2009. október 1., csütörtök

David Wilcock jövőbelátó álmaihttp://www.tikele.com.au/
Takelitől kapott hírlevélből fordítottam le részleteket:


Forrás:
http://www.miraclesandinspiration.com/news.html

David Wilcock példátlan pozitív események kibontakozását látja az elkövetkezendő hat hónap során!

Szerző, szónok és misztikus, David Wilcock az emberiségnek bőséges új pozitív állításokat nyújt, mely a vég nélküli jövőbelátó álmokon alapul, amelyek az utóbbi időben érkeznek.

Arra a következtetésre jutott, hogy a világ hamarosan olyan példa nélküli eseményeknek lesz szemtanúja, mely valaha is megtörtént pozitív fejlődési [evolúciós] változásként az emberiség történelmében.

Legutóbbi jövendölésében a következőket állítja [„Awesome New Disclosure Videos”]:

„Az emberiség egy kritikus fordulópontnál van, amelyet csupán kevesek tudtak valaha is elképzelni. Az álombéli tanácsadó mindegyre kitartóan mondja el nekem, hogy az Új Világrend / negatív elit / Neocon klikk egy igen lényegi megsemmisülése közeleg – sokkal hamarabb, mint amit esetleg gondoltunk (ha egyáltalán valaha is merészeltük elhinni ezt).” – írja.

„Az események teljes sorozata lehet, hogy tartalmazza valamilyen formában a hivatalos, vagy félhivatalos nyilvános elismerését a földönkívüli jelenség létezésének, amely természetesen egy óriási esemény lenne – alighanem a leglényegibb esemény a modern emberiség történelmében, vagy legalább a fő világvallások megalapítása óta.” – folytatta.

Camelot Whistleblower Rádióban adott riportjából részlet (2009. szeptember 17.):

„Nem tudom igazán eléggé hangsúlyozni, hogy az álmok száma, melyeket a közelgő eseményekről kapok alighanem ötször több, mint ahány álmot kaptam szeptember 11. eseményéről.” – tette hozzá.

„Amit látok, alapvetően az Új Világrendnek egy igen lényegi bukása, amely utána fizetőképességüket is megsemmisíti – hogy gyötörjék a leleplezett csoportokat. A leleplezés feltétlenül megtörténik, és jelenleg már tervezik – mindez az elmúlt négy-öt napban érkezett hozzám” – tette hozzá izgatottan…

Részlet az „Awake & Aware” Konferencián Los Angelesben elmondott beszédéből (2009. szeptember 19.):

„Soha életemben nem volt annyi álmom egy eljövendő jövőbeli eseményről, mint amennyiben részesülök azzal kapcsolatban, ami a közeljövőben fog megtörténni.” – ismételte.

Kifejtette, hogy a világ egy hatalmas váltáson megy keresztül: a patriarkális / férfias tudatosságból a matriarkális / női, vagy hold tudatosságba.

„Egy szívszaggató gazdasági esemény lesz, mely ijesztő lesz, ha félelemmel közelítik meg.” – figyelmeztetett – „Arra bíztatnám az embereket, hogy tartsák meg vagyontárgyaikat, és ne adják el. A „pánik eladás” a legrosszabb dolog, amit tehetnek.” – hangsúlyozta.

„Ez a dolog (ez a gazdasági esemény) át fogja rendezni a pénzügyi struktúrákat, olyannyira, hogy úgy gondolom, vagyontárgyaik értéke sokkal, sokkal magasabb lesz, miután ez a dolog lezajlik. Úgy gondolom, ez sokkal gyorsabban fog megtörténni, mint gondoljuk” – tette hozzá optimistán.

Angolul tudó olvasóim a teljes ismeretanyaghoz hozzáférhetnek az alábbi oldalon:
http://www.miraclesandinspiration.com/news.html

Nincsenek megjegyzések: