2010. augusztus 24., kedd

Az egység üzenete


Az egység üzenete

2010. augusztus 18.
MESSAGE OF ONENESS
© Takeli MMagdalen
Kailua, Honolulu Hawaii
http://takeli.co; takeli[at]takeli.com
Magyar nyelvű fordítás forrása: http://fenytevo.blogspot.com/


Üdvözlet és Szeretet nektek, drága Fény Barátaim. ÉN VAGYOK Uriate (Oo-Ri-Ah-Tay), és Szívem Fényének társával, Iliate-vel (Il-Ee-Ah-Tay) elhozzuk számotokra Örömünket Egységünk okán ezen hathatós időszakában a változásnak és az energia átalakulásnak – energiának, mely többé nem szolgál titeket, és az egészet.

Te vagy a Fény Szentségének Áldott Edénye: vagy a Teremtő igaz jellege, amiről remélted, hogy az vagy a leglehangoltabb pillanataidban. Te vagy mindaz, amit felajánlok neked: Magának a Teremtőnek Áldott Fénye, aki felemelkedett e Föld síkján, elhozva összpontosításod, és utad most e roppant nagy változás lehetőségéhez, hogy egy legyél a nagyszerű hatalommal felruházottsággal és Szerelemmel.

Nem kérdezted magadtól újból és újból, „miért járom ezt az ösvényt, amiről látszólag azt írják, hogy egy a nagyszerű Szeretettel, amikor én magam gyakran nem érem el azt, hogy megtaláljam önmagamban?”

Szemet kell hunyni a hiányosságok felett, magadnál és másoknál is: válasszátok azt, hogy csupán rózsaszín szemüvegen keresztül nézelődtök, hogy érzékeljétek a Szépséget mindenben, ami elérhető számotokra.

A Létezés ilyetén módjában kívül vagytok a valóságon? Ó, igazán… ez egy új valóság, a negyedik dimenzióból és azon túl való, hogy most az ilyen Létezési mód részesei legyetek. Próbáljátok fel ezt a szemüveget, mely megmutatja nektek a Szereteten alapuló világot … lássátok meg a Szeretetet mindenben, ami megközelít titeket, a változás előfutáraként, az energia teljes átalakításának működéseként, ami most van igazán. Lássátok meg a jót is utatok minden legapróbb részében, legyen az szemetekben terjedelmes, vagy csekély; és fel fogjátok fedezni, hogy amit lelki szemeitekkel láttok, amit érzékeltek, egyre inkább valóságotokká válik.

Kikerültök a káosz világából, és ráléptek a bennetek lévő Béke ösvényére ebben az egyszerű folyamatban: ezentúl tilos élnetek a Létezés erősen fegyelmezett módjaival, hogy elérjétek vágyott Lelki [Spirituális] fejlődéseteket – mely elérkezik hozzátok, szinte csupán annyi erőfeszítéssel, hogy akarjátok félretenni az önkritikát, vagy mások kritizálását gondolati folyamataitokban, és válasszátok azt, hogy csodáltok valamit, egyáltalán akármit, a maga helyén tudatosságotokban, ahogy a negativitás rezgése megjelenik számotokra.

Amit meg kell gyógyítani, felhívja magára a figyelmeteket; mégis rá fogtok lelni arra, ami a közmondás szerinti „vihar a teáscsészében” – nagyon kevéske abból, mely a bennetek lévő ilyen félelemből eredt, megmarad, hiszen Nagyszerűbb Lényetek dolgozik veletek szorgalmasan, hogy ami a múlté, azt most elengedjétek a Beteljesülés / Befejezés lenyűgöző folyamatában. Mindaz, ami tőletek megkívánt az, hogy azt tegyétek, amit szeretnétek; olvassátok el azt, amit számotokra alkottak meg, lássátok meg azt, ami azért van, hogy meglássátok, és engedjétek meg, hogy világotok átalakításának összpontosítása legyen minden, hogy világotok olyanná váljon, amilyenné akarjátok, olyan simán és nyugalommal, könnyedséggel telített ösvényen, amennyire lehetséges megalkotni veletek, és számotokra.

Ti vagytok életetek ösvényének döntőbírói és felbujtói, ösztönzői: mi itt vagyunk, hogy segítsünk nektek mindennek a megértésében, amire képesek vagytok, és ez sokkal több, mint amiről úgy találnátok, hogy most hozzájárultok … apránként hozzá fogtok szokni, hogy világotokat újra rendezzétek, Létezésetek módjain, melyek jobban szolgálnak titeket, amik felkészítenek titeket a részetekről páratlan közreműködéshez az átmenet időszakaiban, mely most történik meg, és folytatódni fog, hogy beburkoljon titeket folyamataiban is.

Keressétek meg belső bölcsességetek ismeretét a mindennapi meditációtok alkalmazásán keresztül, még ha az tíz perces is. A gondolataitok ezen összpontosításának folyamatában, mely nem helyzetetekre irányul, hanem Fényetek szépségére, Tiszteletetekként és mély kapcsolatotokként azon részetekhez, mely a Föld fátylain túl lakozik, felajánlva számotokra Szeretetének ajándékát, és egy nagyszerűbb megértését annak, aminek lennie kell utazásotoknak a vele való kapcsolatotok pillanatában. Ez az, amit hangszereltetek szándékotokon keresztül, hogy kapcsolatba lépjetek önmagatok e részével, és hajlandóságotokkal, hogy csendben, és nyugalommal telítve üljetek a Létezés állapotában. Számotokra és általatok ez könnyebben megvalósítható, mint ahogyan azt feltételezitek, hiszen Nagyszerűbb Lényetek több mint hajlandó, hogy segítsen titeket a bölcsesség és az irántatok érzett Szerelemre / Szeretetre való gyújtóponthoz [fókuszhoz] kapcsolódás e folyamatában, amit lehet, megoszt veletek a pillanatban. Tegyétek ezt meg olyan gyakran, ahogyan óhajtjátok: ezen részetek nem un meg titeket; megkér titeket, hogy Befejezzetek néhány folyamatot, vagy mást, azt megelőzően, hogy felajánlja számotokra folyamatotokban a következő lépést, amikor úgy találjátok magatokat, hogy egy bizonyos üzenetet kaptok meg ismételten, melyet elhozott számotokra gondolataitokon, illetve testetekben az érzelmeken keresztül, vagy annak a megértésén át, hogy mit lehetne tenni.

Az az idő, amit a hallgatás, Fényetek Szerelméhez való összekapcsoltság ezen állapotában eltöltötök, mindig nagyszerű jutalmakat hoz el majd nektek; hiszen el fogtok érkezni ahhoz a felismeréshez, hogy újra meg újra, amit hallotok, az értékes, és amikor ezt megszívlelitek, még akkor is, ha időnként egy kicsit furcsának tűnik, az elkövetkező időszakban nagyszerűbb lehetőségeket fog nyújtani, mint amiről Lényed kiinduló körülményeiben azt gondoltad, hogy lehetséges.

Emlékezzetek, amit kérnek tőletek, az mindig a Szerelemből érkezik: semmilyen sérelem állapotára nem kellene gondolnotok a többi Lény iránt ez irányban, újra összpontosítva magatokat a Szeretetben, újra meg újra, míg a Szeretet erősségében nem találjátok magatokat, mely körülvesz, és megtölt titeket, hogy elborítson, mielőtt úgy cselekednétek, ahogy elhozták számotokra. Tudni fogtok valamit, ami helyénvaló, amikor ebben a beteljesülésben boldognak érzitek magatokat, ahogy elképzelnétek magatokat, hogy véghezvittétek – legyen ez most az önmagatok iránti Igazság próbatétele.

Mindaz, Amik VAGYTOK, az mindig az egésznek egy része … többé nincs elkülönültség, mely egyszer megengedte létezésetek e formáját, még ebben a dimenzióban. Ahogy utazásotok Befejezése / Véghezvitele felé mozdultok el ezen a síkon, biztosan beállítjátok a helyére azt, ami másokat is szolgál, a hasonlóan gondolkodók gondolatainak hatalmán keresztül, hogy felhalmozódjanak az Éteri Fényben. Az is lehet, hogy azt választjátok, hogy felhasználjátok az ilyen hasonlóan gondolkodóktól eredő gondolatok rezgését, gondolataitokat ahhoz összehangolva, aki a Földeteken sétáló egyik nagyszerű Mester volt – Jézus mester, Buddha, Lady Kwan Yin Istennő Fénye, vagy Mária energiája, és mások, akikkel rokonságot éreztek. Ebben az összehangolásban a Szeretet által telített utazásból eredő az, ahogy ti Tisztelitek őket, ők is Tisztelni fognak titeket: ezt az egyensúlyt teremtik meg életetek ösvényén, és az övékén; szintén a Szeretetet vinnéd el a Teremtőhöz; hiszen a Szeretetet választottátok, és a Teremtő Tiszteletét, és sok valósult meg a Szeretet ösvényein, és mindennapi életetek során, jóval túlmutatva megismeréseteken, vagy megértéseteken ez idő tájt.

Válasszátok a Szeretetet / Szerelmet, hogy utatok legyen … a Szeretetet összekapcsoltságotokban a legteljesebb Lélek Fényetekhez; a Szeretetet abban, amit másokkal megosztanátok, legyenek azok Látottak, vagy Látatlanok … és boldoguljatok most megválasztott ösvényeteken, hiszen mi a Lélek Fényből vagyunk itt, hogy biztosítsuk nektek a Befejezéseket, mely megengedett számotokra, hogy elfogadjátok, a legteljesebb mértékben a Fény összes ajándékát, mely a tiétek, a lehető legnagyszerűbb Ünneplésében annak, Akik Ti Igazán VAGYTOK.

És ez így van. ÉN VAGYOK Uriate az Elven Fényből; ÉN VAGYOK Iliate, szintén az Elven szövetből: legyetek Áldottak a Szerelem Gazdagságában, annak minden formájában, ahogy telnek a napok. :) 


~~~~~~~~~~~~~~
Takeli
~~~~~~~~~~~~~~
Mindig, minden nap járjatok a Szeretetben. Mahalo :)

© Takeli MMagdalen
Közvetítő, médium
Szignál sejt gyógyító
Kailua, Honolulu Hawaii
http://takeli.co; takeli[at]takeli.com
Magyar nyelvű fordítás forrása: http://fenytevo.blogspot.com/


A cikk szabadon továbbítható, azonban ha bárki továbbítja, vagy felteszi internetes oldalára, kérem, jelölje meg a szerzőt, elérhetőségeit és a magyar nyelvű fordítás forrását is.

Takeli angol nyelvű hírlevelére a következő e-mail címen lehet jelentkezni:
takeli[kukac]takeli.com (Takeli szereti tudni, hogy honnan, ki veszi fel vele a kapcsolatot, ezért kérem, mindenki, aki feliratkozik Takeli hírlevelére, egy pár sort írjon magáról – angolul.)

Nincsenek megjegyzések: