2012. szeptember 25., kedd

Sződd a hálót - 2012 szeptember 15

Sződd a hálót


Hazatérés az Istennőhöz


Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Weave the Web – Day 3 – Returning Home to the Goddess – 15 Sep 2012 – White Wolf Journeys – http://www.whitewolfjourneys.com/


Mi mindnyájan az Istennőből érkeztünk, és hozzá kell visszatérnünk. Ezek a szavak visszhangoztak tudatomban, ahogy beléptem a szent kertekbe. 44 fős csoportunk összegyűlt ezen az éjjelen, hogy visszatérjen az Istennőhöz, ahol a fehér kristályvizek forrásánál várakozott, mely a Chalice forrásból patakzott. Itt volt az, hogy 2003-ban utazásom az Andara kristállyal valóban elkezdődött.

Ennél a bizonyos forrásnál, ahol a szent forrás patakzik van az, ahol az andara kristály titokzatosan ismét feltűnt, ahogy visszahozták a fátylon át Avalon elvarázsolt világából az emberi világba. A feltétel nélküli szeretet ajándéka. Az andara a teljes kört átutazta a Harmonikus Összhang első éjjelétől, amikor a kard és a kehely egyesült 2003. november 8-án, és eltűnt, miután szívről szívre adta a 33 fős csoport, kik válaszoltak a hívásra. Most, 9 év elteltével végül hazatértem. Egy egész életen át tartó utazást követően visszahoztam az andara kristályt a varázslat helyére, miután elvittem az összes világrészre. Ez nem lett volna lehetséges e 44 fős gyönyörű csoport együttes energiája nélkül. A 44 az angyali szám, jelentve az egyetlen és isteni küldetést. Most ajkamat kellett megharapnom, hogy visszatartsam könnyeim, ahogy elmerengtem a szertartások százain, melynek részese voltam azon éjjel óta, valamint a felébredt lelkek ezrein, akik szívük felett tartották az andara kristályt, és a békéért és egységért imádkoztak.

Az Istennő hatalmára pillantottam vissza, és ahogyan utat teremtett számomra, hogy belépjek a Pentagonba Washington DC-ben. Itt elvezettek engem egy helyre, hogy helyezzem az andara kristályt a földre, annak a kellős közepén, ahol 20 000 férfi és nő dolgozik a háborúért. Egy ösvényt nyitott meg, hogy újholdkor megtörténjen, ugyanakkor a tizenhárom nagyanya bölcsesség őrző először találkozott, hogy imádkozzon az összes élőlényért a bolygón. Olyannyira megtiszteltetve és mélyen alázatosnak éreztem magam, hogy oly sok lélek között álltam a világ minden táján. A szivárvány nemzet visszatért, és mindnyájunk emlékezett.

Együtt, ismét megfogtuk egymás kezét, egy kígyó vonalat megalkotva, átszőve a kerteket a fehér vizek, és a felvilágosultság vizeinek helyéig. 44 lélek állt együtt, imádkozva, hogy legyen erőnk a Szépség Ösvényét járni, az egység látomását megtartani, tudván, hogy mindnyájan előrelépést tettünk a fény kifejezéseként, hiszen a Nő hívott, és mi mind válaszoltunk. Szívemben tudtam, hogy ezrek csatlakoznak hozzánk a világ minden táján, valamint ismételten tudtam, hogy jövőre visszatérek a varázslat e helyére.

Szívemnek olyan érzés volt ez, mintha felszakadna a szeretettől, melyet azon az éjjelen alkottak meg a Chalice Kertekben. Beletettük utolsó kristálykvarcunkat a forrás szent vizeibe, és köszönetet mondtunk családunknak, hogy egymásra találtak. Valóban egy család voltunk, és a mai éjjel volt az ünneplés ideje.

Mi mind ráleltünk helyünkre a kertekben, hogy csendben legyünk, és figyeljünk az útmutatásért. Felváltva léptünk bele a vörös vizekbe, mely olyan gyógyítást kínált a lelki zarándoknak, aki messze utazott, hogy visszatérjen az Istennőhöz.

Ígéretet tettünk, hogy ismét felállítjuk a szövetséget az emberi világ és a varázslat világa között. Szívemben a gyermek örömteli volt. Otthon voltam. Utazásunk ide befejeződött. Sokan térnek vissza haza, azonban az út folytatódik, mivel reggel 21-en távozunk Roslyn-ba, Skóciába.


Ha szeretnél csatlakozni a „Sződd a Hálót” programjához, és meg szeretnéd kapni az elkövetkező eseményekről a friss információt, kérlek, vedd fel a kapcsolatot Robbyne-val a www.whitewolfjourneys.com honlapon.Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Robbyne http://www.whitewolfjourneys.com/Translated into Hungarian by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések:


Hopi jóslat

"Amikor a madarak lehullnak az égből, és az állatok pusztulnak,

megannyi színből, osztályból, hitvallásból való emberek egy törzse érkezik majd meg a Földre,

akik cselekedeteik és tetteik által ismét zölddé változtatják a Földet.

Őket a Szivárvány harcosaiként fogják ismerni.”

Hopi jóslat [Forrás: www.earthwisdomfoundation.net]

Red Crow [Vörös Varjú] üzenete a világnak: http://www.youtube.com/watch?v=g7cylfQtkDg