2012. november 5., hétfő

Merkúr retrográd – 2012. november 6.


Sződd a Hálót!

Merkúr retrográd – 2012. november 6.


Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Weave the Web – Mercury Retrograde - November 6th – 21 Oct 2012 – White Wolf Journeys – http://www.whitewolfjourneys.com/


A Merkúr retrográd halad [hátrafelé / visszafelé irányuló mozgással], mindnyájunkat hathatós és pozitív változásokkal megajándékozva.

A Merkúr retrográd helyezkedik majd el november 6-án, hátrafelé haladva az állatövben. Pontosan ez az elnökválasztás napja az Egyesült Államokban. A választás napján 2000-ben a Merkúr szintén retrográdban volt, és a megtévesztés, manipuláció, irányítás [kontroll] és felfordulás idejébe belépve találtuk magunkat. Tizenkét évvel később közelebb jutottunk az igen előrebocsátott váltáshoz a tudatban / tudatosságban, mely a napforduló idején fog előfordulni. A felgyorsult energiák további számos hullámával bírunk, mely támogatni fogja a nyitást a tudatosságban és a káprázat [illúzió] és a megtévesztés megvilágításában. Ez a Merkúr retrográd nem csupán egyénileg lesz hatással mindnyájunkra, hanem megkönnyíti a világméretű [globális] változást.

A retrográd Merkúrral óriási lehetőségünk van felülvizsgálni, hogy mit hozott mozgásba a Vénusz tranzit júniusban, hiszen áthaladunk egy teljes napfogyatkozáson is november 13-án. Ez az utolsó áttekintő ciklusunk, hogy magunkba nézzünk, és meglássuk, magunkban mire van szükségünk MAGUNKNAK változtatni. Ez egy kitűnő alkalom megérteni, mi mozgat bennünket, hogy annak a cselekvésnek a terére lépjünk, melyet megteszünk. A vénuszi minőség sürget bennünket, hogy megtapasztaljuk a szépséget, alkotókészséget és a feltétel nélküli szeretetet. Van lehetőségünk meglátni, vajon valóban a szeretet energiájában rezgünk, vagy a félelemében. Amikor átadsz egy ajándékot, az időd, vagy a szolgálatod, tedd ezt azon elvárás nélkül, hogy ez elismerést, szeretetet, vagy bármi mást hoz majd neked cserébe. Amikor igazán feltétel nélkül adsz a szívedből, akkor sosem leszel csalódott. Időzz el kapcsolataid vizsgálatán, mialatt a Merkúr retrográdban van. Bocsáss meg azoknak, akiknek meg kell bocsátani, engedd el a múlt bűntudatát és megbánását. Teljesen lépj be abba, hogy megengeded magadnak az élet megtapasztalását. Állítsd meg a negatív, ijedt fecsegést a fejedben, időzz el, és ülj le csendben minden nap, hogy meghallgasd a tudó szíved.

Ez egy lenyűgöző lehetőség, hogy az összes pontot összekösd, és személyes utazásod darabjait összerakd, igen hasonlatosan a mozaik kirakós utolsó darabjaihoz. NE hozz semmilyen döntést ez idő alatt, ez egy felülvizsgáló ciklus, és további változásoknak kell megtörténni, mielőtt készen állunk előrehaladni. Személyes időzítésünkre rátalálunk, és betekintést nyerünk azáltal, hogy saját belső navigációs rendszerünkre figyelünk. Amikor a Merkúr egyenesen halad november 26-án, rendelkezni fogunk azzal a tisztasággal, melyre szükségünk van. A Merkúr uralja azt, ahogyan gondolkodunk, így lesz lehetőségünk mindent kiigazítani, mely érinti az önértékelésünket, elfogadásunkat illető gondolatainkat, és a sugalmazott gondolatokat, melyek megvalósíthatók, ha hiszünk bennük. Van esélyünk átnézni a kétely és bizonytalanság régi maradványait, ahogy átöleljünk az elkövetkező energiaváltásokat, melyek egy világméretű [globális] közösségként majd előrevisznek bennünket.

A változás szeleinek közepén vagyunk, így, a tanácsom az, hogy dőljetek hátra, gyűjtsétek az információt, lovagoljátok meg az áramlatokat, bízzatok a folyamatban, és adjátok át magatokat a pillanatnak. Emlékezzetek: VÉGÜL, minden rendben lesz. Ha nincs minden rendben, akkor ez nem a VÉG.

Azután a hét után, melyet éppen a hegyen töltöttem, minden ismét felgyorsult, és ez határozottan nem a vég.

