeretett Emberekként, akik feltűnnek nekik, a Földről történő eltávozásuk pillanatában, abban, amit ti most a halál folyamataként értetek meg. Meg fogjátok osztani velük Szereteteket, és azt, ami elérhető számukra, amit választhatnak ebben a Fényben maguknak; hiszen mindig az egyén választása, melyhez ragaszkodik minden Fény Jelenlét, most a Föld számára átfogó Isteni Tervnek megfelelően. Nem számít, hol vannak földrajzilag elhelyezve egy ilyen időben – a Fény kötelékein keresztül, melyet megosztotok, meg fogják találni őket, és együtt megtapasztaltok egy közeli kapcsolatot, és annak a tudásnak a megosztását, mely kiszivárgott, és hogyan menjen előre – a Szeretet közelségében fogjátok találni magatokat, mely a Felsőbb Énetek és Környezetetek, ahogy akarják, és mindenki továbbmegy a nagyszerű Szeretetben.

Legyetek Békében ezzel az egész folyamattal, mert a legnagyobb Szeretetben érkezik el hozzátok, a Szeretetnek pontosan ugyanazon összpontosítása révén, melynek megtapasztalását megengedtétek magatoknak ezen a síkon. Nemcsak a Teremtő Szerelméről beszélek, hanem az Anyaföldéről is.

Ezt mondom nektek: ha kételkedtek, vagy aggódtok bármikor, teremtsetek meg egy teret, ahol kiszabadulhattok az elméből, elmehettek a Szívbe, és megtapasztalhatjátok érzelmi testeteket teljes mértékben. Érezzetek ott mindent, amit ott érezni kell; engedjétek meg az Isteni Fénynek, hogy belépjen Lényetekbe az Arany Fény részecskék Lélegzetén keresztül, lefolyatva őket korona csakrátokon át, Fénnyel telítve a Tobozmirigyet, majd leáramolva a Csecsemőmirigybe, a Szív Központba: ismerni fogjátok a Szerelmet ebben a pillanatban. Engedjétek meg a lélegzés folytatását ily módon egy ideig, ahogy megnyitjátok tudatosságotokat annak, ami a Felsőbb Énetek: beszél hozzátok, nem mindig gondolatokkal, vagy szavakkal, hanem érzelmekkel, melyeket megtapasztaltok, ahogy fontoljátok megválasztott választásaitokat, vagy eredményeket. Maradjatok a Szeretet tudatosságának pillanatában Lényeteken belül, addig, amíg azt választjátok.

Mivel itt van, hogy a DNS újrarendeződik egy új mintázatba; ahol a Szeretet, mely Vezeti Emberi tudatosságotok e folyamatát, aktivál legteljesebb lehetőségeiteken belül, és elhozza számotokra bármely nehézség Békés megoldását, melyet megélhettek, ahogy megmutatja számotokra a Szeretetet, mely bennük őrződik, valamint a Szeretet Hatalmát, hogy meggyógyítsátok a nézeteltéréseket másokkal, és előidézzetek körülményeket, melyek előnyösek számotokra Lényetek Istenségének összességében.

A Befejezés ezen időszakában az energiák és folyamatok létrehozzák számotokra azokat az élményeket, melyeket félretettetek későbbre, ahol ez hozzáférhető számotokra; éljetek ott, ahol megválasztanátok, hogy éltek, játsszatok, ahogy játszani választanátok, a Szeretetben; hogy ti Élvezitek ezt a kort, a legteljesebb fokon. Műveljétek magatokban ezt a megértést: miszerint ez igazán, a nagyszerű Szeretetből való, hogy minden és bármely választás, melyet esetleg meghoztok, most irányított. Kövessétek a Szeretet ezen áramlását magatokban; maradjatok a lehető legközelebbi összekapcsoltságban legbelső Lényetekkel, az Imádság és Meditáció nyugalmán keresztül, hiszen ezek azok a kulcsok, melyek hatalommal ruháznak fel titeket minden pillanatban. Minden, ami befejezendő marad azért van, hogy megtartsátok magatokat és mindenkit magatok körül a legnagyszerűbb Szeretetben.

Az eljövendő időben úgy fogjátok ismerni a Szeretetet, mint a fényözön ragyogásává váló gyertyalángot; ez, és a nagy szabadság, hogy az Anyafölddel társ teremtsetek, ahogy örömmel tennétek a Harmóniában a tudat mindegyik és minden egyes jellegével, mely energiamezején belül van.

És ez így van.


~~~~~~~~~~~~~~
Takeli
~~~~~~~~~~~~~~

© Takeli MMagdalen
Közvetítő, médium
Szignál sejt gyógyító

http://takeli.com
A magyar nyelvű fordítás: Clarissa -  http://fenytevo.blogspot.com/

All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!] Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel, a tartalom teljes marad, és tartalmazza a szerzői jogi közlést.
A szerzői jogokra vonatkozóan...


Az ezen az oldalon leközölt tartalmat felhasználni a szerző és a fordító írásos hozzájárulásával lehet.

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.
Hopi jóslat

"Amikor a madarak lehullnak az égből, és az állatok pusztulnak,

megannyi színből, osztályból, hitvallásból való emberek egy törzse érkezik majd meg a Földre,

akik cselekedeteik és tetteik által ismét zölddé változtatják a Földet.

Őket a Szivárvány harcosaiként fogják ismerni.”

Hopi jóslat [Forrás: www.earthwisdomfoundation.net]

Red Crow [Vörös Varjú] üzenete a világnak:

Indigenous Native American Prophecy (Elders Speak part 1)
(magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?v=ZMLszxp4Js0