2012. április 4., szerda

Szívből élni


Szívből élni

2012. január 18.

Living from the Heart
© Kylie Brown
http://www.wix.com/kyliebrown/cosmic-mapuche


Ahogy egyre közelebb haladunk az ötödik dimenzióhoz, megtanuljuk, hogy a Szívből érkezzünk inkább, mint az Elméből. Ez egy kihívást jelentő átmenet lehet, hiszen gyermekkortól arra programoztak, hogy az elmére számítsunk. Mégis a szív az, mely belső igazságunkat és lélek vágyainkat szólja. A szív mutatja az utat igaz célunk és beteljesülésünk felé. Megtanuljuk, hogy az elme a káprázat [illúzió], az ego, az anyagelvűség [materializmus] és az üres vágyak csapdája lehet. Természetesen az elme igenis egy nagy célt szolgál, hiszen az elemzés és az ego ténylegesen szükséges – elvégre hogyan másképpen tennénk szert a magabiztosságra, hogy nagy tetteket hajtsunk végre, új dolgokat tegyünk, és kockázatot vállaljunk? Az elme és a szív egyensúlyban történő együttműködése a végső célunk. Milyen csodákat fogunk megalkotni a világban, amikor ezt elérjük!

A következőkben néhány érdekes tény van a szívvel kapcsolatosan:

* A szív elektromágneses mezeje a leghathatósabb, melyet a test teremt, és ötezerszer erősebb, mint amit az agy hoz létre.
* A szív a legerősebb biológiai rezgéskeltő [oszcillátor] a testben, következésképpen hajlamos hatást gyakorolni minden más testi rendszerre [szervezetre].
* A szív energiamezeje két-három méterre sugárzik ki.
* Nehéz megtörni a régi stressz mintákat és reakciókat, mivel hajlamosak mélyen lenyomatot hagyni az idegi kapcsolódási sémákon. Az a terápia, mely csupán az elmével foglalkozik, talán megkönnyebbülést nyújthat a betekintésen keresztül, azonban nem mindig gyógyítja meg a mély sebeket.
* Azok a gyakorlatok a legsikeresebbek az aggodalom, stressz, félelem, düh és bánat átalakításában, melyek hozzáférnek a szív bölcsességéhez és gyógyító erejéhez / hatalmához.

Érdekes, ugye? Oly sokkal több felfedeznivaló van még a szív energiájával kapcsolatosan, azonban egyelőre, ez csupán egy rövid [ismeret] megosztás.

Mindnyájatoknak küldöm szeretetem, és nyílt szívet kívánok mindegyikőtöknek!

© Kylie Brown
Cosmic/Earth Channel & Healer
http://www.wix.com/kyliebrown/cosmic-mapuche
Forrás: http://www.wix.com/kyliebrown/cosmic-mapuche/apps/blog/tag/ascension


Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
http://fenyvilag.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések:


Hopi jóslat

"Amikor a madarak lehullnak az égből, és az állatok pusztulnak,

megannyi színből, osztályból, hitvallásból való emberek egy törzse érkezik majd meg a Földre,

akik cselekedeteik és tetteik által ismét zölddé változtatják a Földet.

Őket a Szivárvány harcosaiként fogják ismerni.”

Hopi jóslat [Forrás: www.earthwisdomfoundation.net]

Red Crow [Vörös Varjú] üzenete a világnak: http://www.youtube.com/watch?v=g7cylfQtkDg