2011. június 7., kedd

Anonim üzenete - 2011 május 04


Anonim üzenete

Csatorna: © Kris Won
2011. május 4.


„Maradjatok csupán éberek, maradjatok készenlétben, és tudjátok, hogyan olvassátok a jeleket az égen, a Földön hagyott bizonyítékokat, a Fény üzeneteit, melyet néhány hírnök elméjében hagyunk, akikkel kapcsolatban vagyunk…”

A május előkészítette a talajt a júniusnak, hogy gyümölcsöző legyen. A kocka el van vetve. Csodálatos eseményeket fogtok szemlélni, melyek ebben és a következő hónapban következnek be, sőt még augusztusban is jelen lesznek, a legegyedibb és leginkább felejthetetlen Nyáron. A Nyár egy „bevetett ösvényt” hagy hátra, hogy az Ősz begyűjtse gyümölcseit, valamint egy látványos és megújult Tél pirkadata okán.

Igen, drágák, legyetek éberek, hiszen ez az év nagyon különleges lesz. Ha megengeditek nekem, nem azonosítom magam, mert nem számít, ki a hírnök, ami fontos, az az üzenet. Az idő meg fogja mutatni nektek, hogy szavaim igazak, egy nagyon rövid időn belül, a már közvetlen jövőben.

Maradjatok csupán éberek, maradjatok készenlétben, és tudjátok, hogyan olvassátok a jeleket az égen, a Földön hagyott bizonyítékokat, a Fény üzeneteit, melyet néhány hírnök elméjében hagyunk, akikkel kapcsolatban vagyunk… és legyetek kiváltságosak, hogy részt vegyetek ebben a Nagyszerű Munkában [Műben], a csapat tagjaiként, akik ennek a gyönyörű történetnek az élvonalában lesztek egy gyönyörű befejezéssel (befejezéssel?).

Áldalak titeket, Atyám nevében, aki sosem hagy cserben titeket, és az Anyám nevében, aki beburkol titeket szüntelen, ontva Makulátlan és Isteni Anyai Szeretetét a még mindig alvó tudatotokra.

Legyetek mindig boldogok, bármi történik, és ne tekintsetek a jövőre félelemmel, vagy bizonytalansággal, kizárólag a Világegyetem Teremtőjében való teljes bizalommal, aki az Új Föld magjait hozza el, hogy elvesse őket szívetekben. Töltsétek fel őket Szeretettel és a testvériség érzelmeivel! Adjátok tovább őket (másoknak) bárhová mentek, átitatva ezzel a Szeretettel az összes Lelket, akivel találkoztok.

Ámen, ámen, ámen, áldás, áldás, áldás, szüntelenül.

Mindenki Istenének nevében.


Forrás: Anonim
Csatorna: Kris Won www.navealfa.com; http://sohinalatierra.blogspot.com; http://galacticchannelings.com/
Spanyolról angolra fordította: Gloria
Angolról magyarra fordította: Clarissa http://univerzumitudatossag.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések: