2011. július 7., csütörtök

Ko Ko - Csillag Nemzetek Flotta - parancsnok 2010-04-30


Ko Ko, Csillag Nemzetek Flotta, parancsnok
2010. április 30.
Írásba foglalta: Helen Engel [http://blog.earthcrew.org/]

Helen: [hallottam egy nagyon hangos kattanást] Ki hív? Az én állomásom nyitott, üdvözöllek!
Ismeretlen: Örömmel üdvözöllek!
Helen:     Ko Ko vagy?
Ko Ko:   Igen. Számos megbeszélnivaló dolog van. Az egyik a mikor, hol és hogyan témája. Néhányan azt kérdik, mikor, néhányan azt, hogy hol, és páran azt, hogyan. Ma a mikor szempontját fogom megtárgyalni.

A mikor tényezők birodalmunkban egy teljes készenlét állapotának elérésének tűnnek, felkészülünk elkezdeni azt, amit elrendeztünk megtenni. Kidolgoztuk, hogy eljöjjünk a Földre, és segítsünk az átalakításában. Ez nem egy újra átalakítás lesz; ez egy új Földdé történő átalakítás lesz. A Föld gyönyörű, és szépségét megnövelik.

Sokat hívnak, azonban keveset választanak ki. A kiválasztottak gyönyörködni fognak az új Föld teremtésében, és örvendezni fognak a nyilvánvaló ifjúságában, vagy a fiatalságban a szívben. Veletek leszek a közeljövőben. Noha esetleg nem úgy láttok engem, ahogy fizikailag most itt megjelenek, egy olyan fizikai formát fogok felvenni, mely megnyerő lesz számotokra. Új irányvonalakat fogunk megvitatni együtt, ti az öreg Föld lény bölcsességével, és én a lelki csillag királyságok bölcsességével. Nagy mennyiségű viszonzást érdemeltetek ki, és ezt meg fogjátok kapni.

Most, kanyarodjunk rá azokra az ügyekre, melyek az emberek többségét érdekli. Vannak, akik megtudják, hogy a Földön az embereket el fogják vinni. Nekik nagy küzdelemben lesz részük, hogy anyagi javaikat hátrahagyják. Amikor egy madár elhagyja fészkét, hiányzik neki a régi otthona? Egyáltalán nem. Izgatott az új csodák miatt, amit lát az új környezetében. Ekképpen lesz a Földön néhánnyal, akiket új helyekre visznek el, hogy élvezzék az új kalandokat, új emberekkel találkozzanak.

Helen:    Mikor lesz ez, kérlek?
Ko Ko:  Földi idő szerint, hamarosan. Van egy pár esemény, melynek először meg kell történni. Ezek közül az egyik az anyagi eszközök elosztása az emberek megsegítése érdekében e hátralévő napokra. Ezek a változások fogják megnyitni az ajtókat a további változásoknak.
Helen:    Hol illeszkedik be a megrekedés a dolgok e tervezetébe?
Ko Ko:  Ez nem erősen merev. Valójában, nem ismert.
Helen:    Tudsz valamit a Krisztusi Ember Második Eljöveteléről?
Ko Ko:  Csupán azt, hogy ez másmilyen módon fog megtörténni, mint remélt. Nem bírunk tudomással erről.
Helen:    Megerősítenéd, hogy te vagy Ko Ko?
Ko Ko:   A csillagflották parancsnoka vagyok, mely a csillag nemzetek flottája.
Helen:     A te tudásod szintje miért nem magasabb, mint sok Mesternek, akik lehet, hogy a tiédnél alacsonyabb síkon vannak?
Ko Ko:    Ez nem annyira érdekes számunkra, mint néhánynak. Nagyon távol vagyunk a Földtől, és ez lesz az első alkalom, hogy flottánk egészében el fog jönni. Általában más csillag nemzetekkel kommunikálunk.
Helen:     Az engem körülvevő síkok nem ugyanazok, mint a téged körülvevő lelki [spirituális] síkok?
Ko Ko:   Sokkal magasabb szinten kezdünk. A legalacsonyabb síkunk a ti tizenkettedik dimenziótok.
Helen:     Ó, most értem. Köszönöm, hogy elmagyaráztad ezt. Hogyan van az, hogy képes vagy ilyen könnyen kommunikálni velem, mintha a hatodik dimenzióban lennél?
Ko Ko:     A tér-idő minden ellenállását kereszteztük [transzverzáltuk], vagy irányítottuk [kontrolláltuk]. Lelkileg [spirituálisan] magasan fejlettek vagyunk. A hierarchia felsőbb szintjei képesek egy időben minden helyen lenni. Fénysugarakat küldünk nektek a Fény Nyelvén saját használatra. Üzeneteinknek nincs szüksége fénysugár technológiára. Energiánk a felső világegyetemből való.
Helen:     Öröm számomra ezt tudni. Megtiszteltetés számomra veled kommunikálni.
Ko Ko:   A tömegek oktatását szolgálod. Az igazságot át kell adni, meg kell érteni, és terjeszteni kell.
Helen:     Megpróbálom.
Ko Ko:   Isten veled! Újra foglak hívni. Vége, és távozom.


Magyar fordítás: Clarissa [http://univerzumitudatossag.blogspot.com/]

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez a cikk a fenytevo.blogspot.com adja a fényt, amit lehet megfigyelni a valóságot.