A Mester tanító Szent Germaine szentélyében és a Shasta-hegyen a mesterek birodalmában lévén, letaglózva éreztem magam egy energia által, mely majdnem levert a lábamról. Amikor képes voltam visszanavigálni utam le a hegyről, teljesen kimerültnek éreztem magam, és az éjszakát egyik álomból a másikba haladva töltöttem. Érzelmek és régi minták ismét felszínre bukkanásának sorával ébredtem reggel. Az útmutatás, melyet kaptam, az volt, hogy csupán létezzek ezzel, és engedjem meg magamnak, hogy a szeretet szemével lássak, és valóban a szívemmel érezzek.

Szándékozom a retrográd időszakot arra felhasználni, hogy ismét megvizsgáljak bármit, mely önmagát megjeleníti, azonban felajánlást tettem, hogy nem reagálok, illetve nem engedem meg magamnak, hogy mások drámájába belevonjanak. Természetesen képes vagyok saját drámám megteremtésére, azonban szándékozok áthaladni a tudatosság ezen időszakán, hogy meghallgassam saját belső útmutatásom. Mauira fogok utazni, hogy három hetet töltsek el ott lányommal, és időt töltsek el magammal. (Kényelmesen lefoglaltam ezt az időt arra, hogy az egész retrográdot a szigetek gyógyító energiájában tapasztaljam meg, mialatt tudatosan nem voltam tudatában annak, mit teszek.) Feltöltöm energiamezőm majd, és átszövöm a hálót a Shasta-hegyről a Hawaii-szigetekre, hogy a biológiai „áramkör kapcsolási sémám” egyensúlyba kerüljön a legújabb az ametiszt hegyről való „letöltéssel”.

Tudom, hogy ez egy felkészülés a 12:12:12-re, melyet lehorgonyzunk Balin, a gyönyörű tengeri angyalok segítségével. Ezt az energiát visszaszőjük Dél-Kaliforniába a visszhangzó mintázatokért, mely szeretett Föld anyánkon történik majd meg a kozmikus és galaktikus kerék megfordulásával december 21-én. Meg fogunk alkotni egy fénykört a Shasta-hegyről származó alkotó [generátor] kristállyal a "Dana Point Harbor"-nál, összekapcsolva a bálna és delfin energiákat e hathatós esemény okán. Csupán pár hely maradt. Előre kell regisztrálnotok, mivel nem tarthatom a helyet a korlátozott elérhető helyek miatt. Akit esetleg hívnak, hogy csatlakozzon hozzánk: kérlek, látogass el a http://www.whitewolfjourneys.com/ honlapra.

Ez egy idő lesz a magas rezgéses energiákban való összejövetelre, hiszen az égi fényt mindegyikőnkbe letöltik. Ahogy összegyűlünk, magunkba fogjuk szívni a felemelkedettebb energiákat, mely élő sejtjeinkbe képes a fényt átadni, megfiatalítva a szerveket és új életre keltve a fizikai test templomát. Ahogy megszilárdítjuk [stabilizáljuk] az energiaváltásokat, mely az elektromágneses rács zavarából következett ezen elmúlt év során, egy óriási lehetőségünk van a test és lélek megtisztítására, összekapcsolódva felsőbb énünkhöz, és az útmutatáshoz, melyet kutatunk, hogy előrelépjünk teljes lehetőségünkbe [potenciálunkba].

Mi vagyunk a változás, és áthaladunk a káprázat és az anyagelvűség [materializmus] ciklusán, ahogy rátalálunk utunkra az isteni önvaló újraegyesítéséhez, melyre mindig is szántak, hogy legyünk. A lepecsételt ajtók megnyílnak majd, és hozzáféréssel fogunk bírni, hogy érintkezésbe lépjünk [kommunikáljunk] az elemek királyságával, az állatvilággal, az égi birodalmakkal, és az egyszarvú és Pegazus mondai világával. Ahogy milliók gyűlnek össze e napon, és együtt ünneplik a kerék megfordulását, újra mintázzuk a drága kristályrácsot, mely a földet átszövi, és emlékszünk a sorsra [rendeltetésre], melyet saját kristálysejtjeinkbe szőttek bele. Ez az idő az, amikor a Nagyanya Pók hazahívja gyermekeit, hogy újraegyesüljenek a kozmikus háló közepén.

Varázslatot és égi ölelést küldök a Shasta-hegyről.

Szeretet és szivárványok: Robbyne


Ha szeretnél csatlakozni a „Sződd a Hálót” programjához, és meg szeretnéd kapni az elkövetkező eseményekről a friss információt, kérlek, vedd fel a kapcsolatot Robbyne-nal a www.whitewolfjourneys.com honlapon.


Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Robbyne http://www.whitewolfjourneys.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumi-tudatossag.blogspot.hu/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/
Nincsenek megjegyzések: