2012. augusztus 23., csütörtök

Iris üzenete
Iris üzenete

2012. augusztus 21.

Copyright © 2012 Kris Won. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
MESSAGE FROM IRIS - VIA KRIS WON - 21 Aug 2012Üdvözlet fivérek és leánytestvérek!

Ez idő során, melyben nem volt lehetőségünk érintkezésbe lépni, az óceánokat és tengereket szeltem át, néhány küldetést végrehajtva, melyekkel Vénjeink bíztak meg engem.

Iris vagyok, a Sellő Vízi fajának tagja; rokonsági ágam a fajom egyik legrégebbike, és családon megszámlálhatatlan nemzedék születését és halálát látta, folyékony természetes környezetünk legtávolabbi részétől, oly messziről, hogy még a köztünk a legöregebb és legbölcsebb sem meri megpillantani azt.

Nemzedékek ezrei során megosztottuk hőn szeretett bolygónkat fivéreinkkel a felszínről, „a levegő belélegzőkkel” – ahogy néhányan köztünk benneteket hívnak – és voltak idők, amikor a vitorlások, a fregattok, és a „drakarok” voltak a leggyorsabb általatok használt járművek, amelyekkel a találkozások gyakoribbak voltak velünk, hiszen az emberek sokkal több időt töltöttek el az óriási kék tengeren, mint most, bátran átszelve [azt] végestelen végig.

A Szeretet dalait énekeltük, valamint a háború dalait az egykori tengerészek által megszerkesztett számos hajó fedélzetén, sok szaruból és korsóból ittunk, alkoholost, átölelve azokat az erős, hősies tengerészeket, végtelen történeteket cserélve, melyeket pedig nekünk meséltek őseink, legendákat, amelyeket évszázadokon át megtartottunk, átadva atyáról fiúra, szájról szájra, megtartva a nemzedékek közötti láncolatot.

Együtt nevettünk, mókás anekdotákat mesélve egymásnak erről, és ez a kultúra volt az, mely megnyitotta szívünket jókedvvel, valamint sírtunk is, hallván szomorú történeteket erről, vagy arról a fajról.

Volt idő, amikor ti, a levegő tüdős lényei és mi, a kopoltyús lények, mint fivéreink, a halak, találkozások százaival, és talán ezreivel bírtunk, boldog bajtársiasságban elcsevegve, éjszaka a ragyogó és fényes csillagok tekintete alatt, melyek a sós óceán vizével áztatott fejünk felett csillogtak.

Utána, az ember felfedezte, hogyan szálljon, mint egy madár, és azáltal, hogy előnyben részesítik az egek gyors átszelését az óceánok lassú keresztezésével szemben, ahogyan a nem hajszolt ember tette a múltban, így a felszín emberi lénye elkezdte magát távolabb vinni jelenlétünktől, és ősi szövetségünk egy gyönyörű története lett a múltnak, azonban nem a jelennek.

Ahogy a felszín embere általában teszi, ahogy az idő halad, elkezdtétek annak a tényeit módosítani, melyek valóban előfordultak, szilárd és erős szövetségünket egy torzított és vidám legendává átváltoztatni, ahol gyalázatos lényekként emlékeznek ránk, akik elcsábították a tengerészeket bizonyos hipnotikus dalokkal, azért, hogy később [az óceán] mélységeibe hurcoljuk le őket, ahol megfulladnának.

Sok hónap hosszú szünete után, tisztázni akartam számotokra az első üzenetemben csatornámon, Kris Won-on keresztül, hogy az igaz történet, mely megtörtént a két faj között, sokkal szebb volt, mint amiről hallotok e napokban.

Hiszem, és kérem a Teremtőt, hogy ez így legyen, hogy minden Égi szférában és világban egy nem túl távoli napon ismét találkozhassunk, és folytathassuk barátságunkat, csakúgy, ahogyan azt már oly sok nappal és éjszakával ezelőtt élveztük.

Fogadjátok be drága fivéreim és nővéreim minden Szeretetem – nem, a fajom Szeretetét, és ismételten mesélek óhajomról, hogy ismét képesek legyünk mi mind találkozni… egy szép napon.

IRIS

Csatorna: Kris Won
www.navealfa.com; http://sohinalatierra.blogspot.com; http://galacticchannelings.com/

Copyright © 2012 Kris Won. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Kris Won


Angolra fordította: Gloria

Translated into Hungarian by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/Nincsenek megjegyzések: