2012. október 15., hétfő

Vér telihold
Sződd a hálót!

"Vér telihold" október 29-30-án

Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Weave the Web – Blood Full Moon in October 29th/30th – 11 Oct 2012 – White Wolf Journeys – http://www.whitewolfjourneys.com/


Ahogy folytatjuk, hogy bolygónkon érezzük a magasabb rezgéses frekvenciák hatását, számos alkalommal érezhetjük azt, hogy eltévedtünk. Az energia emelkedik [felépül], hiszen három jelentősebb energetikai váltást fogunk megtapasztalni, az erőteljes teljes napfogyatkozást november 13-án, a szívet megnyitó szeretet igazodást 12:12:12 alkalmával, és az igen megjövendölt 12:12:21 galaktikus együttállását, a téli napfordulóval egy időben.

Sokan váltak elcsigázottá, és küszködnek, ahogy folytatják a mélyen elvetett érzelmi lenyomatok kitisztítását. Mi mind egy felfokozott sebességgel vetkőzzük le az érzelmi emlékek rétegeit egymás után. A nyugtalanság állapotában vagyunk, ahogy látjuk régi életünket és létezésünk régi módjait körülöttünk szétmorzsolódni. Mi épp nem illeszkedünk bele a régi valóságba, azonban zavarodottak vagyunk azt illetően, hogy az új ösvény mit hoz. Sokan éreznek egy megértést / megismerést, miszerint szükségük van lépni, vagy változtatni, azonban nem tiszta, hogy ez az elmozdulás hová viszi el őket. Októberben megtapasztalunk egy hathatós „vérholdat”. Az északi féltekén ez egy idő, amikor az éjszakák frissek és tiszták, és érezhettek egy változást az energiában körülöttetek. Ez az az idő, amikor a fátyol világunk és a lélek világa között elvékonyodik, a fátyol a legvékonyabb lévén a Sam Hein, vagy All Hollows Eve idején. Ezt az időt a jelentős lelki [spirituális] fejlődésre használhatjuk.

Figyeljetek oda az álmaitokban kapott üzenetekre, hiszen az álomidő aktívabbá válik, amikor a két éjszaka egyikéhez közelebb haladunk, amikor a fátyol a legvékonyabb. Készítsetek egy oltárt, hogy tiszteljétek őseiteket, és kérjétek meg őket, hogy mutassanak utat nektek, és védelmezzenek benneteket. Őseink tiszteletének, és ezen az éjjelen iránymutatásuk kérésének célja: azoktól, akik eltávoztak, és még mindig érdeklődnek világunk iránt, és gyakran kérik, hogy segítsék a szeretteiket, akik még mindig az emberi világban sétálnak. Ez egy éjszaka arra, hogy az ember megnyugtassa elméjét, és egy békésséget érezzen szívében azáltal, hogy csendben ül, és érzi annak a szerető ölelését, aki eltávozott a látatlan világba. Gyönyörű gondolatok és érzések fogadásával, a csodálatos zene hangjával őseink lelkeit meg lehet idézni. A japánoknak van egy hagyománya, amit Obon-ként ismernek, ahol az ősök lelkeit visszahívják, hogy töltsenek el időt a családdal – az ősökről gondoskodnak, és tisztelik őket. Habár ez az ünnep gyakran augusztus közepén történik meg Japánban, hasonló hagyományokat ünnepelnek más kultúrák a Vérhold ideje alatt. Gyakran kaphatunk iránymutatást szeretteinktől a döntésekkel kapcsolatosan, melyekkel talán küszködünk.

Készítsetek elő egy oltárt négy gyertyával. Két feketével és két fehérrel. Helyezzétek el a fehéreket kelet és dél irányában, és rakjátok a feketéket nyugat és észak irányában. Helyezzetek el egy almát az oltár közepén, és ha egy bizonyos szerettet szeretnétek tisztelni, aki eltávozott, rakjatok ki egy képet erről a személyről, vagy tárgyat tőle. Az alma az a gyümölcs, melyet az emberek világának ajándékoztak, azonban a látatlan világból ered, és szeretteitek jelenlétét hívhatja be számotokra.

Rakjatok egy tál fehér rózsaszirmot az oltár közepére. Menjetek ki, és ajánljátok fel a tál rózsaszirmot a teliholdnak. Még ha felhős is az ég, lehet érezni a hold erejét. Forduljatok keletre, és hívjátok a levegő elemeit, és egy pár szirmot ejtsetek le. Forduljatok délnek, hívjátok a tűz szellemét egy pár rózsaszirmot ledobva. Forduljatok nyugatnak, és hívjátok a víz elemeit [elementáljait] egy pár rózsaszirmot eldobva. Végül, forduljatok északnak, és hívjátok az ősöket, és az állati szövetségeseket, további pár szirmot leejtve. Vigyétek vissza be a tálat a megmaradó kevés szirommal, helyezzétek el középre, és gyújtsátok meg a gyertyákat. Üljetek le csendben, és érezzétek az ősök jelenlétét. Figyeljétek útmutatásukat, bármilyen üzenettel bírnak számotokra. Írjátok le az üzeneteket, bármik is legyenek azok.

Vegyétek a papírt, és felétek hajtogassátok össze. Amikor készen vagytok, zárjátok le a kört, azáltal, hogy köszönetet mondotok az ősöknek és a szeretteteknek, akik eljöttek ezen az éjjelen, hogy megtiszteljenek benneteket, és hogy utat mutatnak ösvényeteken. Legyetek örömtelik, hiszen a két világ egyesül, a látható és a látatlan. Helyezzétek el a papírt párnátok alá ezen az éjjelen, és fordítsatok figyelmet álmaitokra. Azok, akik rendelkeznek a 2012 Szertartáskönyvemmel, van egy különleges elvégzendő szertartás erre az éjjelre.

Csupán egy emlékeztető: a határidő, hogy egy személyes üzenetet kapjatok a 2013 Holdciklus és Szertartáskönyvemhez: 2012. október 20.

A rendeléshez vegyétek fel a kapcsolatot Guy-jal: guyseaman@hotmail.com


Ha szeretnél csatlakozni a „Sződd a Hálót” programjához, és meg szeretnéd kapni az elkövetkező eseményekről a friss információt, kérlek, vedd fel a kapcsolatot Robbyne-nal a www.whitewolfjourneys.com honlapon.


Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Robbyne http://www.whitewolfjourneys.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/


Nincsenek megjegyzések: