2013. szeptember 19., csütörtök

A gondolat és szándék hatása az anyagra


Gondolatok kontrollálása 

[az anyag felett] – 
Princeton tudósai és orosz tudósok felfedik az emberi aura és szándék titkait


Copyright © 2013 Joe Martino. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Mind Over Matter: Princeton & Russian Scientist Reveal The Secrets of Human Aura & Intentions
September 5, 2013 by Joe Martino -  http://www.collective-evolution.com


Az emberi energiamezőt tanulmányozó orosz tudós azt állítja, hogy az emberek meg tudják változtatni a világot, egyszerűen azáltal, hogy saját energiájukat használják. Noha ez az elgondolás nem új, nem túl sokan szántak rá időt, hogy tudományosan hozzáfogjanak az ilyen elgondolások bebizonyításához – habár a kvantumfizika területe erősen fényt derített a témára az évek során. Dr. Konstantin Korotkov, a Szentpétervári Állami Technikai Egyetem fizika professzora állítja, hogy amikor pozitív és negatív gondolatokat gondolunk, mindegyik más-más hatást gyakorol a minket övező környezetre.

„Mi fejlesztjük ki azt az elgondolást, hogy tudatunk az anyagi világ része, és hogy tudatunkkal közvetlenül hathatunk világunkra” – mondta Dr. Konstantin Korotkov.

Emberi szemmel nem könnyen láthatjuk meg az energiát, következésképpen a láthatatlan energia világát az elmének nehéz lehet megragadni tudományos mérések nélkül, hogy igazolja, mi történik. Lehetséges, pontosan ez az oka annak, hogy a valóságunkra ható tudat tanulmányozása virtuálisan érintetlen volt oly nagyon sokáig. Annak érdekében, hogy hidat verjünk a fizikai és a látatlan világ közé, bioelektrofotográfiának [bioelectrophotography] nevezett technikát alkalmazó tudományos kísérleteket végeztek el. E kísérletek során fel kell tételezni, hogy az emberi test és tudat állandóan energiát bocsát ki. Ezt a feltevést követve, a bioelektrofotográfia célja ezen energiamezőket a test körüli fényként láthatóként felvenni. A metafizikai világban ezt az energia-kibocsátást a személy aurájaként ismerik, és gyakran hivatkoznak rá a mi energiamezőnkként.

Princeton kutatás

Dr. Korotkov nem az egyetlen, aki tanulmányozza az emberi elme, gondolat és energia hatásait a minket övező környezetre. A Princeton Műszaki Tudományok Anomáliákat Kutató Laboratóriuma [The Princeton Engineering Anomalies Research (PEAR) Laboratory] szintén megpróbálja felölelni a tárgyat, és arra következtetett, az elme valójában rendelkezik egy kifinomult képességgel, hogy hatást gyakoroljon a Véletlen Esemény Generátorként [Random Event Generators (REGs)] ismert kimeneti készülékre.

Egy tervezet [projekt], mely kezdetben akkor indult el, amikor egy diák szerette volna tanulmányozni az emberi elme és szándék hatásait a [minket] övező környezetre, szigorú tesztelő laboratóriumhoz fordult, ahol Dr. Robert Jahn és laboráns asszisztense sok órát töltött el kísérletek lefolytatásával annak megállapítása érdekében, hogy vajon az elme gyakorol-e hatást fizikai világunkra, vagy sem. Jahn és asszisztense képesek voltak meghatározni, hogy az emberi elme kölcsönhatásban áll a gépekkel, melyek egy olyan kapcsolatot mutattak, ami természetében nem fizikai. Az elme képes volt hatni a gépre, és megváltoztatni az eredményeit oly módokon, melyek a megmagyarázhatón túliak voltak. Lényegében a tudat hatást gyakorolt a fizikai világra.

Annak érdekében, hogy meghatározzák az elme szándékának hatásait a fizikai világra, számos gépet építettek, melyeket véletlen szám generátornak hívtak. A gép alapvetően pénzdarabok feldobását utánozza, és rögzíti az eredményeket az idő alatt. A gép 200 dobást végzett el, és egy 100-as átlag középértéket mutatott, úgy ahogyan az ember azt elvárná. Érintetlenül hagyva, a gép folytatta az eredmények bemutatását, mely egy 50 / 50 esélyt sugallt a fej vagy írás mutatásánál. Érdekes eredmények jöttek ki akkor, amikor az emberi szándék kezdett el kölcsönhatásba lépni a géppel. Ami valaha egy véletlenszerű 50 /50 esély volt a fej, vagy írás felmutatásánál, elkezdett eltérni az elvárástól, ahogy a megfigyelő azt kezdte szándékozni, hogy a számok magasabbak, vagy alacsonyabbak legyenek. Noha az elme hatásai a gépek felett nem voltak nagyok, ez elegendő volt ahhoz, hogy a kortárs fizika képtelen legyen megmagyarázni, pontosan mi is történik. Lehetséges, hogy itt van az, ahová a kvantumvilág fényt deríthet?

Az emberiségre e kutatás feltételes következtetései meglehetősen lenyűgözők, miszerint ez elérhetné a világbéke, az egészséges élet és öröm megteremtésének birodalmait. Ha a szándékok és gondolatok képesek valamire oly módon kihatni, ahogyan azt fent bemutatták, miért nem fedezik fel annak határait, hogy ez milyen messze képes eljutni? Hiszem, hogy valóságunkat mi teremtjük a gondolatainkkal és szándékainkkal, és érzem, a tudomány kezdi ezt megerősíteni, és időben fel fogjuk ismerni elménk és szándékunk valódi hatalmát / erejét.

A következő videó egy nagyon tömör áttekintés a Princeton Egyetem, Princeton Műszaki Tudományok Anomáliákat Kutató Laboratóriumától [The Princeton Engineering Anomalies Research (PEAR) Laboratory of Princeton University], kik kutatása az elme-anyag kölcsönhatásában formálja meg a Psyleron Technológia [Psyleron Technology] alapját.

Kapcsolódó videók:
http://vimeo.com/4359545
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B6NIUV24vcQ


Copyright © 2013 Joe Martino. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Mind Over Matter: Princeton & Russian Scientist Reveal The Secrets of Human Aura & Intentions
September 5, 2013 by Joe Martino -  http://www.collective-evolution.com
Forrás: http://www.collective-evolution.com/2013/09/05/mind-over-matter-princeton-russian-scientist-reveal-the-secrets-of-human-aura-intentions/
Források / Sources: https://www.princeton.edu/~pear/


Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumi-tudatossag.blogspot.hu/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/


A szerzői jogokra vonatkozóan...


Az ezen az oldalon leközölt tartalmat felhasználni a szerző és a fordító írásos hozzájárulásával lehet.





Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.




Hopi jóslat

"Amikor a madarak lehullnak az égből, és az állatok pusztulnak,

megannyi színből, osztályból, hitvallásból való emberek egy törzse érkezik majd meg a Földre,

akik cselekedeteik és tetteik által ismét zölddé változtatják a Földet.

Őket a Szivárvány harcosaiként fogják ismerni.”

Hopi jóslat [Forrás: www.earthwisdomfoundation.net]

Red Crow [Vörös Varjú] üzenete a világnak:

Indigenous Native American Prophecy (Elders Speak part 1)
(magyar felirattal)

https://www.youtube.com/watch?v=ZMLszxp4Js0