2012. szeptember 25., kedd

Sződd a hálót - 2012 szeptember 13

Harmadik nap – Stonehenge ereje és varázsa


Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Weave the Web – Day 3 – The Power and Magick of Stonehenge – 13 Sep 2012 – White Wolf Journeys – http://www.whitewolfjourneys.com/


A 44 hatalma / ereje megváltoztatta az időjárás előrejelzést, és egy gyönyörű korareggellel ajándékoztak meg bennünket, ahogy beléptünk Stonehenge szent szentélyébe. Ez a kő monumentum galaktikus számítógépként szolgál, működésbe hozva az egyén személyes időzítését. Stonehenge egy igen férfias energiát hordoz, és a régi önvaló halálának egy helyeként szolgál. Két csoportként léptünk be, egymás kezét fogva, kígyóként mozogva, hogy működésbe hozzuk a kígyó és sárkány vonalakat, melyek e tájon futnak keresztül.

Az első csoport belépett a szent kövek közé, és egy nyitó szertartást adott elő, hogy megtiszteljék ezeket az ősi lényeket, és szabadjára engedjenek bármilyen nehézséget, mely a földön belül maradt. Minden egyén megengedte önmaga azon részének, aminek meg kell halnia, hogy átalakítsák a kövek között, mialatt a második csoport a külső körben sétált szent füsttel, egy védőpajzsot megalkotva. Ahogy az első csoport távozott, a második lépett be kéz a kézben, és egy második kígyó energiaként mozogva a kövek között.

Itt, elhelyeztük az EB-t, az obszidián koponyát e fennkölt kövek közepén. Az obszidiánt használták a sámánok és látók, hogy megértsék és meggyógyítsák a múltat, és hogy meglássák, mi nyugszik az egyén előtt a jövőjében. Az EB fő keret komputerként szolgál e kő lények bölcsességének befogadásához, és képesek segíteni e személyes időzítés működésbe hozatalában, a félelem és kétely kitisztításában, azért, hogy az egyén előre tudjon lépni teljes lehetőségébe [potenciáljába]. Ahogy elkezdtem énekelni a köveknek a éneklő kristály tállal, a kövek nekiláttak visszadalolni.

Ez a második csoport akupunktúrás tűkként szolgált, elhozva a fény magasabb frekvenciáit a kövekbe, és a szent földbe, megengedve múltjuknak, hogy meghaljon, és felkészüljön az új kezdetekre. Világos volt, hogy a legnagyszerűbb felelősség, amivel mi, emberi lényekként bírunk most az, hogy mindent megtegyünk, hogy felemeljük saját rezgéses mezőnket, azért, hogy mi lehessünk a fényhordozók, és a szépség, harmónia, egyensúly, alkotókészség [kreativitás] és szeretet vénuszi minőségeinek kifejezői. Ez csupán akkor fordulhat elő, amikor az egyén megengedi a káprázatok [illúziók], félelmek régi útjainak és a múlt karmikus mintáinak meghalni.

Utazásunk folytatódott Stonehenge férfi energiájából, a halál helyéről Avebury szent kőköréhez, a születés és megújulás helyére. Egy nagyon nőies energiát éreztünk itt. A számomra leginkább kedvelt része Avebury-nek a misztikus tündérfák [helye]. Itt leültünk e nagy álló, magas fák közé, hogy rátaláljunk utunkra vissza a gyermeki ártatlansághoz és az unikornis helyéhez.

A csillaglények megajándékoztak egy különleges mulatsággal, hiszen egy gabonakört teremtettek éppen a tündérfák mellé. A három kígyó visszaigazolta, hogy működésbe hoztuk a kígyó és sárkány vonalakat, hiszen folytattuk utazásunkat a szent vidéken keresztül, felajánlva imáinkat, és megtöltve szeretettel a kristályrácsot.

Oly erőteljes volt a fizikai testünkön átrezgő energia, ahogy a földön feküdtünk a gabonakör közepén. Energizáltak bennünket, és feltöltöttek fénnyel, ahogy egymás kezét fogtuk. Hálás voltam a csillaglényeknek, hogy ezt a bizonyos mezőt választották arra, hogy üzenetüket itt hagyják, mivel ez SIMA felszínen volt, a tündérfáktól gyalog megközelíthető távolságon belül.

Folytatva ezt a varázslatos napot, összegyűltünk a szent kőkörben, mely sok termékenységi szertartás helyszíne volt évezredeken keresztül. Csoportunk ismét kéz a kézben egy szent kört hozott létre a köveken belül. Ez a személyes megújulás helye volt, hogy életet adjunk álmainknak és vágyainknak. Ismételten, ahogy elküldtük a szeretet energiáját, ez nagy távolságban volt érezhető. Charlene-t ismételten megközelítette egy idegen, aki érezte az azon a reggelen a csoportunk által létrehozott energia erősségét és nagyságát. Újbóli visszaigazolás, hogy beteljesítettük azt a rendeltetést, melynek megtételére mindnyájunkat felhívtak.

Napunk még nem fejeződött be, azonban e hathatós reggelt és délutánt követően a Holbrook Ház felé vettük az irányt, hogy pihenjünk, és csendben üljünk, mielőtt visszatérnénk csoportként az éjjel a Chalice forrásnál.


Ha szeretnél csatlakozni a „Sződd a Hálót” programjához, és meg szeretnéd kapni az elkövetkező eseményekről a friss információt, kérlek, vedd fel a kapcsolatot Robbyne-val a www.whitewolfjourneys.com honlapon.Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Robbyne http://www.whitewolfjourneys.com/Translated into Hungarian by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/
Nincsenek megjegyzések:


Hopi jóslat

"Amikor a madarak lehullnak az égből, és az állatok pusztulnak,

megannyi színből, osztályból, hitvallásból való emberek egy törzse érkezik majd meg a Földre,

akik cselekedeteik és tetteik által ismét zölddé változtatják a Földet.

Őket a Szivárvány harcosaiként fogják ismerni.”

Hopi jóslat [Forrás: www.earthwisdomfoundation.net]

Red Crow [Vörös Varjú] üzenete a világnak: http://www.youtube.com/watch?v=g7cylfQtkDg