2011. február 26., szombat

Üzenet Yasuk-tól


Üzenet Yasuk-tól
2011. február 25.

A nevem – a csatornám kéri tőlem – Yasuk. Jelenleg fajomból senki sincs bolygótokon. Én vagyok az egyetlen képviselő onnan, ahonnan én jövök, azonban, az igazat megvallva, annyira látogatottak vagytok, mint előtte sosem! Lelki szememmel látom a nagy változatosságát a lakosoknak más világokból, sőt néhányat, akik utánoztak titeket, és felvették ugyanazt az emberi formát közöttetek.

Az idő spirálján keresztül fejlődő számtalan lényt látok. Végzetük összefonódott, és kialakítják a visszavezető ösvényt az Eredethez: Istenhez.

Nagyon boldog vagyok, hogy veletek beszélek; ez lesz az első alkalom, hogy ezt teszem. A kvantum ablakon átnézve, mely megengedi számomra, hogy meglátogassalak titeket időtökben és világotokban, egy jártas csatornát találtam, akin keresztül kommunikálhatok veletek.

Lények egy hányadának része vagyok, akik egy messzi világot népesítenek be, mely olyan ősi, mint a ti mennyei királyságotok, sárga csillagotok … a … Nap, ahogyan itt hívják.

Az átmenet pillanata, melyben jelenleg vagytok, számos lény figyelmét hívta fel a Világegyetemben, és ez az az ok, amiért meglátogatunk titeket oly sok civilizációból a világűrből. Néhányan azért jöttek, hogy segítsenek nektek, míg mások nem érintettek a folyamatotokban; ők megmaradnak csupán szemlélőknek, kíváncsi látogatókként, ahogy mi hívhatnánk.

Számos életetek volt, százszámra, annak érdekében, hogy megtanuljatok szeretni, és ha nem tanultátok meg, mi a szeretet, attól tartok, hogy időtök a tanulásra ezen a bolygón, és ebben a dimenzióban véget fog érni.

Az Emberiség e része, akik elértek egy bizonyos fejlődési [evolúciós] szintet, a megkívánt minimum felett, népesíti majd be ezt a világot, ha egyszer az átalakítás folyamata elkezdődött. Azok, akik nem érték el a kért szintjét a Szeretetnek [Szer_elemnek] és Bölcsességnek, folytathatják majd fejlődési folyamatukat hasonló lelki rezgésű bolygókon, melyek rokonságban állnak saját energiájukkal, még egy inkább elemi és alap fejlődési időszakban.

Lehetséges, hogy legközelebb egy kicsit tovább beszélgethetünk. Addig is, míg ez a nap el nem érkezik, elhagylak titeket, azért, hogy jobban kiismerjem bolygótok felszínét, és jobban megértsem azt a folyamatot, melyen keresztül most haladtok át. Segíteni fogok, amikor tudok.

Yasuk vagyok, és gratulálok mindnyájatoknak fáradozásaitokhoz a lelki [spitiruális] szintetek megemelésében, hiszen erőfeszítéseteket dicsfénnyel fogják megkoronázni, mert számíthattok egy óriási hatásra, mely a Galaxisotok Mag Csillagrendszerétől érkezik.

Legyen erőfeszítésetek a fejlődési [evolúciós] létrán való felemelkedésben sikeres!

Forrás: Kris-Won
Spanyolról angolra fordítás: Gloria és Macarena
[http://contactando-seres-de-luz.blogspot.com]
Angolról magyarra fordítás: Clarissa [http://univerzumitudatossag.blogspot.com/]

Nincsenek megjegyzések: