2012. október 19., péntek

A földi élmény korlátozó folyamatainak gyógyítása
Üzenet Sanandától

A földi élmény korlátozó folyamatainak gyógyításaCopyright © 2012 Takeli MMagdalen. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
HEALING THE LIMITING PROCESSES OF EARTHLY EXPERIENCE – Message from Sananda – 9th October, 2012


Üdvözlet, Szeretett Mestereim, ÉN VAGYOK Sananda: elhozom Nektek Szeretem és Fényem.

Bátorkodom eljönni földi síkotokra, ezen idején a hatalmas változásnak és a rezgésszámok változásának, melyet talán felfogtok, a Gyógyítás roppan folyamatait, amelyen most mentek keresztül a Földön.

Ahogy a Fényesített Jelenlét Lüktetései átszűrődnek fizikai testetekbe [„edényetekbe”], a Létezés régi módjait hozzák működésbe, melyekhez ragaszkodtatok, időnként évezredekig, hogy most szabadjára engedjék a fizikai edényből, és Meggyógyítsák valóságotok összpontosításának többszörös szintjein.

Kérdezzétek meg az Önvalótól: „mi az, amit most meg kell Gyógyítanom?”, majd gondosan figyeljetek, ne a szavakra – az érzésekre, melyet ez a kérdés megidéz mélyen bennetek: testetek napfonat [szolár plexus] területében, a Szívcsakrátokban, és / vagy bárhol, ahol talán ezt megjelenítik. Kérjétek tőle, mely felmerül, hogy mutassa meg forrás élményét, és Tisztelni kell az érkező gondolatot, mely gyakran nem szívesen látott számotokra, ebből az életből a fájdalmatokból való, melyről azt gondoltátok, hogy már Meggyógyították.

Most ez a feladat, legteljesebb Gyógyulásotok folyamata: előrehozni a Tudatba / Tudatosságba mindazt, melyről esetleg úgy vélitek, hogy visszatart benneteket a választott ösvényetektől, valamint a Felemelkedésetektől az Isteni Időzítés alkalmasságában Számotokra. Ez a hónap világra hozza a múlt Befejezését: amit most Gyógyítanak meg, azt mindörökre Meggyógyítják. Ezt az Elrendelést Teremtőnk Fénye tette közzé a Földön azoknak, akik a Gyógyulást kutatják, és most ők Meggyógyulnak, teljes és tökéletes mértékben. Hiszen ahogy Meggyógyítjátok magatokat, Szeretetetek hatalma / ereje belőletek kiragyog, és ez elhozza nektek azt, melyet megteremtettetek szándékaitok szerint magatoknak ez időben.

Ahogy Befejezitek a Gyógyító folyamatokat, melynek most vagytok részesei, ott van az benn, mely felemelkedik teljes és tökéletes mértékben, és egy Szeretet kitörést idéz elő, mely Meggyógyítja választott ösvényetek maradványait ezen élet folyamataiban. Ez a Szeretet és Gyógyító Szándék folyamatainak bevezetéséért van most, azáltal, hogy világra hozza az Önvalónak Szeretetetek Igazságát: szándékozol a Föld síkján maradni az Anyaföld harmadik dimenziós élményének ezen végső részéért az Emberiséggel? Azok, akik szavaim fogják olvasni, Egyként, a Mennyország Forrásával – az Angyali és a Tanácsadók Birodalmából valókkal – akik megjegyzik az összes ilyen Szándékot és felajánlást a szolgálatra. Most a Földön való maradáshoz csillapítják, vagy elengedik az összes ősi / családi Karmát, a múlt minden mintáját, hogy a Gyógyítás most a Bejezés felé mozdul el az Önvalón belül értetek, akik az útmutatók vagytok, a Szerető rezgések őrzői, azok számára, akik még bizonytalanok előrehaladásukban ez időben.

Útmutatóként kiválasztottátok magatokat, hogy Legyetek és Váljatok valamivé, sokan látszólag előrehaladtak ezen az ösvényen, épp, hogy felfedezzék, hogy csekély az elmozdulás a vágyott ösvényen, vagy a szolgálat irányában. Ez az Önvaló befejezetlen Gyógyító folyamatainak a közvetlen következménye. Most legyen, Szívem bizonyosságában, hogy Ti rátaláltok majd békétekre, ahogy azt létezni választottátok: senkit sem fognak hátrahagyni, kik a Szeretet ösvényét járnák magukban. Legyen meg a tőletek távol tartott ok Megismerése is vágyott ösvényetekről és tapasztalati folyamataitokról – nem a félrevezetett energiákra utalás, hanem a roppant Gyógyulás iránti szükségből való, abból, melyet időnként hordoztok életről életre, hogy biztosítsátok a teljes és tökéletes Gyógyulását most.

Engedjetek utat most magatoknak a Mennyek Királyságába, mely oly Ragyog benn: kopogjatok azokon a bizonyos kapukon, és megnyílnak nektek. Ez Szívetek kérése, hogy teljesen részt vegyetek végső Gyógyulási folyamataitokban most. Egy időre sokat Gyógyultatok, és ott van az, melyet át kell alakítani, biztosítandó Lelketek Fényének egy gyönyörű kibontakozását Szívetekben, mely a teljes ösztönzést biztosítja majd nektek, hogy most vigyétek el a Befejezéshez azt, mely távol tart a Szeretet és Szolgálat ösvényétől, melyet választottatok, hogy részesei legyetek benne, e mérhetetlen átmenet nagy jelentőségű idején.

Keressétek fel Gyógyítóitokat, kik magukban hordozzák a Szeretet és Könyörület Szív Fényét. Találjátok meg azokat, akik benn a Szeretet Felhatalmazásában járnak: keressétek azokat, akik feltétel nélkül Szeretnek, azokat, akik elétek jönnek: hiszen azok, akik előre lépnének a Gyógyulás befogadásának ösvényére, mindig megkapják azt, melyet keresnek.

Engedjétek meg az Önvalónak, hogy meghozza azokat a választásokat, melyek szükségesek most, hogy világra jöjjenek bennetek, Szeretetek erejének / hatalmának Megértését / Megismerését, hogy feldöntse a különböző akadályokat előttetek: hogy elvigyen benneteket azokra a helyekre, ahol a legjobban van rátok szükség. Gyakran helyezitek magatokat a közvetlen szomszédságába azoknak, akikkel az Anyaföld záró állomásain fogtok utazni a Negyedik Fénybe, hogy megtanuljátok egymástól a mindnyájatokban lévő Szeretet forrásait és helyeit. Ahol Szeretethiány van életetekben, nézzetek mélyen Szívetekbe, és Tiszteljétek, hogy a Szeretetre ott rátaláltatok, vagy még nem találtatok rá. Hiszen a Szeretet számos színt, öltözéket szőtt bele a módok különféleségébe, miszerint senki sincs személyes kifejezései és élményei egyedisége nélkül.

Te magad választottad színed és öltözéked: most egy kicsit finomítani kell, hogy Szépsége tisztábban kerülhessen felfedésre: hogy a Szeretet ösvényeit megvilágítsák egyre jobban előtted, és a Béke uralkodjon Szívedben és Lelkedben.

Egyek vagyunk Teremtőnk Forrásának Szeretetében: Egyek vagyunk a Szeretetben, melyet megosztani választhatunk azokkal, akik velünk utaznak minden egyes nap. Legyen az fizikai, vagy sem, a Szeretet ösvénye ugyanaz: Felébreszteni a Szeretet folyamatának Megismerését / Megértését, ahogy befelé és kifelé mozdulnak gondolataitok összpontosításából, Szívetek megértésének gyöngédségében arról, Kik VAGYTOK Igazán.

ÉN VAGYOK Sananda, és minduntalan elhozom Nektek Szeretetem erejét / hatalmát, hogy átalakítsa, felszabadítsa, megnyissa, és újraalkossa a nem Szerető szándékból és élményekből való helyeket, legyenek azok akár ebben a dimenzióban, akár más időkből, és helyekből, melyeket most hoznak világra Gyógyulásotokért teljes mértékben.

És ez így van.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Szeretet és áldások a Szeretet minden szövedékében


Takeli MMagdalen
__________________

Csatorna
Sananda Fény Gyógyítás [Sananda’s Light Healing]
Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing]
Személyes konzultáció [Private Sessions available]
http://takeli.com
Ph +61 417 941 905 (International)
Ph 0417 941 905 (Australia)
Skype takeli7Copyright © 2012 Takeli MMagdalen. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Takeli MMagdalen http://takeli.com


Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/
Nincsenek megjegyzések: