2012. augusztus 22., szerda

A belső szeretet


A belső szeretet


Copyright © 2012 Takeli MMagdalen. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
LOVE WITHIN – Message from Sananda – 14th August, 2012


A Fény Szeretett Szív Barátai, Ti, kik a Föld síkján a Fény fizikai elrendezésében körös-körül sétáló Mesterek vagytok jelen pillanatban, azért vagytok itt, hogy a Tudatban / Tudatosságban e Nagy Váltásról / Változásról gondoskodjatok, mely Földeteken most zajlik.

Az én időmben, ahogy az emberek Jézusként / Jeshuaként ismertek, gyakran beszéltem Mindenkinek az Atya nagyszerű Szeretetéről; hogy senki sincs, akitől elfordulna, senki sincs, aki ne boldogulna, ha elérnék benn saját Szív Fényüket, ott felfedezendő a Fény Örökkévaló Igazságát: miszerint a Szeretet az Utat mutató összpontosítás, az Erő, a Hatalom Benn, és Körülöttetek mindenben, Örökkön Örökké. Utat mutat nektek, Szeret Benneteket, és mindig felajánlja Nektek saját ösvényetek megválasztását a Szeretetek Magasabb szintjein.

Ez annak a Megismerésének helye, és mindig is az lesz, ahogy kutattok, és iparkodtok, hogy előre kinyúljatok a magasabb dimenziókba, Ti teremtetitek meg azokat a valóságokat itt a Földön, és ez helyénvaló; mely az Isteni Tökéletességben van. Az energiája az Anyaföldnek, magának Gaianak, a Létezés helyére emelkedett fel, mely a Szeretet minden valóságát bátorítja, hogy előtérbe kerüljön, hogy legyen a hasonló rezgéseknek, energiáknak egy csoportosulása, hogy a nagy Szeretet ösvényét biztosítsák és megerősítsék mindazok számára, akik ott járnának.

Ti, az Útmutatók, a Fénymunkások, most Teremtetek meg egy Váltást az Emberi Tudatban, hogy többé ne erőlködjenek a törekvés, egy anyagi cél megjelenítésének kedvéért olyan áron, hogy mások nélkülözzenek, annak érdekében, hogy azt [az anyagi célt] elérjék. A Szívből osztoztok egymással; Ti a Létezés, minden Élet, minden Fény Nagyrabecsülésében és Összhangjában élt életet teremtetek meg, nem számít, melyik ország, melyik faj, nem számít a múltban megteremtett anyagi előrehaladás. Ami most fontos Számotokra, a Fény összegyűjtése, mely megmutatja magát most, hogy a Szentség és Szeretet helye legyen mindenki számára, akik elmennének oda, az összejövetel helyére, Mindenki Tiszteletére és legteljesebb Megbecsülésére, akik részt vennének.

Nincs kényszerítés; csupán a belső Szeretet kifejezésre juttatása van, az Önvalóból azoknak, kik mernek. Talán felajánlják a válaszokat, ahogy az Útmutatást keresik; mégis, az afölötti ítélkezés nélkül, ahol más esetleg az ösvényen van, hiszen nem jár mindenki a Fényben? Így áll a dolog; és ahol a támogatásra és Útmutatásra nyújtott kéz ott van a rémület pillanatában, legyen az a nagy Részvétből való, hiszen Ti is sétáltatok ott azon a helyen egy más időben.

Az összejövetel e helyei – legyenek azok kicsik, vagy nagyok – azok, ahol Veletek a Fény Létezővé válik: hogy Jelenlétét megmutassák Nektek: benn lakik, és ez benn is létezik, a Szívnek és azoknak a tudatossága, kik a Fény Birodalmaiból érkeztek, hogy megérintsenek Titeket Szeretetükkel, Fényükkel, melyet most éreztek Ti, Mindenki Egysége, kik a Szeretetben utaznak Veletek minden pillanatban.

Kérik tőletek, hogy hozzátok napvilágra Magatoknak, és a körülöttetek lévőknek azt a Szeretetet, mely benn lakozik: részetekről megosztandó velük a tudatosságotokat elérő Szépség, Öröm, és élmények Nagyrabecsülése. Ahol Szeretetetek megérinti azt, amit láttok, vagy éreztek bizonyos formában, ez Fennköltté teszi mások szemében, hogy ők is talán most nagyra becsülhetik ezt a Szépséget, melyet velük megosztotok. Ahogy ezt a munkát végzitek, a Szeretetnek egy felemelkedését hozza világra abban a pillanatban, az Önvalón belül, a veletek résztvevőkön belül, mely a Földön a Fény Jelenlétének közösségéhez adódik.

Ne a pusztulásra, és a visszautasítókra összpontosítsatok; legyetek a belső Békében, miszerint Minden mindig az Isteni Tökéletességben van, hogy a Szeretet lépett előtérbe, és ott fog maradni, ahogy folytatja önmaga kiterjesztését a Föld élményének minden helyére. Ahogy Földetek síkjának drámája folytatódik e dimenziós folyamat lezárásában, legyen ez a színpadon az a színjáték, melyet megfigyelnek, mégsem vesznek benne részt. Összpontosításotokat vigyétek a hasonlóan gondolkodókkal való összejövetelekre, akik eljönnek, hogy részesedjenek benne, és kinyilvánítsák, tapasztalják az Egység és összekapcsoltság idejét azzal, mely a Lélek benn, illetve körülöttük. Teremtsétek meg ezeket az összejöveteleket; vegyetek részt rajtuk, hogy legyen az a Szívből jövő Szeretet megosztása, a napi folyamat felemelésének egy nagyszerűbb Megismerésébe, mely Örökkön örökké létezik, és Önmagát kifejezi benn, és körülöttetek mindenhol.

És ez így van.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Szeretet és Áldások a Szeretet Minden Szövetében

Takeli MMagdalen
Channel, Signature Cell Healer
Private Sessions available: http://takeli.com
Ph +61 417 941 905 (International)
Ph 0417 941 905 (Australia)
Skype takeli7


Copyright © 2012 Takeli MMagdalen. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Copyright – Minden jog fenntartva! Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel a szerző írásos engedélye nélkül, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést. © Takeli MMagdalen http://takeli.com


Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
Tudatosság – http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
Fénytevő – http://fenytevo.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések:


Hopi jóslat

"Amikor a madarak lehullnak az égből, és az állatok pusztulnak,

megannyi színből, osztályból, hitvallásból való emberek egy törzse érkezik majd meg a Földre,

akik cselekedeteik és tetteik által ismét zölddé változtatják a Földet.

Őket a Szivárvány harcosaiként fogják ismerni.”

Hopi jóslat [Forrás: www.earthwisdomfoundation.net]

Red Crow [Vörös Varjú] üzenete a világnak: http://www.youtube.com/watch?v=g7cylfQtkDg