2013. június 3., hétfő

WESAK TELIHOLD – HOLDFOGYATKOZÁS


WESAK TELIHOLD – HOLDFOGYATKOZÁS

Május 24. – május 25.

Robbyne Fehér Farkas

Copyright © 2013 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Weave the Web – WESAK FULL MOON – LUNAR ECLIPSE – May 22, 2013  – White Wolf Journeys – http://www.whitewolfjourneys.com/

Sződd a hálót

Fehér Farkas utazásai


Május teliholdját, mely Wesak Holdként ismert, a buddhista naptárban a legígéretesebb napnak tartják. Ez Buddha születésének, megvilágosodásának és halálának ünnepe. A lelkiség energiái a telihold során a legerősebbek, és a buddhista hagyomány szerint köztük a Wesak Telihold a legerősebb. A Wesak a végtelen intelligencia ünnepe, mely minden élőlényben létezik. Egy idő az imára, hogy az emberiség ráébredjen az emberi világ és a látatlan világ közötti szövetségre való emlékezésre, összpontosítva az egész világra kiterjedő [globális] gyógyításra és megvilágosodásra.

A májusi teliholdkor minden évben a lelki [spirituális] rangsor [hierarchia] mesterei minden hitből összegyűlnek a Himalája völgyében. A találkozó helyét Wesak-völgynek hívják Tibetben, és az újra egyesülés mind lelki, mind fizikai szinten megtörténik. Ez a globális ünnep éjszakája, mely mindenkihez tartozik. Ez az az éjszaka, amikor Buddha visszatér, hogy megáldja a világot egy különleges víz áldással. A Wesak felajánlja számunkra az egység adományát, hiszen mi mind összegyűlhetünk, hogy imádkozzunk az egész világra kiterjedő [globális] egységért és békéért. Hosszú megteendő utunk van, azonban minden egyes elmondott imával változtatunk.

Ezen a bizonyos éjszakán megtapasztaljuk a hármasság utolsó fogyatkozását. A fogyatkozások megvilágítják azokat a területeket életünkben, melyeken változtatni kell. Egyénileg számunkra ez a lehetőségnek egy ideje, hogy megnyíljunk az ősi tudásra és bölcsességre [bölcseletre], saját tudatunkban tárolt emlékként tárolva, mely megvilágításra kerül. Az ősi emlék ismét visszaszerzése felé a lépés azt jelenti, hogy át kell haladnunk egy sötét folyosón, és folytatni kell a régi érzelmi lenyomatok és karmikus minták kitisztítását. Emlékezzetek, a Szaturnusz a Karma bolygója, mely még mindig visszafelé irányuló [retrográd] mozgásban van júliusig.

Ezen az éjjelen meg kell kérdeznünk magunktól: tiszteltük az élet erejét, mely fenntart minket, azáltal, hogy az igazság ösvényét járjuk, és teljes lehetőségünket [potenciálunkat] éljük? Összhangban élünk a Földdel? Tudunk teljes felelősséget vállalni cselekedeteinkért, és túl tudunk lépni az ítélkezésen és a hibáztatáson? Csupán akkor, amikor átlépünk a sötét átjárón, ahol félelmeink és bizonytalanságaink nyugszanak, tudunk elérkezni a megvilágosodott tudatosságunkhoz arról, hogyan legyünk a fény kifejezései és a feltétel nélküli szeretet „edényei”.

Kérlek benneteket, csatlakozzatok hozzánk, ahogy lehorgonyozzuk az andara kristály és az obszidián kőlény energiáját, hogy meggyógyítsuk Tibetet és a világot. Lhassa-ban leszünk (mely Szent Földet jelent), és az az útmutatásom, hogy a természetben legyek ezen erős égi telihold alatt, hogy tiszteljem a látatlan világból valókat. Hogy visszaadjak valamit az ősök világának, és a természet lelkeinek [szellemeinek], ahogy megünnepeljük ezt a varázslatos éjszakát egy ilyen erős helyen, és a feltétel nélküli szeretet énekét küldjük el a kristály éneklő tálakból, tisztelegve a mítoszok [hitregék] birodalmaiból valóknak.

Ahogy lehorgonyozzuk a fényt, úgy kerül átszövésre majd, mint milliónyi aranyszál mindegyikőtöknek, mely az imával és a gyógyítással megvilágítja a sárkány vonalakat, és a kozmikus pókhálót. Az összecsatlakozás révén változást hozhatunk. Mi mind lehetünk az a változás, melynek megtörténtének megpillantását reméljük.

...

[… A fordító megjegyzése: sűrűn elnézést kérek a késedelmes fordításért. Itt Robbyne leír egy szertartást a telihold idejére. Mivel késtem a fordítással, ezért e rész lefordítása véleményem szerint okafogyottá vált... Ha esetleg valakit érdekel mégis a szertartás leírása, szívesen elküldöm neki, ha felveszi velem személyesen a kapcsolatot az univerzumi.tudatossag[ kukac]gmail.com e-mail címen.]

Mindnyájunkat összekötöttek egy aranyszállal. Szeretetem küldöm nektek, hogy vezessen utatokon,  küldök erőt, hogy mindaz legyetek, amelyért megszülettetek, illetve bátorságot, hogy folytassátok a kihívások idején való átlépést. Soha ne adjátok fel, soha ne adjátok fel a hitet abban, milyen fontos fényetek, és hogyan hozhattok igazán változást. Lesznek napok, amikor erősek vagytok, és egymás támogatjátok, és lesznek napok, amikor elveszettnek érzitek magatokat, és valaki más támogatására van szükségetek. Mi mind ezen a varázslatos úton együtt vagyunk, a szereteten keresztül mind csatlakozva.

Boldog Wesak teliholdat!

Szeretet, szivárványok és sárkány varázslat Tibetből,

Robbyne

Ha szeretnél csatlakozni a „Sződd a Hálót” programjához, és meg szeretnéd kapni az elkövetkező eseményekről a friss információt, kérlek, vedd fel a kapcsolatot Robbyne-nal a www.whitewolfjourneys.com honlapon.


Copyright © 2013 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Robbyne http://www.whitewolfjourneys.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumi-tudatossag.blogspot.hu/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések: