2012. szeptember 28., péntek

Sződd a hálót - 2012 szeptember 18

Hatodik nap – az utolsó napunk
 
A Sors Köve


2012. szeptember 18.

Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Weave the Web – Day 6 - The Stone of Destiny – 18 Sep 2012 – White Wolf Journeys – http://www.whitewolfjourneys.com/


Egy napunk maradt hátra, mely egy utazás Edinburg várához, a Sors Kövéhez, és a különleges hegyszoros és tündérbirodalomhoz a kápolna alatt. Első látogatásunk a Nagyteremhez [Grand Hall] történt, ahol az ősi idők lovagjai összegyűltek. Köztünk sétáltak, mintha erre a helyre a lovagok által mutatott bátorságot és erőt kutatva jöttünk volna el. Elutaztunk arra a helyre, mely otthont ad a Sors Kövének. Sok ismeret és rejtély kering e kő körül. Érzem, hogy az embernek rá kell lelnie az igazságra, mely együtt rezeg vele. Néhányan azt mondják, hogy a kő Egyiptomból érkezett, néhányan pedig azt, hogy Írországból. Az ember eldöntheti ezt, amikor előtte megáll.

Az én tanácsom az volt mindenkinek, hogy álljon meg e kő előtt, és jusson el az elhatározásra, hogy teljesen belelépjen sorsába. Nem volt idő tétovázni a félelemből, vagy bizonytalanságból kifolyólag. Többé nem hozhatunk fel ürügyeket azt illetően, miért nem lépünk előre. A vitrinben, mely a Sors Kövét tartalmazza, három tárgy van.

Az egyik a korona, mellyel a múlt királyait koronázták meg. Nekem ez a bölcsesség jelképeként szolgált. Bölcsesség, mely az összes élményből ered, melyet egy lélek betetőz az igazság keresésében.

A második egy fényűző jogar volt egy kristálygömbbel a végén. Ennek a műremeknek az elfogadásához meg kell hozni az elkötelezettséget, hogy a fény embereként, a szeretetnek egy kifejezésre juttatásaként járunk, hordozva a vénuszi minőséget.

A harmadik egy kard volt, mely képviseli a bátorságot, hogy az igazságot kutassuk, és ennek megismerésében egyenesen álljunk meg. Nem megengedve az elterelést, és a káprázatot, hogy az embert kibillentse ösvényéről.

Egyenként mindegyikőnk elfoglalta helyét a Sors Köve előtt, és meghoztuk elkötelezettségünket, hogy az elsőbbség számunkra az, hogy folytassuk rezgéses mezőnk felemelését, és hogy a Szépség Ösvényén járjunk.

Délutánra visszatértünk Roslyn-ba egy záró szertartásra. Még akkor is, ha csupán 21-en maradtunk hátra, éreztük szívünkben a 44 erejét.

Összegyűltünk a nagyanya bölcsesség fa körül, hogy befejező imánkat elmondjuk, és elismerjük a természet szellemeit. Volt egy fa, melyet kivájtak, és sorjában mindegyikőnk beállt a fa belsejébe. A földi energiák erősek voltak, és utolsó ünneplésünket megtettük, újra megalapítva a szövetséget az emberi világ és a látatlan világ között. Egy végső tiszta kvarckristály lényt helyeztek el a folyóban azon a napon, hogy tiszteljük a Nagyanya Bölcsesség Őrzők kérését.

Csoportunkból sokan érezték, hogy hívják a visszatérésre a titokzatos Roslyn kápolnába. Marlis és Ueli gyönyörű furulyájukon játszottak a köveknek az őshonos Amerika földjeiről. Ahogy szívükből játszották a szeretet egyetemes dalát, az általunk megalkotott fényt beleszőtték a hegyszorosba, a kőszentélybe. Azon az éjjelen ünnepeltük Maja születésnapját. Ezt az utazást Charlene és Brenda születésnapjának megünneplésével kezdtük, és most az utazásunkat valójában mindegyikőnk újjászületésének megünneplésével fejezzük be. Utazásunk teljes, a végső 21 most elkezdi szőni a hálót vissza otthonába és közösségébe, örökre megváltozva.

Guy és én elhagytuk Roslyn-t, azzal az útmutatással, hogy folytassuk ezt az utazást azáltal, hogy szőjük a hálót a templomos lovagok által védelmezett e hathatós Istennő helyszínről vissza a Shasta-hegyre. Szent Germain szent ametiszt hegyéről át fogjuk szőni az ibolyaszín fényt Bali smaragdzöld szigetére a 12:12:12 okán. Még mindig van egy pár hely az egyéni sámán utazásra a Shasta-hegyre azok számára, akiket talán hívnak a hegyre októberben, és a hely még mindig nyitva áll azok számára, akik érdeklődnek a 12:12:12 ünneplésben való részvétel iránt Balin a tisztító áldásért a Főpappal 11-én és az ünneplés iránt a szentélyben Bali szívében, Ubud-ban 12:12:12-én. Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot [robbyne[kukac]whitewolfjourneys.com], ha további információt szeretnél ezen események bármelyikéről.

Számos kérést kaptam a következő évi Avalonba és Skóciába való utazással kapcsolatos információért. Jelenleg koordinálom az utazásokat a látatlan világ varázslatos helyszíneire, és az Istennő szent helyeire Írországba, Skóciába, és a visszatérésre Avalonba 2013-ban. További részletes információt fogok küldeni az elkövetkező hetekben azoknak, akik érdeklődnének.

Ha szeretnél csatlakozni a „Sződd a Hálót” programjához, és meg szeretnéd kapni az elkövetkező eseményekről a friss információt, kérlek, vedd fel a kapcsolatot Robbyne-val a www.whitewolfjourneys.com honlapon.Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Robbyne http://www.whitewolfjourneys.com/Translated into Hungarian by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/


Nincsenek megjegyzések:


Hopi jóslat

"Amikor a madarak lehullnak az égből, és az állatok pusztulnak,

megannyi színből, osztályból, hitvallásból való emberek egy törzse érkezik majd meg a Földre,

akik cselekedeteik és tetteik által ismét zölddé változtatják a Földet.

Őket a Szivárvány harcosaiként fogják ismerni.”

Hopi jóslat [Forrás: www.earthwisdomfoundation.net]

Red Crow [Vörös Varjú] üzenete a világnak: http://www.youtube.com/watch?v=g7cylfQtkDg