2013. augusztus 22., csütörtök

Asztrológia


Planetáris információ frissítése


Robbyne, Fehér Farkas

Sződd a hálót!

Fehér Farkas utazásai

Copyright © 2013 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Weave the Web – Planetary Update: August 2013  – August 5, 2013 – White Wolf Journeys – http://www.whitewolfjourneys.com/


Ha világotok felpörgött, és magatokat robbanékony helyzetekben találtátok az elmúlt két hétben, érzelmek sorát átérezve, és bizonytalan talajon állva, akkor érzitek a Nagy Szextil együttállás legutóbbi hatását, mely július 29-én történt meg. A hat bolygó hihetetlen ilyen igazodásához felvezetve, mely egy hatágú Dávid csillagot alkotott, az energia nem csekélyebb volt, mint vad és durva. Arra tervezték, hogy mindent felhozzon mindenkiben. Emlékezzetek, még mindig az összes bölcsesség feldolgozásában vagyunk, melyet a Szaturnusz – mely a karma bolygója – illetve a Merkúr legutóbbi retrográd ciklusával adtak át nekünk. Ez a nagy szextil égitest elrendezés ugyanaz az együttállás, amely a Harmonikus Összhang [konkordancia] idején tűnt fel 2003 novemberében.

Az asztrológiai Dávid csillag egy ritka és egyedi együttállás, mely megnyitja az emberek tudatának kapuját. Megalkot egy energiát szívünk megnyitásához, megengedve számunkra azt, hogy fogékonyabbá váljunk. Ez egy lehetőséget biztosít számunkra, hogy tudatára ébredjünk annak, kiket és miket engedünk be szent helyünkre, illetve hogy mit választunk. Két háromszög – egy lefelé mutat, a másik pedig felfelé – képviseli a férfi és női isteni egységet, logikus gondolkodó elménk egységesül az isteni tudó szívünkkel. Amikor a két Nagy Hármas összeszövődik ezen együttálláson belül, az eredmény a nagy feszültséggel teli [stresszes] jellegek [aspektusok] egyesülése [kombinációja]. Az együttállás nyomást gyakorol ránk, hajtva minket, hogy azonnali változtatást hozzunk azért, hogy egy nyitást hozzunk létre a harmonikusabb energiák számára. Csupán amikor kitisztítottuk a torlódást okozó [megakadt] energiát, akkor tud az átalakító energiaáramlás áthaladni rajtunk a vágyott álmainkhoz.

Ahol ellenálltunk, a változás most a legfőbb elsőbbséget élvezővé vált. A leckék még inkább kihívóak lesznek, ha nem adjuk meg magunkat. NINCS TÖBB kifogás, nincs többé a múlt megismétlése.

Egy másik tiszta figyelmeztetés érkezik el ezzel az együttállással. Hagyjátok abba azt, hogy ugyanarról a régi történetről beszéltek hangosan, különben természetesen megismétlitek azt. SENKI MÁS HIBÁJA, csupán a tiétek, ha folytatjátok ugyanannak a régi játszmának a lejátszását, és vártok valamire, hogy megváltozzon. Ha úgy érzitek, valaki folytatja azt, hogy kihasználjon benneteket, HAGYJÁTOK ABBA, hogy magatokat egy olyan helyzetbe hozzátok, ahol megengeditek nekik ezt. Ha úgy érzitek, valaki bírál benneteket, emlékezzetek: tanuljatok egymástól. Szívünkre vehetjük a kritikus szavakat, viszont emlékezhetünk arra, hogy saját szavaink is valakit erővel ruházhatnak fel, vagy elerőtleníthetik, így szavainkat majd gondosabban választjuk meg a következő párbeszédben, amibe belebocsátkozunk.

Minél jobban [szavakkal] hangot adtok feszélyezettségeteknek egy helyzetet, vagy személyt illetően, amit nem értetek meg / nem fogtok fel az, hogy ezen szavak rezgései létrehozzák ugyanannak a dolognak a megismétlését, amiről panaszkodtok. Ezekkel az energiákkal nem könnyű dolgozni, viszont az egyik jelentős kulcs, ami segít: hagyjátok a múltat a MÚLTBAN. Ma egy új nap van. Összpontosítsatok arra, amit meg akartok teremteni, és nem arra, ami a múltban történt. Abban a pillanatban, amikor ismét meglátogatjátok a múlt vétkét, vagy sérelmét, mellyel bírtok, most hozza el ezt az energiát a közvetlen „most”-ba.

Személyes élményem: összpontosítsunk arra, amit ma tudunk megtenni, hogy több örömöt hozzunk el életünkbe. Minden nap rendelkeztek egy lehetőséggel, hogy megalkossátok saját boldogságotokat, vagy tehetetlen kudarcérzeteteket [frusztrációtokat]. Megadták nekünk ezt a választást, tehát válasszatok bölcsen. Azokban a pillanatokban, amikor nem pörgök, azt választom, hogy azokat a személyeket vizsgáljam meg, akiknek IGENIS megengedtem, hogy az összhang hiányát [diszharmóniát] hozzák létre, hiszen angyalaim támogatnak engem utamon a változások meghozatala érdekében. Felhatalmazva engem ennek megtételére azáltal, hogy megteremtsem pontosan azt a helyzetet, melyet választanom kell a változtatáshoz.

Mindnyájan rendelkezünk ezekkel az angyalokkal életünkben, néhányan többel, mint mások, mindazonáltal őket az Isten / Istennő küldte, hogy támogassa növekedésünket, ha más szemmel tekintünk rájuk. Azok a személyek ezek az angyalok, kik felbosszantanak [irritálnak] minket, csalódást okoznak nekünk, elárulnak bennünket és megsértenek minket.

Ezen a napon találjatok rá a varázslatra, és használjátok a legutóbbi együttállás energiáit, hogy támogassa terjeszkedéseteket és növekedéseteket.

Szeretet és szivárványok a Shasta-hegyről,

Robbyne


Ha szeretnél csatlakozni a „Sződd a Hálót” programjához, és meg szeretnéd kapni az elkövetkező eseményekről a friss információt, kérlek, vedd fel a kapcsolatot Robbyne-nal a www.whitewolfjourneys.com honlapon.


Copyright © 2013 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Robbyne http://www.whitewolfjourneys.com/


Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumi-tudatossag.blogspot.hu/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/


2013. augusztus 5., hétfő

Hathorok


Hathorok a Föld Napjának asztrál síkjairól:

 

Álomidő [alatti] összejövetelek, negyedik dimenziós tudat / tudatosság és a Mennyország kézzelfoghatósága
Csatornázta: Wes Annac

Copyright © 2013 Wes Annac. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
The Hathors of Earth’s Solar Astral Planes: Dreamtime Assemblies, Fourth-Dimensional Consciousness and Heaven’s Tangibility –  July 16, 2013


Az emberiség fejlődik, hogy megértse működésben a valóságaitokat Teremtő és fenntartó mély energetikát [energiagazdálkodást].

A különböző tisztább tudat birodalmai, melyek felé növekedtek, magatokban felfedezitek, hogy mindent a Szeretet ugyanazon energiájából állítottak össze, mely valóságaitokat formálja és segít nektek a tudatotok sajátságos dimenzióját érzékelni.

Oly nagyon régóta vagytok a harmadik dimenziós tudathoz / tudatossághoz igazítva.

Most, hogy együttesen nagy mértékben léptetek be a negyedik dimenzióba a nagyon nagy felemelkedésre vonatkozó eseményt illetően, mely a 2012-es év végén következett be, az egész népesség kezd felébredni a saját módján a lelkiség [spiritualitás] birodalmainak létezésére jelenlegi felfogásotokon / tudatotokon túl, és világotokban a hatalmon lévő és befolyásos kevesek bűneire.

Az ébredő közösség segített lehorgonyozni a hatványozott és roppantul tiszta energiát világotok felszínére és a Föld együttes [kollektív] tudatába, a legnagyobb fokú felébredésetekre való előkészületben és felemelkedésben az ötödik dimenzió birodalmaiba.

Ennek megtétele során segítettek előkészíteni közösségeteket a felfedésekre, melyek magukban fognak lelepleződni, saját létezésükre és a tudat tisztább dimenzióinak valóságára vonatkozóan, melyekre önmagukból rácsatlakozhatnak.

A személyes folyamatotokban való segítség

A felemelkedettebb dimenziókban egyetlen egy forrás sem bátorít arra, hogy bárki is aktívan rögzítse magát egy külső forráshoz, annak érdekében, hogy ez egy felemelkedettebb dimenziós megértést nyújtson teljesen az egyénnek, viszont nem törekszünk arra, hogy segítséget nyújtsunk külső valóságotokban energiáink és kilátásaink felajánlásával az általunk átadott kommunikációkon keresztül.

Azért dolgozunk, hogy segítsünk nektek felébredni a kommunikációk kibocsátása révén, melyeket arra szántak, hogy segítséget nyújtsanak nektek egy folyamatban, mely számotokra személyes, és melyet csupán általatok lehet teljesen megérteni és áttekinteni.

Ismervén a szabad akaratotok törvényének kiterjedését, és hogy csupán ti tudjátok elhatározni azt az irányt, mely felé ösvényetek halad, vagy tanít benneteket a legmélyebb és legszélesebb értelemben saját belső birodalmaitokról és a felemelkedettebb dimenziókról, mely felé növekedtek; ezt tudván, mi csupán azt kutatjuk, hogy segítsünk és felemeljünk inkább, minthogy megkíséreljük figyelmeteket hozzánk rögzítve tartani.

A magasabb dimenziókban a lények nem tapasztalnak meg olyan ego által vezérelt vágyat, hogy ez látható, hallható, vagy megtapasztalható legyen, és csupán azt kutatjuk, hogy a Teremtő tiszta Szeretetét ajánljuk fel bármely léleknek, evilágian, vagy másképpen, annak, ki rácsatlakozik energiáinkra és arra a Szeretetre, melyről beszélünk.

Törekszünk arra, hogy segítséget nyújtsunk nektek kioldani a nagyszerűbb megértéseket / felfogásokat magatokról és azokról a módokról, mely valóságaitokat működtette és működtetni fogja az Új Földön, mely felé növekedtek és melyet építetek, ahogy ti, Fénymunkások tettétek az alvás [állapototok] birodalmaiban, dolgoztatok az új világnézet felépítésén és azt a Földeteken egészen gyümölcsözően látjátok megjelenni.

Kommunikációnk az általunk az emberigének nyújtott segítség egyik oldala, és aktívan dolgozunk többségetekkel alvásotok birodalmaiban Új Földetek kibontakozásának különböző jellegein, és mindegyikőtök felébredésén egyénileg.

Álomidő [alatti] általános összejövetelek

Lehetséges, hogy adott azt mondani, mindegyikőtökkel találkozunk alvásotok birodalmaiban minden éjjel, valamilyen általános összejövetelként, mely alvásotok birodalmaiban történik meg, amely a Föld felemelkedésében érintett minden lelket magába foglalja.

Drága ébredő Fénymunkások, közületek mindegyikőtök részt vesz ezeken az álomállapot találkozásokon, ahogyan teszi ezt világotokban minden ébredő lélek.

Szolgálatot teljesítünk: drága Galaktikus és angyali testvériségetek velünk van, valamint mindnyájatokkal: a Teremtés különböző eltérő ranglétrájáról lények tízezrei, kik mind egyesültek a Teremtőnek és a Földnek tett szolgálatért, részt vesznek ezeken a találkozókon, és higgyetek drága lelkek – mindnyájunk számára sok megbeszélnivaló van.

Amikor részt veszünk ezeken a találkozókon, különféle eltérő ügyekben gyűlünk össze. Megvitatjuk Földetek felemelkedését, és a közösség felébredését időben a felemelkedésetek legimpozánsabb jellegei érdekében.

Célunk az, hogy segítsük felemelni közösségetek elméjét és szívét egy nagyon gyors időkeretben, hiszen vannak elkövetkező események jövőtökben, melyek energetikai természetűek, amelyek az egész népességnek mutatják majd meg az emberiség érzékelésén túli metafizikai birodalmak jelenlétét.

A terv közösségetek számára egy hosszú ráeszméltség az ilyen események valóságára, valamint a mennyei birodalmakra, melyek ezeket hajtják, addigra, amikorra ezek elindulnak. Ennek erejéig, mi és ti mind oly nagyon keményen dolgoztunk a sötétség megtisztításában Földetek együttes [kollektív] tudatából, a népességetek felébredésével egyetemben.

A béke szükségének megértése

Azok a leleplezések, melyek külső valóságotokban válnak köztudomásúvá, a megtörténő széleskörű felébredés nagy eredménye. Az emberiség megnyílik arra, melyet világotokban vittek végbe az átlagember ellen, és ahogyan így tesztek, felemelkedtek majd, és egy olyan társadalmat Teremtetek, mely minden drága lélek szükségleteihez és eszményéhez igazodik.

Széleskörű módon fogjátok megérteni a béke és gazdagság felállításának szükségét.

Körülöttetek minden lélek rátalál majd a szívében és elméjében történő legfőbb ébredésekre, melyek segítik őket intellektuálisan felfogni a tízezernyi felemelkedettebb dimenziós változásokat, melyek elérkeznek, és amelyek természetes folyományai lesznek együttes felemelkedési folyamatotoknak.

Egy másik dimenzióban léteztek

Kérünk benneteket drága lelkek, hatoljatok a mélyére annak a ténynek, ebben a bizonyos pillanatban, hogy egy attól eltérő dimenzióban léteztek, melyhez hozzászoktatok. Nagymértékben hozzászoktatok a harmadik dimenzióban való létezéshez, habár közületek sokan valójában fél lábbal számos más világban voltak.

Közösségetek nagy része túlnyomóan a harmadik dimenzióban létezett oly nagyon régóta.

Mialatt együttes [kollektív] tudatotok oldalai [aspektusai] még mindig a harmadik dimenzióban gyökereznek – melyekkel mi dolgozunk és ti dolgoztok – az együttes energiák elérték a negyedik dimenziós küszöböt, mely szükséges a sötét és az önmaga szolgálatán alapuló energiák leleplezésének tömegéhez, valamint a cselekvésekhez, melyeket világotokban űztek, hogy nyilvánosságra kerüljenek.

Egy negyedik dimenziós tudat, és különösen egy negyedik dimenziós együttes [kollektív] tudat, nagyon gyorsan ragyogtat Fényt önmaga jellegeire [aspektusaira], melyek készen állnak áthaladni a tisztább birodalmakba és megértésekbe.

Ez azért van, mert a negyedik dimenzióba való belépéskor, különösen egy közösségi [kollektív] értelemben, a Fény és megvilágítás [expozíció] előidézésének, valamint az egyensúly megtalálásának a vágya sokkal erősebbé gyarapodik, mint ami a harmadikban volt.

A vágy, hogy valóban felölelje az ember a metafizikai észleléseket, az egyén elkezdi önmagában növekedni találni, előidézve egy aktív megvilágítását minden rejtett [szunnyadó / látens] sötétségnek, vagy negatívan elhajló energiának, melynek szüksége van a felfedésre és megértésre.

Ahogy megpróbáljuk hangsúlyozni a kommunikáció e részén át mindvégig, ez az ember negyedik dimenzióba való belépésének természetes folyománya – mely a sötétség nagy megvilágításából való – és amelyet felnagyít az együttes [kollektív] értelem.

Felnagyított együttes élmények

Együttes [kollektív] felemelkedés nem történik nagyon gyakran, és ilyetén, amit számos közlésünkben tárgyalunk, felerősítve látható annak egészére vonatkozóan, ahogyan azt együttesen tapasztaljátok meg.

Élményeitek valóban felerősítettek lesznek, és közületek azok, kik dolgoztak a felemelkedésetek, valamint a tudatos felfogásotokon túli birodalmak megértésén / felfogásán az idő előtt, hogy szándékosan aktiváltuk volna közösségetek többi részét, azért, hogy ti, egyénekként tapasztalhassátok meg azt, melyet nekik kell megtapasztalni, és jobban legyetek képesek segítséget nyújtani minden embernek Földeteken, hogy ezen ők maguk menjenek ezen át.

Célunk valóban minden személynek drága Földeteken az, hogy tudjanak fejlődni, és bizonyosak vagyunk a mi képességeinkben és a ti képességeitekben, hogy ezt valóra váltjuk.

Ezt ily módon mondjuk, mert a mi és a ti képességetek, hogy segítsük egész világotokat felemelkedni, az általunk a Földnek átadott szolgálat mennyiségéből, illetve azon Fény mennyiségéből jön létre, melyet közösen megláthatunk belépni együttes tudatotokba, illetve átváltoztatni az alsóbbrendű hajlamú energiák tömegét, mely máskülönben egy egész bolygónyi lelket tartana vissza fejlődésétől.

Azok a lelkek, kiket titkos szövetkezéseknek [cabals] hívtok, valamint azok az alsóbbrendű asztrális lények, kik őket és befolyásukat táplálták, azt akarták, hogy együttesen lássanak benneteket a sötétséget táplálni azért, hogy messze távol tartsanak benneteket az előre, a felemelkedettebb dimenziók felé vezető tiszta és mennyei energiáktól.

Jóllehet, nagymértékben bebizonyítottátok magatoknak, hogy képesek vagytok kitörni az alsóbbrendű bűbájából az illúziónak, mellyel megbabonáztak benneteket.

Az érzékelhető mennyország

A Föld élmény fátylai alatt testesültetek meg olybéli erőfeszítéssel, hogy felemeljétek a közösséget, és ezért említettük fenn azt meg, hogy közületek azok, kik idő előtt reagálnak felemelkedésetekre, már felveszik azokat a kilátásokat, amelyeket már elnyertetek, és azon dolgoznak, hogy felébresszék közösségeteket miattuk.

Éppúgy, ahogy megkértünk benneteket, hatoljatok a mélyére annak az elképzelésnek, hogy a tudat egy másik dimenziójában léteztek ebben a pillanatban, kérünk benneteket, tűnődjetek el azon az elgondoláson, hogy önmagatok egészével dolgoztok azért, hogy felébresszetek minden lelket legdrágább Földeteken, kik tudatára ébrednek felemelkedésüknek.

Világotokban minden lélek megérti majd, hogy amit mennyországként láttak, az egy nagyon kézzelfogható hely, amelybe az egyén el tud utazni azáltal, hogy aktívan elismeri és önmaga teljességével elhiszi, hogy valós, valamint a megfelelő belső kutatás végrehajtásával, mely nagymértékben megnyitja az embert ezekre a birodalmakra.

A belső kutatás a legjobb és egyetlen mód az egyénnek, hogy alaposan megismerje a felemelkedettebb dimenziókat, mely felé növekedtek.

Bátorítunk benneteket, hogy tegyetek lépéseket, hogy földi templomotokat egészségesen és tisztán tartsátok. Bátorítunk, hogy végezzetek testmozgást drága fejlődő testetekért, igyatok tiszta és áldott vizet is, és magatokat olyan aktívnak és beteljesedettnek lássátok az egyéni személyes létezésében, amennyire lehetséges.

Kutatjuk, hogy segítsünk nektek kifejleszteni a teljességet magatokban azáltal, hogy létrehozzátok a boldogságot és megelégedettséget földi élményetekkel kapcsolatosan, mely felemel benneteket, ahogy visszafelé növekedtek a tudat felemelkedettebb dimenzióiba, oda, ahonnan a Földre jöttetek.

Mialatt közösségetek egy része világotokban őshonosként létezik a Földön, a lelkek többsége különféle más birodalmakból érkezett; néhányuk a Föld felemelkedéséért. Néhány egyszerűen azért érkeztek, hogy energetikai teret tartsanak, és távol maradjanak a nyilvánosság körétől, még az ébredő Fénymunkásoktól is, mégis egy szorgalmas és nemesi tettet visznek végbe a Föld felemelkedése érdekében.

Sok tanulnivalótok van

Mások azt választják, hogy aktívan segítsenek a Föld felemelkedésében, azáltal, hogy felajánlják magukat a közvetlen szolgálatban, és segítenek felemelni másokat körülöttük, akik hasonló megértések felleléséhez érkeztek el, mint ők. Ha ti, drága lelkek kipuhatolnátok a hasonlóságokat az általatok személyesen őrzött hitekkel kapcsolatosan magatok közt, meglehetősen meglepettek lennétek.

Azt mondjuk, hogy meglepődnétek, azonban a felemelkedettebb dimenziók növekvő felfogásaival közületek sokan kezdtek el szaporodni – azt mondhatnánk, hogy talán nem lennétek.

Mialatt a lélek birodalmainak felfogása részetekről roppantul gyarapodik, még ebben a bizonyos pillanatban is, még mindig oly nagyon sok tanulnivalótok van e birodalmakat illetően. Oly nagyon sok van számotokra átérezni, a felemelkedettebb dimenziókban való létezés élményének teljes és tiszta megértése előtt.

A felemelkedettebb dimenziókban való létezésben az egyén azokká [a dimenziókká] válik. Az ember megérti Isteniségét, és azt, honnan származik, az elképzelhető legmélyebb szinten, és az egyén az általa folyamatosan átérzett Szeretetet terjeszti a tudat minden oldalára [aspektusára] maga körül.

Ezért mi, a felemelkedettebb dimenziókban törekszünk arra, hogy segítsünk benneteket az alsóbbrendű dimenziókban felemelni vissza azokba a tudatállapotokba, melyekben történő létezéssel megáldottak bennünket: hiszen még ezen birodalmak átérzése is oly nagyon örömteli és üdvözült, hogy kutatjuk, hogy annyi lelket lássunk, amennyit lehetséges ezt érezni.

Igazán megérdemlitek, hogy érezzétek a tudat üdvözült állapotait, melybe visszanövekedtek közösségként, és ezért állomásozunk Földetek tisztább fokain, segítve nektek fejlődni azáltal, hogy csökkentjük a valóságaitokat Teremtő és fenntartó energiák torzított természetét, mielőtt visszaküldjük őket számotokra le, hogy magatokba szívjátok és hasznosítsátok.

Oldalakat tudnánk megtölteni

Számtalan közlést alkalmaztunk, hogy megvitassuk azokat a folyamatokat, melyekre hivatkoztunk, mindazonáltal kutatjuk, hogy segítsünk nektek azt megérteni nagyszerűbb módokon. Ez az oka e folyamat szinte állandó megvitatásának, hiszen ráleltek majd arra, hogy ez nagyon fontos az együttes fejlődésetekhez.

Egészen élvezzük, hogy az emberiséghez szólunk, és megvitatjuk szerepünket a valóságaitokat fenntartó energiák torzított természetének csökkentésében, minden alkalommal, amikor leküldjük ezeket az energiákat, és valóban oldalakat tudnánk megtölteni annak a taglalásával, amit teszünk, és amerre az emberiség tart egy fejlődési [evolúciós] értelemben.

Ennek ellenére, végső benyomásainkat tesszük e kommunikáció okán ezernyi felébredt lélek túlcsorduló Szeretetével.

Érezzétek ezt a Szeretetet kommunikációnkból kicsordulni és szíveteket elárasztani. Aktívan ismerjétek fel és szívjátok magatokba ezt a tiszta Szeretet energiát, ahogy testeken és lelketeken mindenhol végig áramolni érzitek, és tudjátok, hogy ez valósabb, mint bármi más, melyet fizikai valóságotokban megtapasztaltatok, és ismételten, amit megtapasztaltatok, az végtére ebből az energiából előidézett.

Köszönöm a Hathoroknak a Föld Napjának asztrál síkjaiból!


Wes Annac

Copyright © 2013 Wes Annac. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Wes Annac WesAnnac.com – AquariusChannelings.com – AquariusParadigm.com


Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – Kirael mester tanításai – http://univerzumi-tudatossag.blogspot.hu
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/